Přejít na výpis diskuzí
Milan Knížák nazval české studenty primitivy
5.3.2012 | Sebastian Kantor
121 příspěvků
-
Problémy jsou stejné ve vysokém školství stejně jako v základním i středním. Těžko čekat změny, když v současné době máme nejhoršího ale opravdu nejhoršího ministra školství na celém šírém světě........... *13* Nedivím se studentům, že nechtějí být ve vleku neuvážených rozhodnutí. Oni studují právě teď a mají oprávněný strach ze změn. Mohla bych říct, že jsem šťastná, že můj syn letos absolvuje a co bude pak, je mi jedno.......... Není.
-
Pane Knižáku vy také k těm primitivům patříte. *12* *12*
-
-
Zrovna ten vrah má co kecat do čehokoli ..... *11*
-
knížák už podle vzhledu připomíná pomocného krmiče cirkusových zvířat. Jeho odpudivé arogantní chování vypovídá o tomto člověku mnohé *12*
-
-
Zajímavé je, že mu studenti při převratu 1989 tolik nesmrděli, protože ho to ze zkrachovalého umělce vyneslo na vysoké posty, stejně jako jiné "humanisty". Na souložení jsou tomuto sebestřednému obšourníkovi studentky na AVU také dobré, žádná lůza! *12*
-
Že to říká zrovna pan Knížák, Může on vůbec něco říkat o primitivech? Jen se na něho podívejte?
-
-
Nejen podívejte, moje maminka s ním chodila do školy /základní v Blovicích/ a věřte, že to byl už tenkrát vykutálený a neoblíbený spratek . . .
A vystudoval spíš z protekce než na základě vědomostí, takže zřejmě "podle sebe soudím Tebe" -
-
Koukám, že i základek prolezl víc..... moje máma s ním chodila na základku v Mariánkách *1* a je pravda, že tichošlápek to rozhodně nebyl *15*
-
-
-
BLB *16*
-
zalez do díry Ty úde
-
-
Naco? Už jsi tam ty, troubo :)))
-
-
Vysokoškolští mnohdy "profesoři " v čele s panem profesorem Václavem Klausem neustále kritizují, že studenti ani neví, proti čemu bojují a nerozumí reformám. Jediný problém je v tom, že jediní studenti ,z tohoto dvoustranného souboje, byli schopni vyjádřit konkrétní názory a nesouhlas. Strana druhá toho bohužel schopna prozatím nebyla, nebo alespoň jsem neměla možnost se s konkrétním vyjádřením, či analýzou setkat. Pokud by se o problém nezajímali pouze povrchově a nečetli informace pouze z medií, které jsou dosti nepřesné a převrácené, věděli by, že studenti nejsou proti reformám jako celku,ale pouze proti stylu, jakým bylo o těchto reformách jednáno, jak byly zpracovány a předneseny a za jakých podmínek by měly být uvedeny v platnost.
To že profesor Václav Klaus a jiná "vrchnost" odmítá diskuzi se studenty je dost velký důkaz toho, jaký přístup mají k obyvatelům ČR..." nejdříve se naučte poslouchat mé názory, tleskat jim a potom Vám možná odpovím na některou z Vašich otázek"....?To je postoj profesora Klause vůči brněnským studentům.
UKAŽTE NÁM CESTU, KUDY A KAM PENÍZE PŮJDOU A MY VÁM ODPUSTÍME......... -
prodám jednoho trpaslíka se samopalem zn.zadarmo
-
knizak .. knizak .. co je to modrobolsevickej ekskrement !?
-
Stačí naši rádoby elitu poslouchat v metru či v hospodě.Atak souhlas.
-
-
Ono jde jako u všeho "o kus". Všude se najdou vši
-