Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blb Tečka se tady pořád neúspěšně snaží zbavit se svojí identity, protože je provařený a zesměšněný, tak by chtěl zahladit svoji nešťastnou minulost. Pokouší se vyprofilovat nového "Tečku", který má být komunista. Je to nevěrohodné a průhledné. A marné. Blb zůstane Blbem, Kozomrd Kozomrdem.
    • Už ses odhalil, zmrde tečko *1* máme tě
      • Máš h o v n o, jdi v p r d e l !!
  • Rudá je barva naše komunistická. Rudá je barva krve!
  • Kolik bude muset umřít lidí, aby si Putler poléčil své mindráky?
    • Putin za tohle krvavé divadlo nemůže.Za to jsou odpovědní jiné hlavy pomazané.NATO a EU,ale tet dělají mrtvé brouky.Zaplat pán bůh.že Putin je rozumný státník né jako ty vyčúranci západu. *16*
  • komunisti do basy! nebo ještě lépe pod zem *5*
  • Ale jim to tam náš vůdce nadsoudruch Putin ukazuje zač je teho komunistická pěst dělnické třídy co? Jen do nich soudruhu aď ten komunizmus vybudujeme dřív neš umře soudruch Jekeš protože mně na Prvního Mája pošeptál do ouška že by se teho chťél dožit. Kopředu levá! Ani Ukrajinec nazmar!
  • Je tady dole jeden příspěvek, že Tečka by mohl být přímo z redakce. Taky mně to už napadlo, že to předvádí jeden z redaktorů.
    • Je to hovádko boží z Českého brodu, který za peníze pracuje pro Tiscali. Ukázka, redakce. Sedí u toho PC non stop a blbne.
    • Bestak jsou to všecko imperialisti co nechápou že v jejich vlasním zájmu je byt komunista. Hlupaci! Ani zrno nazmar! Nazdar!
  • Terorista Putin zahájil otevřenou válku na Ukrajině. ''Separatisté'' si už mohou své uniformy označit hodnostmi. Nový Stalin je na scéně.
    • Pro tebe blbe je slovo šmejd moc mírné.
  • lůza my závidí mý velký zisky z podnikání
    • Super Kaku!
  • Dám 3000,- € tomu, kdo mi přiveze (nejlépe v kleci) ukázat komunistu s IQ alespoň osmdesát. Pozor!!! Není to fór, podmínkou ovšem je absolvování testu. Jsem přesvědčen, že o své poctivě vydělané peníze nepřijdu.
    • Kam ho mám přivézt a jaké jsou záruky ? *7*
    • O ty prachy tutově nepřijdeš!
  • Oleksandr Turčynov. a tady řádící tečka-NOT mají otce se stejné organizace

Турчинов - сын рядового рабочего батальона нацистской армии. Хайль Гитлер, Украина!
    • Prosimvás, nepište tím rozsypaným čajem !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit