Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... nemáš na to, píšeš o sobě, mám před tebou nedostižný intelektuální náskok :)))
  • ... chachacha, jsi bezvadný debí*ek, jen tak dál, něco tak primitivního neznám, pako :)))
  • ...mám dneska noční v redakci Tiscali, tak vám ukážu vy tupani. Ještě za dvacet let se budete propocení budit se spaní, když se vám bude zdát, jak jste ode mě vysokoškoláka dostávali, vy tupani. Nevíte s kým máte tu čest. Já jsem tady na Tiscali velký pán a myslitel, to víte, kdo hodně čte ten hodně zná :))) há a mám vás, dostal jsem vás
  • když mu tohle říká imbecil, který neumí ani psát
  • hochu kolaborat.Ty jsi zakomplexované mačo.Které se bojí mluvit venku nahlas.Tak tady mastí kraviny zpoza pařezu.PĚKNÉ je že s tím nic nemůžeš dělat.Jsi nic.Jsi obyčejný prd.
  • ... já třeba nemám žádné IQ ale to nevadí.Tak mi to říká maminka, když mně hladí po mojí hranaté hlavičce.Takovou hlavičku máme doma všichni.
  • ... jsem to ale kvalitní prasič tady na stránkách, co? Ale když se mi všichni posmívají kopou do mně a mojí zparchantělé matky tak já prostě musím ...
  • Máme zde dnes novodobé komunisty typu ANO v čele se soudruhem.
    Stačí se podívat a zamyslet. A ČSSD ? S předklonem jen drží moc ?
    Jak říkal Marx : každému bohatství předchází krádež.
    Z politiky paušálně mi je zle.
    Madam Merkel se raději drží zpět, protože CDU je totálně out. Chybí politici typu Konrád Adenauer, Ludwig Erhard, Kurt Georg Kiesinger a Helmut Kohl.
    A doplním ještě jména z SPD a to Willy Brandt a Helmut Schmidt. Před těmito politiky smekám.
    Madam nadělila Evropě ISLÁM a totální chaos. EU je jen hříčka přemrštěně placených najatých a neschopných politiků, kteří žijí v izolovaném světě odtrženém od reality.
  • ... nedám vám pokoj.Moje zparchantělá maminka mi pořád říká nedej se synáčku.My tady všichni pod mostem jsme velcí bojovníci.
  • to se vám debilním cikánům stává často.
  • ... to ale byl fofr, zdegenerovanče, jen tak dál, tvé tupé hlasování je vše, co dovedeš :)))
  • ... no vidíš, a že sem chodí jenom póvl jako třeba kritik, bravo :)))
  • Komunisté dostali šanci po roce 1989 tím, že přežili. Nebyli zakázáni ani zrušeni a to i přes velmi silnou a aktivní činnost pravice. Komunisté přežili a spokojili se s místy v parlamentu. Vedení komunistů se odtrhlo od členské základny. Grebeníčkové,Filipové a ostatní se uvelebili u koryt a nechtěli poslouchat názory "zespoda". Ačkoliv věděli, že členská základna "vymírá", neudělali nic k tomu, aby se KSČM snažila o obnovu členské základny. V žádném programovém prohlášení nebyla nastíněna cesta k oslovení pracujících či mládeže. Vedení KSČM neustále apelovalo na tvrdý antikomunismus, na manipulace s historií apod. 23 roků pouze mluvili o tom, že se nemohou dostat do médií, že jim je upřen prostor k oslovení veřejnosti apod. Jenom řeči !! Měli za sebou silnou členskou základnu, ale nikdy nebyl vypracován schopný projekt, co se stranou v budoucnosti. To byla jejich prohra. Příkladem jim mohlo být hnutí ANO, které svými prohlášeními oslovilo veřejnost a ta se k nim přiklonila. Proč takovou aktivitou nehýřilo vedení ÚV KSČM. Proč jejich strana nepodala trestní oznámení na rozkradení republiky, proč o tom musel hovořit Babiš v parlamentu a ne někdo z vedení KSČM. Lidé slyší na to, že více jak polovina národa "šlape vodu". Ač by to mělo příslušet této straně, udělal to místo komunistů - miliardář.
  • foto ze sjezdu KSČM: *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • ... kdo to je ten Filip, moulo?
  • ... je to můj imidž, ale to zoufalému hlupákovi jako ty nikdy nedojde, tupá trosko :)))
  • ... nejprimitivnější sloh dne, blahopřeji, deme*te :)))
  • ... nečtu tě, chudáčku, tvé zdegenerované blitky si lze představit :)))
  • ... ano, máš IQ 6, tupče :)))
  • To nepochopíš,protože absolvent pomocné školy jako ty se dnes vzteká,že by chtěl mezi zdravé děti.Je hrůza číst tady tvé výplody,když jsi již po večerce u PC .Koukám,že už i v Bohnicích jsou lidská práva pro choré mozky.To je tragické v této společnosti.Na začátku věty se píše velké písmeno a o konci nemá cenu psát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit