Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podporuji a obdivuji činnost a skutky konané Komunistickou stranou dnes i v minulosti. Zvláště jak se vypořádali s kulaky, kolaboranty a s kapitalistickými vykořisťovateli.
    • Řekni mi co špatného nějaký kulak udělal. Kolaborant, napiš jak si představuješ kolaboranta, ty nemáš pojem co toto slovo znamená. Ty jsi u mne totální negramot. Opět komunistický negramot by měl vládnout tomuto státu jako ty? Bože co jsi to poslal na tuto zem za idiota.
      • Souhlas,kulak nic špatného neudělal a musel tvrdě ze začátku makat a kolaborant tj.člověk uvedu příklad:ze zkušeností z rodiny jeden člen byl jako rozvědčík u partyzánu a nasazoval krk,když zajišťoval potraviny a zprávy německého rozhlasu,protože uměl dobře německy.Do r.1945 neustálá obava o zradu spolubojovníků a trest ,který by byl nejvyšší.Po roce 1945 bylo tolik hrdinů,že se divím proč vůbec vstoupila jakákoliv armáda na naše území,ale ti kolaboranti s německou branou mocí při odsunu i slušných němců byly nejhorší asi z komplexů .Je dobré si o tom něco přečíst.Bylo jedno zda to byl komunista,socialní demokrat nebo farář.Je to o lidech a jejich pevném charakteru.Co je to třetí odboj?Neměl by být již i čtvrtý?Když není dosud pro některé skutečné hrdiny měřeno stejně za druhý?Jen pro toho,kdo umí dobře řvát a nebo se vecpat do výhodných funkcí.
        • ... nejprimitivnější sloh dne, blahopřeji, deme*te :)))
  • KSČM tu byla, je a bude. Příští vládní koalice KSČM a ANO a brzy již czexit. *14*
  • To je velké dilema.. parchant se ale vždy spojí s parchantem... Takže se ani moc nedivím.. Pomstychtivý Babiš a pomstychtiví bolševici... dobrá parta...
    • Už máš sbaleno Semene? *3*
  • Filip měl u nás advokátní kancelář, zastupoval ho jeden advokát u soudu co jsem se soudil s jedním jeho klientem. Se mnou u soudu shořel jako papír, protože jeho zástupce neznal judikaturu s občanského zákoníku. Když jsem mu uhradil jeho advokáta bylo to pár korun, tak mi poslal dopis asi po půl roce, že jsem mu nezaplatil a že na mne podá žalobu. Když jsem mu poslal výpis o zaplacení, s dopisem aby si uděl ve své kanceláři pořádek, že tam má asi pěkný bordel, tak se mi omlouval až do nebes. Když jsem mu posla FA za to, že náklady spojené s jeho kancelářským nepořádkem, tak jsem do dnešní doby nedostal ani korunu. Přitom to byla částka nevysoká. Mam dojem, že dneska už je jeho kancelář zavřená.
    Filip i stou jeho stranou ať jde k čertu. Prolhaní komunisti i s Filipem.
    • Koukám, že mam zde x nesouhlasů. Jednou na netu zveřejním omluvný dopis od Filipa, to bude sranda jak zavřete ústa.
      • ... kdo to je ten Filip, moulo?
        • Filip je to co ti leze ze zadku, ale protože ho nemůžeš najít když ho spláchneš do záchodu, tak si ho nikdy neviděl a tím pádem ho nemůžeš znát soudruhu.
    • ... jenom deb*lové řeší deb*ly, je jich zde několik, supeeer :)))
      • Ty jsi tady ještě chyběl, na tebe jsme tady čekaly.
        • ... polib mi, bezmozku :)))
  • ZÁKON č. 198/1993 Sb. O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU:
    ...Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody...
    TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:

§ 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...

§ 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...

§ 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...
    Takže zákony máme, jen je třeba, aby justice konala.
    • Zrůdný režim nemá právo soudit režim obdobný. *3*
    • x a co s tím uděláš krom tlacháni na netu?
  • Zarytý věrný stalinista-komunista si s agentem Stb si již dávno notují k naší celospolečenské škodě...Viz chytrému napověz, hloupého trkni.... *8* *9* *7*
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/403642-nemecko-migrantum-vymysli-praci-dostavaji-euro-na-hodinu.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit