Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.servit.9
    Pravda-pravdoucí! Není co dodat! Mandelinky mohou zavřít Výzkum mořské vody-nezizkovka s hloupým krytím.Junker alias Brežžněvv dostane vyrážku !Makrela je na odpis a mandelinky
    chtějí jezdit a strašit transportéry. Hoolandd také končí !! Turci jen vyhrožují a Makrela jim přitaká-co na ni mají ??
  • by mě zajímalo za co ty mínusy ... škoda že nedáte komentář :D

    Sarka... tak jsem si smazal komentář... já myslel že dávám další příspěvek :/
  • ted nevím... to se snažíte znemožnit pusinku? ... Takhle stupidní propagandu nemůže realizovat ani TASS.
  • V roce 1939 SSSR po dohodě s hitlerem bez vyhlášení války Polsko napadl a část země okupoval. Postřílel bezbranné zajaté polské důstojníky a prováděl tam rudou genocidu.
    po válce v polsko na 40 let opět zavedl komunistický režim s represema a nesvobodou.
    Proto vám rusákům slušní lidé neděkují ale plivou na vás. Plným právem. *12*
  • https://www.youtube.com/watch?v=FjiQvo0JFf4
  • za co Plzeň děkuje Americe? za to, že je jejich armáda odzbrojila, nedovolila jim jen na obranu Prahy?
  • jaSně, Rusko jim vybojovalo celá západní území, zajistilo hranici na Odře a Nise, zachránilo je před genocidou, za to musí rozhodně Rusko pykat. Tomu se říká pro dobrotu na žebrotu.
  • Poláci byli vždy podivní, ale je třeba říci, že po masivním výplachu mozků v kostelích a vzhledem k počtu obyvatel - účast nic moc
  • Navrhuji všem jednotlivcům kdo mají problém s někým ať jdou do nějakých arén se poprat a třeba i pozabíjet když po tom tak lační... Ostatní ať nechají na pokoji...Jedná se zpravidla o menšiny a pro jejich zaručené"pravdy" a ambice ega psychopatických jedinců...Ostatní lidé to musí snášet. S psychopaty se není možné domluvit...
  • Ať uz v Polsku nebo u nás stále hledáme nějakého vnitřního nebo vnějšího nepřítele - Rusko, Německo, USA, komunisty apod.. Médiální masáže hrají klícovou roli a je postrádáný racionální úsudek jedince založený na zdravém rozumu.
  • že pro Poláky je stále Rus nepřítelem číslo 1, ale neplatí to už pro Kaczyńského a patrně ještě další pohlaváry PiSu.
  • Kolikrát jste v tom Polsku pane byl? S kolika Poláky jste asi hovořil? A jste schopen přečíst správně text, který jsem napsal a pochopit jeho smysl bez překrucování? Poláci Rusy rádi nemají a Kaczyński to ví lépe než vy. Proto si proruské postoje otevřeně projevit nedovolí. Proorbánovské, které k těm proruským mají už velmi blízko, mu však již projdou. A to Kaczyński ví také velmi dobře. Voliči PiSu už však takový přehled nemají a většinou si nejsou schopni uvědomit, že postoj promaďarský, neboť k Maďarům chovají Poláci zvláštní sympatie, a postoj proorbánovský nemusí být totéž. Bohužel.
  • Jestli ono to nebude tím, že "ultrakonzrvativcům" dávají žrát pouze "konzrvy" !!!

    Váš František Kalenda!!!
  • V Polsku jsem neviděl nikoho vystupovat proti Německu, snad jen proti horlivé Angele a její imigrační politice. Ale Rusák je nepřítel číslo 1.Byl, je a bude, na tom se už nic nezmění.
  • Naopak... předchozí vláda si výtězství PiS zavinila sama...

    Katolickému polsku, který konzervativní proti ciznincům o mnoho víc než češi, který mělo dohodnutou politiku s naší Visegrádskou čtyřkou najednou Donald Tusk udělal podraz, za který se mnoho poláků bude stydět ještě hodně dlouho...

    A za co?... za křeslo stálého předsedy Evropské rady?... takhle levně se zaprodat!

    Jestli si myslel že hrdým Polákům (ano poláci mají oproti čechům o mnoho silnější národní hrdost) se bude líbit nadávání do "prodejných XXX" ... tak ať je chlapec naopak rád, že měli zrovna období voleb... jinak to mohlo dopadnout o mnoho hůř než jenom výměnou kapitána u kormidla.
  • ooo Fasáda... Vždyť si protiřečíte. Polsko je naopak tak uvědomnělé, že nastartovalo pád komunismu... to že si uvědomili, že EU je pro ně jako z bláta do louže? Vždyť jim EU diktuje co mají dělat pomalu stejně jako předtím SSSR ... a jak píšete, poláci by do područí Ruska nešli ani náhodou... oproti čechům, který jsou jak turistická kancelář, poláky by museli rusové vybít, aby se podrobili.

    Katyni rusové popíraly celou dobu, až do roku 1990! ... že v rauši ze svobody nebyl čas zamyslet se nad významem ruských názvů hned poté co bylo oficiálně přiznáno co za zvěrstva se děla, nelze vinit PiS ... ti se dostali k moci až nyní. Je dobře že se začalo napravovat co se v tom rauši tak nějak "opomělo".

    Jestli je Kaczynski proruský, tak to bude mít setsakra problém... naopak jak nejlépe očernit Kaczynského v očích poláků z něho udělat nepřítele číslo jedna? .. no přesvědčit, že je proruský :D ... Tak každý ať si vybere jestli je to fasáda, nebo naopak propaganda.
  • To, co se teď děje v Polsku - uzurpování moci, ovládání soudní moci, provádění čistek apod., tak to v Česku hrozí, když se vytvoří (a už se na tom pracuje) tandem Zeman + stbák Bureš - taky neradostné vyhlídky, kdy svoboda, demokracie bude zatlačována do pozadí. Zeman je na kordy s americkým velvyslancem v Česku, kdo ví, co je za odstraněním pomníku "Díky, Ameriko!" v Plzni, nevěřím totiž tvrzení, že oba monolity "najednou" se začaly rozpadat - žádný plůtek, který by občany chránil před nebezpečím z žulových masívů, tam nikdy nebyl postaven!
  • informace? V Polsku jsem byl poměrně nedávno. Tak zaprvé, Rusko sice zůstává pro PiS nepřítelem, ale už jen více méně formálně a ne tím prvním. V Polsku se otevřeně hovoří, že PiS je podporován Putinem a to dokonce i finančně. Nepřátelství vůči Rusku se stává jen jakousi fasádou. V Polsku se má za to, že kdyby se Kaczyński neobával, že otevřenou podporou Ruska by si Poláky znepřátelil, otevřeně by se na stranu Putina a Ruska postavil. Putinovi politika PiS zcela vyhovuje, neboť silně narušuje EU. Rozhodně daleko větším nepřítelem než Rusko je pro PiS EU a Německo. Podpora katolické církve vůči PiS není zdaleka tak silná, jak se nám článek snaží namluvit. Je to záležitost pouze některých konzervativních kněží, ne církve. Vztah církve jako takové k PiS je dost rozpačitý a podpora PiSu církvi je rovněž církví přijímána s rozpaky a zdá se, že polská katolická církev dost dobře neví co s ní.
  • Takto vypadá politicky řízená "demokracie" v praxi, když se některý vazalský stát rozhodne svobodně pro vlastní cestu. To je křiku že? Pak lidé "ulice" a všechny neziskovky musí napnout všechny síly, aby projevili "vůli lidu". Jak dojemné a věrohodné ... a kdo to řídí???
  • Nač takový článek plný chvalospěvů?
    s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit