Přejít na výpis diskuzí
Křik, vyhrožování, senioři na ráně. Skrytá kamera na předváděcích akcích
18.4.2013 | red
122 příspěvků
-
přesně tak a přitom na tu telku čumí od rána do večera
-
Když jsem šla do důchodu a kolegové se ptali, co budu dělat, tak jsem si dělala srandu, že budu chodit do supermarketů ochutnávat a jezdit na předváděčky. Naštěstí zůstalo jen u řečí, protože mám známou, která se, bohužel, nechávala "ukecat", že jedině tenhle vysavač je ten nejlepší, že tento přístroj pomůže na všechny neduhy, tahle bublinková matrace do vany vyléčí jejího dědka a bez parního čističe, že prostě nelze žít atd. atd. Nakonec se za drahé peníze ukázalo, že to jsou věci předražené a někdy i zdravotně nevhodné. Dárky v podobě neprodejných pracích prášků a "chutné obědy" a to všechno za cenu kolem 50,- Kč!!! To mají ti starouši hodně drahou zkušenost.
-
Je pravdou také to, že by důchodci měli odolat lákavým představám, že jim dá někdo oběd zadarmo a přibalí k tomu šišku salámu a vezme je na skvělý výlet. Televize Nova, Prima a nejen ČT 1 , ale skoro všechny televize již několik roků upozorňují na tento problém. Myslím si, že důchodci jsou nepoučitelní. Já jsem se chytla také s matkou mého partnera kterému jsem roztrhala jasnou výhru od Reader Digest a to výhru konkrétně na 3.000.000,- Kč. Jeho matka na mě řvala, že jsem je připravila o výhru. To, že její synáček dal za (předražené) knihy bezmála 10.000,- Kč a nic nevyhrál ji bylo srdečně jedno. Rada pro důchodce- nikdo Vám dnes zadarmo nic nedá a tak laskavě odolejte nabídkám, protože ve finále vás to bude stát hodně draho....... věřte *6* *15* *16* *9* *8* *7*
-
Nakupni zajezdy existuji skoro dvacet let ,proc az ted se probouzi vsichni kontrolori a media.Vzdyt od zacatku to bylo uplne stejne a ted se o tom teprve pise.Stari lide posedaji do autobusu a maji vylet se svymi vrstevniky,drive v kazde dedine byly zajezdy do Prahy za nakupy.Doba se zmenila a tak osamely senior lehce naleti.Zadarmo neni nic a v praxi akce znamena zbavit se lezaku,nekvalitnich vyrobku kup 2 plat 1 -Tesco,Penny,kaufland dela v podstate totez.Oslovuje podvedomi lidi -usetris.A tak nakupujeme harampadi,obleceni ,jidlo atd ktere vubec nepotrebujeme.Staci zapnout hlavu a srovnat si myslenky a pak kupovat.Moc konzumni je cela spolecnost- lide nakupuji telefony za 1Kc ,pocitace ,auta,dovolene na splatky, TV,ale vubec tolik veci de facto nepotrebuji a O2 se smeje a vydelava miliardy!
-
Ten film je duchodcum k nicemu, nepomuze, oni tam jezdi opakovane, ano napali se koupi co nechteji a stejne jedou priste zas... *8*
-
-
Myslím, že nemáte pravdu. Mnoho jich pochopí, ale ona to televize nikdy neodvysílá. Ředitel TV dostane od mafiánů "mrtvou rybu" a zakáže to !!! Nejezdí tam všichni. Ale zase nechápete celým mozkem, že brutalita vůči důchodcům je trestným činem. Když někdo zmlátí cikána, tak kdekdo se pohoršuje nad rasismem, ale důchodce mohou mlátit beztrestně !!! To nechápete , proboha ??? Tak až vám někdo vyloupí byt, tak byste neměla dostat od pojišťovny také nic, protože jste si nechala vypáčit zamčené dveře. Proč opakovaně si místo dveří nedáte vstupní trezor ??? "A můžeme vám to říkat donekonečna a zase si ten vstupní trezor nedáte a nedáte" !!! ( Máte to jako alegorický příklad, protože princip je stejný !!! ).
-
No je to tak.Mám podobnou skušenost s vlastními rodiči. Říkat, neříkat zase jeli.To ale neznamená, že prodejci nejsou zrůdy.
-
české přísloví...komu není rady, tomu není pomoci...je v tomhle případě docela trefné
-
-
Já korektor sem ale dcement vypatlanej. *16*
-
Důchodci se mají kolikrát líp než mladý rodiče malejch dětí....
-
-
Tak tenhle příspěvek svědčí o něčí inteligenci, fakt. Nechceš je rovnou střílet???
-
-
Ne, ale oni by nejradši přetáhli holí nás *3* .....někdo už tady psal, že slušnýho důchodce dlouho nepotkal, tak k tomu se připojuji *5*
-
-
Neříkej "nás", jde jenom o tebe. Ty bys to opravdu zasloužil !!!
-
-
Inko, dík a doufej *3* Na ten věk se těším.
-
Jo, to jistě *1*
-
-
Taky jednou budeš důchodce a doufám že ty boží mlýny pořád ještě melou.
-
-
-
-
-
-
Určitě jste někdy slyšel ve zprávách, že se někomu vloupali do bytu a sebrali např. 80 000,- Kč, 300 000,- Kč apod. Vždy však šlo o důchodce, nikdy to nebyla rodina s malými dětmi. Co na to řeknete?
-
-
Tohle nelze vztahovat obecně a generalizovat na všechny důchodce. Prohlašovat jednotlivce za celou mnohamilionovou kohortu důchodců může jenom nevzdělaný hlupák !!!
-
-
No je to stejná blbost jako že v marketech jsou jen důchodci s plnými vozíky zboží.
-
-
Takoví důchodci jsou, ale je jich málo. U mne by tak mohli uloupit jedině staré krámy a tak bych jim ještě poděkoval, protože nemám, kam je vyhodit... Ale tu poslední pětistovku, co mám na jídlo, to bych přežil....
-
JÁ na to řeknu to...že ty peníze nakonec jsou stejně většinou v závěru pro ty jejich potomky a další potomky.., kde velmi často končí.., když ne během života, tak v dědictví.. a taky to, že ti staří už jsou na tom kolikrát zdravotně tak, že je mají raději doma a ke všemu nevěří bankám co by se na jejich penězích formou "výhodných produktů a poplatečků" akorát nemorálně přiživovaly úplně stejně, jako ti stejní paraziti s hrncema, dekama.. a podobně předraženým i "výhodným" šuntem.
-
.
-
-
Tito lotři nev,ědí jak zbohatnout a nic nedělat. Pitomí senioří naletí takovým blbečkum na každou nabídku,protožé nemají doma co dělat.
-
-
Nekecej tak blbě. Obhajuješ totiž zločince a nadáváš poškozeným !! Co jsi za tupce ??? Senioři jsou na tom stejně, já jsem také důchodce, ale nikam nejezdím, protože to vím, a kdybych jel, tak jedině se zbraní. Nenechal bych si to líbit a byl by masakr. Důchodci jsou na tom intelektuálně ještě dobře, Alzheimer atp. přichází až kolem 80 let věku a ti už stejně na předváděčku nepojedou. Mnoho důchodců je chytřejších, než ty. Že nemají co dělat ??? To přece nevíš. Ústava zaručuje klidné stáří. A tak by se rádi podívali na výlet, ale kdo z vás své rodiče vezme na výlet ??? Hamouníte jen pro sebe. (Ne každý, ale takoví, co píší, jako ty, tak určitě se o své rodiče nestarají). No tak oni pak naletí na velké sliby - ne všichni, jen ta část těch opuštěných a méně intelektuálních. Ale za to si nezaslouží nadávat jim, za to si zaslouží takovíhle prodejci basu, až zčernaj !!! Nemají co dělat !!! A co nezaměstnaní, proč ti tedy nejezdí na předváděčky ??? Také nemají co dělat...
-
-
Jen bych dodal: taky budeš jednou seniorem!!!
-
-
-
Tak proč tam pořád lezou ???????
-
-
Ale oni jsou klamáni. Dostal jsem sám takových pozvánek už spoustu, ale nejprve jsem si vzal vždycky lupu a hledal to nejdrobnější písmo. Bez lupy bych to nepřečetl. Stojí tam informace, že součástí výletu je "zajímavá prezentační akce". Tím pádem jsem to zahodil. Jinak totiž jsou tam samá lákadla - prohlídka zámku, výborný oběd, plzeňské pivo a pro každého dárek, cena jen 90,- Kč přitom normálně by taková jízdenka autobusem přišla na 4 stovky..No a důchodci si to mrňavé písmo nepřečtou, protože to bez lupy nejde a přihlásí se v bláhové naději, že budou mít na stáří krásný výlet. Hoho !!! A tenhle hyenismus předvaděčů a spoluúčastníků nebankovních agentů s půjčkami typu Bc. Jaroslava Kaka je tolerován. Hlavní je poukazovat na komunisty a dělat z nich čerty po zdech, aby sami mohli vraždit a krást. Spousta lidí tomu nevěří a pořád volí tenhle ksindl, který jim to trpí. Sám Kalousek má z hazardu tajné obrovské příjmy. Ale zpět k tématu. Nikdy jsem na předváděčku nejel, protože pokud bych tam jel, pistoli bych ssebou nezapoměl. Mám ji legálně, ale musím se vyhnout jejímu použití, protože bych při tom nátlaku tyhle ksindly a šmejdy musel postřílet. Sedět kvůli takovým hajzlům přece nepůjdu.
-