Přejít na výpis diskuzí
Krvavé žně na Ukrajině přinesly mrtvé na obou stranách. Obama s Merkelovou odsoudili Rusko
2.5.2014 | Lucie Hyblerová
477 příspěvků
-
Proč má ten (pro)ruskej dob*ytek zakryté držky hadrem? To nejspíš aby se nevidělo, že je to Putinovo vražedné komando teroristů.
-
-
Roušky na ústech mají pro případ, že by se setkali s Tečkou! On je totiž smradlavé p r a s e, které se vůbec nemyje a jenom sedí u počítače a píše pravicové p r a s e č i n y! Samopaly mají pro případ, že by je to divoké p r a s e Tečka napadlo.
Teď už to víš všechno a můžeš si zachrochtat:
"Já jsem p r a s e Tečka,
blbej jsem jak bečka,
nepoznal jsem p´ču,
prasečiny píšu." -
10000....00% pravda. Co rusák to komoušské vraždící hova-x-do. A hova-x-da jak je známo patří na jatka a ne mezi lidi.
Navrhuji soutěž v CZ - zastřel si svého rusáka - než přijde ten komoušsko-nacistický zr-x-md skrček KGBpotrat putin a začne "osvobozovat" třeba K.Vary, kde je těch hovadských hajzlů víc než listí na podzim. -
V*l zůstane volem a deb*l deb*lem...
-
-
Jo jo ono je to sranda je to přesně naopak ti separatisti jsou vlastenci a ti proti nim jsou fašouni ale oni s nima zatočí s fašistama.
-
Ano, pratele, je tady Bc. Jaroslav Kak (VS IQ124). Prave jsme s pritelem skoncily pozdni obed (drahe a vybrane pokrmy) a prisla chvilka zaslouzeneho odpocinku. Vite vi vubec jak to tady chodilo za rudeho teroru? To dochazelo k opakovanym hladomorum a hladem umirali statisice Cechu a Slovaku. Slusni lide jako je Bc. Jaroslav Kak (VS IQ124) nikdy nedopusti navrat rudeho moru. Socki jako vi nechteji makat a radsi natahuji ruku. A taki nebyli banany.
-
-
J v P !
-
-
smrd bolševyzmu....
-
-
TO je heslo všech fašistů , ale nakonec byli poraženi a budou i dnes, protože na jejich straně jsou i nestraníci a těch je nejvíce.
-
"demokrate " tečko - máš tam hrubku. To je ta tvá pomocná škola ještě více za ní než v ní. Primitiv se zase vyblilnkal.
-
NIkoliv - americkému fašizmu. a terorizmu.
-
-
všichni proruští molodci -co jste dělali když jsem vlítli naši bratři v 68-vubec nic , tak nelamentujte kdo je fašista a kdo ně -ukrajinec to je jiná káva nenecha si sr-t na hlavu jako čech .prostě jde bojovat -čech ten si nechá natočit jedno pivečko a žvaní a žvaní a žvaní . nikdy jste nezvedli po staleti zbran proti hajzlov- kterej se přijel napást . a dělěl si tady co chtěl čech stáhnul ocas mezi nohy a byl s ticha . tak běžte vy moldci k šípku .
-
-
a vy jste jak protestoval, když naše expediční armáda jela vlítnout do jiných zemí jako součást agresivních vojsk? ono, co nechceš aby jiní dělali tobě, nedělej ty jim
-
-
Mrtvý rusák dobrý rusák . Čím více dobrých rusáků , tím lépe .
-
Když se někam posílá nějaká mise, tak se to s oběma stranami předjedná. Tady se jednalo zřejmě o hurá akci ale vše zřejmě zhatili ti "aktivisti" druhé strany. To si zřejmě dovolili moc. Náš pan Herec neví co má o tom kecat.
-
-
Co to znamená pro tebe druhá strana? Je to Putinova fašistická okupační armáda bez označení která operuje na Ukrajině?
-
-
Nijak jinak se tečko už neznač - ten nick sedí - šmejd, to jsi opravdu ty na stoprocent.
-
A co to bylo v Kyjevě na majdanu - CIA ta byla snad ukrajinská ? RUsové jsou u svých hranic, zatímco USA tisíce km daleko od těch svých.
-
-
To nebyla hurá akce. Byla to plánovaná falešná mise, ohledem na ukrajinské osazenstvo určitě. Je možné že zahraniční pozorovatelé byli použiti jako fíkové listy a sehráli roli užitečných idiotů, ale to je nepravděpodobné, museli přece vědet že nemají registraci.
-
Když se vracíte domů a slyšíte , že jsou tam zloději taky si s nimi napřed předjednáte jestli smíte domů ?
-
-
Zlodějů je plný svět, kapitalismus téměř nic jiného ve velkém neprodukuje.
-
-
-
První ohořelé mrtvoly Bolševiků už visí v oknech budovy v Oděse. Máte to marný komančové! Ukrajina zůstane svobodná a na Kremlu nezávislá! Spálená těla ruských okupantů byla nakonec přikryta ukrajinskou vlajkou .Oděsa byla vždy městem recesistů. Bravó Ultras.
-
-
Fašounku, ztráty jsou na obou stranách. 3 helikoptéry v háji a s nimi další mrtví. Ukázka USRAELSKÉHO FAŠISMU všude na světě podle stejného scénáře. Jugoslávie, Blízký východ, Vietnam, Ukrajina.
-
-
včera dostali na držku dva postarší komunisti! *5*
-
-
Málo. Mohlo se zadařit líp .
-
-
Jeden z nich byl cikán tečka, nějak se tam připlet a už ji měl.
-
-
Málo měli mu vypálit aspoň dvě.
-
-
Měli ho nakopnout, že by ten nácek tečka odletěl až do té fašistické Ukrajiny mezi své.
-
Já bych mu délaji tři protože dělá našé straně enom ostudu. Ale mí sme strana uš demogratická tak ho nevyhodíme ale odejde sám! Čest soudruhu a dekuju za udání toho lumpa já uš to zařídím. Čest soudruhu! A zvládneme to aji bes Banánů soudruzi!
-
-
-
-
-
Proruští separatisté a všichni rusáci,kteří jdou proti Ukrajině,včetně Putina jsou svině,šmejdi,hajzlové ap. *16* *16* *10* *10* *15* *15*
-
-
J v P !!
-
Ano,je to prvda svatá.
-