Přejít na výpis diskuzí
Komunisté na rozcestí: Stanou se součástí miliardářova fanklubu?
16.5.2016 | Jaroslav Bican
224 příspěvků
-
souhlas, Babiš společně s KSČM konečně dostane republiku tak kam patří, do sovětského blahobytu
-
dobře že pan Babiš zavedl ty pokladny, alespoň budou moct všichni pracující rómové odvádět daně
ekonomika je zachráněna, děkujeme André -
A proto jsem odjel do Číny kde jsem se pokorně od mistrů učil jak stabilizovat společnost, jak šoupnou mamku do koncentráku, jak taťku poslat ke zdi a s dětí udělat rudou gardu která by chránil čest hradního vládce.
vivat Mao Ce Tung - náš vzor -
v těhotenství jsem se na ruštinu vykašlala, nechám to až pro Boriska
-
škoda že to není v češtině, od té doby co nás přestala okupovat sovětská armáda už ruštinu nepoužívám a americky moc neumím *13*
-
dearputin.com
-
absolutně nejlepší příspěvek dne, je super že máme komunisty a nebýt toho největšího hradní soudruha Zemana tak by na světě nebyl mír
vivat Novorusko -
nazdar zlejBTWtrolle, dneska na Loku ? *15*
-
přééésně, stalinismus je jediné řešení, vivat Putin
-
Je dobře že ty komunisty máme, havloidi alespoň mají na koho plivat a nadávat, vybijí se pěkně na netu a nevraždí pak v ulicích *3*
-
Autor nenávidí vlastní rodinu ?Bicane ty jsi b i c a n ?
-
Ksč, Ne a socani již nejsou volitelnými stranami. Zradili voliče a zbytek občanů zdejšího Absurdistánu! Volby vyhrají jiné strany a nemyslím tím další grázly z ods,top, kdu a další podlézači vládní garnitury! Hezký den. *3*
-
https://www.youtube.com/watch?v=-Yg2Sqj9E9U&feature=youtu.be
-
https://www.youtube.com/watch?v=r8N5gLheDnM&feature=youtu.be
-
KSČM je nyní jedna z nejčistějších stran od roku 1989.Nejvíce zla,podvodů a krádeží od té doby natropilo ODS spolu s TOP 09.ČSSD se změnila po zvolení předsedou této strany Sobotky,který je arogdně rádh M,byl byKse v koalici s a spojiloantní a myslí si,že jak on bude pískat,celý národ bude podle něj tančit.Kdyby volby vyhralo ANO a vstoupilo do koalice s KSČM ,podpořil bych to
-
inteligenci cikánské řiti, ty debiliinteligente
-
... ano ano a taky do primitivů nám všichni tady nadávají.Prý máme hranaté hlavy a smrdíme záchodem.Ale když nám to tak doma smrdí všechno!
-
... chacha tak se nám všichni smějí, když jde naše zparchantěĺá rodina nakoupit do Kauflandu.Ale moje maminka říká, že to nevadí.Taky smrdí - jak já.
-
... nemusíš o sobě psát věci, které jsou všem jasné, zdegenerovaná hromado sraček :)))
-
... primitiv primitivně opakuje své primitivní čtyři blitky, jsi poslední póvl pod sluncem :)))