Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okamura nic nezpraví. Teprve až vychcípají komunisti tak bude dobře.
    • to bude ale hodně dlouho trvat, ale jinak to nejde *3*
    • Nemůže nic zpravit protože správně je spravit, blbe negramotný!!
  • Okamuro.. v příštích volbách tam ty hyeny kalousci nebudou a budou Tvou ochranu potřebovat a Pernes je senila uražená tupá číslo jedna jak ho důchodci můžou mít v čele, paka...doufám, že tam již příští týden nebude...že ho umlátěj bačkorama..

okamuro, v příštích volbách Ti přeji 100 procent..jedinej máš rozum..ostatní jsou děsný..
    • Obávám se , že příští volby už tady nebudete vy a tudíž si to nebudete moci vychutnat .
  • Pane Okamura, Kalousek vám závidí úspěch, sám jde pomalu do háje a ví o tom a kope kolem sebe. Nenechal bych se na vašem místě rozhodit a klídek.
  • Okamurův nápad je dobrý, jelikož mám 77 let nemohl bych už dostat přes tlamu!! Plně s ním souhlasím. *14*
    • Ale za ty krádeže nicků ti tu tlamu stejně někdo dříve či později rozbije.
  • Kdo na podobnou akci jede je nesvéprávný hlupák , v tom má Okamura pravdu ale jinak je to naprostý cvok .
  • Volám stejně jako před volbami: OKAMURA NA HRAD!
    • Horší, než to, co se tam teď nachází, být Okamura nemůže, toť pravda.
      • To byste se divil .
        • ... tomu smradovi vykat není potřeba :)))
  • Okamura si získal další příznivce.Kraďouskovci skončí jako modrá tlupa.Tleskám
  • Musím s panem Okamurou naprosto souhlasit ! Dostal jsem se jednou na akci šmejdů.Pozvánka zněla původně na úplně jinou akci,sešlo se nás tam 18 důchodců kolem 70 let.Začal úžasně propracovaný psychologický nátlak,kterému jsme nepodlehli jenom 2 z přítomných ! Pro mne bylo neuvěřitelné,že první tomu podlehl bývalej středoškolský učitel matematiky a tak jsem na vlastní oči poznal jak jsou senioři snadno zranitelní Poslanci,kteří to nechápou jsou u mě prostě oslové !!!
    • Zatím pořád jsem se nedozvěděl ,proč jste tam jel ? Prodejní akce NENÍ estráda Evy a Vaška .
    • Ano důchodci jsou v mnoha případech lehce manipulovatelní i s vysokoškolským vzděláním stejně jako naši studenti i další občané tohoto státu. Prostě i meanstreamová média dokážou své a je to vždy vidět naprosto jasně u voleb. Pokud vysokoškolsky vzdělaní jako je i bývalá předsedkyně AV a další včetně naší kulturní fronty volí a mnozí se doslova bez hrdosti plazí před knížetem, vůbec jim nevadí jaká svoloč je navíc za ním ve straně Kalouskem počínaje, přes kariéristickou a amorální Parkanovou až po asociála první třídy Drábka a kníže si některé majetky restituoval podle rakouského práva, protože jinak by je míti nemohl, prospí polovinu pracovní doby, což nikdo jiný nemůže a to za královský plat z našich daní a vůbec to naší" inteligenci" a mladým nevadí, protože nejsou schopni to vůbec zanalyzovat a chápat tak není čemu se divit. A toto jsou bohužel též voliči, díky kterým tu ti, co tu tento stát čtvrt století rozkrádají a potápí, protransformovávají a prorestrukturalizují do banánové republiky, rotují jak apoštolové na Orloji na nejvyšších postech a tito občané jim to neustále umožňují. Opravdový děs!!!!
      • chudáčku, jen breč na nic jinýho se nezmůžeš
      • no studenti jsou mnohem nebezpečnější
      • Tak jen si chudáčku postěžujte . Skoro by jeden slzu uronil . Nicméně se tady určitě najde dost podobně ukřivděných dušiček co vám dají bodík . Užíjte si to . Ten " děs " to už vás pronásleduje dlouho ? Jakpak chuďátko malá usnete ?
    • Proč jste tam jel ???
  • Text Vašeho příspěvku *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit