Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hup!
    • Hlavní Uzávěr Plynu
  • Samozřejmě že nebute létat, ale skončí v jeho pařátech.
    To ale rusácko-zemanfolním gaunerům nevadí. Těm vadí jen to pokud by se česko vymanilo z područí komouš-fašisty putina a jeho vrchního řiťolezce zemana.
    • prosím tě vyřiď svým chlebodárcům ať změní terminologii. Strašení rudochy a komunismem zabíralo před dvaceti lety. Ale dnes jste už opravdu všem jenom za směšné bl..ečky. To už víc zabere tvrzení že amazonským pralesům hrozí zkáza kvůli okusování listí dinosaury.
  • Ale my vedeme! Všechnu pravdu překlikáme!

Máme tu pohůnka. Hup Sajmon!
  • Už jsme tady a klikáme navzdory hladomoru u nás doma!
    • No a i v obchoďáků si přitom hladem i zpíváme!
      https://www.youtube.com/watch?v=b8nvPjKMDh0
      • Evidentně umírají hladem.

*15*
    • Dobře to děláte moloďeci!
  • Zemana si už koupili, ale jaksi si ho zapoměli odvézt do toho svého gulagu.
    • Nevím jaký gulag myslíš, jestli Qantanámo nebo některou z CIA věznic v Polsku, Lotyšsku, Estonsku či Jihu Evropy. A o tom kdo koho kupuje si popovídej Šapiráka na ambasádě. Ono z toho cvaká prdelinka spoustě politiků a nějakému Jéglovi.
    • Občas loutku Zemana číňanům půjčím.
      • Postačí, když si najdeš svůj nick smrade. *3*
      • Teď to bylo dokonce na celé tři dny.
    • dali ti nové informace na US ambasádě?
      • je to Shapirův blbeček!
  • už aby dala čína americe po rypáku a bude klid, i kalousek otočí a bude trhat tibetskou vlajku
    • Chce to psaychitra soudruhu - dementní nákaza od vašeho vlastizdáce a vrchního řiťolezce komouš-fašisty putina - ovar zemana se u vás projevila v plné síle.
      Čína si dává veliký pozor aby byla zadobře s USA, jinak jde okmižetě i se svým komouš Ťangem (nebo jak se ten kašpar jmenoval) do h a j z l u.
      • Neboj se na svém ha..lu je neuvítáš. A drž se ať nepropadneš vylétl by jsi ze zadečku EUUSA. Tipuju, že z Makrely nebo lhářky Clintonky.
    • *1* *1* *1*
    • ... jsi nula, moulo bez mozku, super :)))
      • Je vidět, že jsi se dostatečné mlátil do hlavičky u zrdcadla. Až sem ( do Bruselu ) je slyšet jak
        ti mozeček štěrchá v kyčelním kloubu.
  • Základní motivací pro pobyt v politice je zabránit v úspěchu těm, kteří, kdyby k nám dnes přišli Číňané, si zítra nechají zešikmit oči na praktické chirurgii, pozítří se nechají infikovat žloutenkou, aby měli tu správnou barvu pleti, a popozítří začnou psát do svých kádrových dotazníků, že již od dětství milovali rýži.
    Zeman pro Lidové noviny v roce 1996
    • a to znáte jen tohle stručné prohlášení. Nic nevíte ani jste neslyšeli (nikdo z politiků o tom neinformoval, v televizi o tom za celých dvacet let taky ani slovo) o jisté dvacetistránkové zprávě která už tehdy varovala před islámským fanatismem, zprávě která informovala o působení mimozemšťanů, zprávu, na jejimž podkladě Václav Klaus podal přihlášku do Evropské Unie. Až do té doby byla situace nadějná, ale pak se vlivem struktur FEDu a Bilderberg group a zdejších Odeesáckých lokajů vše zparchantělo. VY VŮBEC NETUŠÍTE CO SE VÁM TADY PŘÍMO POD NOSEM UŽ 20 LET DĚJE!!!!!!!
      • Islámský fanatismus je proti tomu prdina.. jsou pouze krutí a neschopní.. žijí pouze z boje... Kdežto číňani jsou daleko nebezpečnější... před 20ti klety jsem za to Zemanovi tleskala, ale dnes už mu oči šikmí /alkohol/ a žloutne.. tabák a alkohol.. jen jsem nostalgicky hodnotila jeho proměnu ....Když se člověk zastává slabšího.. je to v pořádku... patří to do našich hodnot.. když někde leze do zadnice mocnému, tak to vypovídá o jeho sparchntělém charaktru.. kolik takto podporovaných investic zlikviduje českých firem
      • Souhlas, ale většina to ví, ale jejich 25 haléřový podíl jim nedá dívat se na ten bordýlek u nás.
      • A ty tušíš, co se ti tom rudém lejnu v hlavě děje?
        • samozřejmě co čekat od primitiva, že? Než bys připustil že něco neznáš, klesneš k ubohým urážkám. Asi si tím léčíš komplexy z vlastní neschopnosti a neznalosti. Ale to je tvůj problém chudáku...já nemám zapotřebí házet perly sviním.... *3*
          • Popsal jsi se dokonale.
            • Porovnávat život v EU s Čínou to je opravdu za rámcem všeho....
  • Simčo, zase řádíš pod nickem "bijec pitomečků". Máš nějaké ženské dny? Víkend má být slunečný, tak hurá do přírody, ne?
  • pro našeho Vášu byla místo červeného hadru Kuba pro Top09 je Čína a ODS Rusko co zase udělá USA
    • ... si de*il a to je moc fajn :)))
      • takto mi říká moje zparchantělá maminka. To mi závidíte. A to jsme taková celá rodina.Moc se máme rádi. Ale lidi nás nechtějí ....
  • Zvýšení důchodů od ledna 2016 a poslanci TOP 09!
    Důchodci, i ti co tam brzy budete, pamatujte si to do voleb!!! Top 09 byla proti navýšení pro důchodce o 200,- Kč.
    Nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů od 1. ledna 2016!!!
    Nesouhlas:
    13. Zdeněk Bezecný, Jan Farský, Petr Gazdík, Leoš Heger, Václav Horáček, Jiří Koubek, Marek Ženíšek, Věra Kovářová, Michal Kučera, Helena Langšádlová, František Laudát, Jaroslav Lobkowicz (Plzeň), Karel Tureček Nepřihlášeni:
    4. Nina Nováková, Stanislav Polčák, Karel Schwarzenberg, František Vácha Zdrželi se:
    3. Jiří Skalický, Anna Putnová, Gabriela Pecková Omluveni:
    6. Markéta Adamová, Jitka Chalánková, Daniel Korte, Miroslav Kalousek, Roman Kostřica, Herbert Pavera
    Všichni z TOP 09 ale hlasovali pro zvýšení platů poslanců o 7000,- Kč !!! za TOP 09 bylo pro všech 26 poslanců!
    Pošli to dále, ať jsou voliči správně informováni o názoru této "Elity národa".Nezapomeňte na to u příštích voleb!!!!
    • Máš recht, ale když pustí Práglkavcl a Šapiroa nějaký peníz nikdo nezapomene, ale love jsou love?
    • ... deb*lek je zase opuštěn a plká a plká a plká a nikdo to nečte a nečte a nečte :)))
      • protože nejchytřejší jsme my! Sice máme trochu deformované hlavy.Ale co každý jsme nějaký.Maminka mi říkala že nevadí když mám hlavu jak krabici od bot!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit