Přejít na výpis diskuzí
Miliarda sem, miliarda tam. Skončí Česko v pařátech čínského draka?
1.4.2016 | Pavel Jégl
401 příspěvků
-
Ćína je větší hrozbou než islámský stát.. Is je krutá a neschopná skupina lidí.. kdežto Čína je ohromná masa lidí, která kam šlápne, všechno zkazí... společenství lidí pod jejich nadvládou neprochází normálním vývojem.. stačí se podívat na jejich zemi... např životní prostředí..... pár našich lumpů z byznysu na tom jistě zbohatne a ostatní nás přece nezajímají.. jsou to nudní a nezajímaví lidé... bylo řečeno tak, jako neměli nárok na žití..Tak to řekl Zeman ve svém projevu... to je pak celý národ.. kromě Zemana, Babiše, Tvrdíka... a další neznám .. Nikdo už nehodnotí, kolik nových pracovních míst, takto státem pro zahraničního investora dotovaného, zaniklo.
-
-
Ano, kyž Alenka oděná do opelichané kůže louskala semínka ( cca před 3mi mitisícovkami let )
v Číně už byl organizovaný stát. Vrať se ke svému králíčkovi Alčo! -
-
Ten tvůj argument velmi kulhá a to na levou nohu.. Vzpomeň třeba Egypt jaký byl a jaký je dnes... Čína prošla od té doby proměnou.. lidská práva a osobní svobody tam se moc nenosí... jen se pošilhává po ekonomickém růstu... Naše země k tomu také směřuje...vůbec se nedivím, protože se politikům vládne podstatně lépe.. bez kontroly, bez kritiky... neomezeně. Takže ty se slabšího nezastaneš.. a raději se schováš za bouchače... jsi srab.. ale také můžeš být v roli otloukánka a to velmi brzy...
-
-
Musím souhlasit. Bohužel. Vypadá to, že lidský druh se přemnožil a podřezává si tak pod sebou větev. Když je něčeho moc a poruší se rovnováha, tak přírodní zákony zasáhnou, aby se rovnováha opět obnovila. A tak buďto lidé omezí své množení na "rozumnou" míru nebo to udělá Příroda a "napříč politickým spektrem". A Čína? To je komunistická, tedy materialistická, sobecká s bezohledná společnost, které nerespektuje Přírodu jako činily přírodní národy.
-
nejsi Zaorálek?
-
-
Úplně normální -lidské je zastat se slabšího. lézt silnému do pr.... je známkou porušeného charakteru prezidentem počínaje
„Základní motivací pro pobyt v politice je zabránit v úspěchu těm, kteří, kdyby k nám dnes přišli Číňané, si zítra nechají zešikmit oči na praktické chirurgii, pozítří se nechají infikovat žloutenkou, aby měli tu správnou barvu pleti, a popozítří začnou psát do svých kádrových dotazníků, že již od dětství milovali rýži.“
Miloš Zeman pro Lidové noviny v roce 1996
-
-
-
Jako na sto procent v tom taky nevidím jen výhodu ale když si člověk připomene převrat a privatizaci ze západu tak !?!?! Francouzi koupili cukrovary a třeba Hrochův Týnec moderní cukrovar zlikvidovali ale bylo jich víc !!! Amíci koupili třeba TON,Tatru,Avie a další závody a většina šla do likvidace !!! Nebo vodárny !!! Před převratem jsem platil kubík 0.70 Kčs
a dnes kubík platím 98 Kč !?!?!
https://www.youtube.com/watch?v=mtVOLMPNPUM -
-
... pošlu ti kýbl vody, napiš adresu, omezenče :)))
-
-
Nic neposílej, ale dolej si mozkovnu ať mozeček zvící vlašského ořechu tolik neštěrchá.
-
promiň, já vím, že nejsi pitomeček, ale zas jsem dostal u Kauflandu přes hubu, tak mám velikou zlost.Na všechny
-
-
... dětinský primitivek zase blije :)))
-
-
a na velkou už budu chodit jen na mísu.Moje tupoučká maminka mi mockrát říkala že do talířku se to nemá dělat.Ale už si dám pozor.Opravdu!
-
-
-
-
když se řekne a), je třeba říci také b). Jaképak byly za komunismu platy?
-
-
Plat zajišťuje existenci a ta je nyní v pr..li. Lidem se žilo spokojeněji a ZLOĎEJI BYLI trestání a ne vyzdvihováni jako nyní. A co státní dluhy, až si je věřitelé-zkiději budou chtít vrátit, tak budou ty tvoje platy ještě menší.
-
-
Myslíš Babiše, kde ho většina národa glorifikuje...?
-
-
V roce 1988 jsem měl asi 3 tisíce čistého. Moje žena také.
-
-
Triadore ty jsi měl v roce 1988 3 tis. a Tvá manželka taky? Ty jsi byl státní aparátčík nebo STB a Tvá manželka tam někde v kancelářích dělal šlapku, jinak to nebylo možné. To jsi si mohl snadno postavit nebo koupit dům, koupit auto atd. za takový plat. Dneska musíš být pěkně v balíku a já ti gratuluji.
-
Tak to už byl docela slušný plat. Zřejmě díky rudé "pracovní" knížce.
-
-
-
-
←←←←←←← *12* *12*
-
Komu z vás co udělal někdy nějaký čiňan?
-
-
jsou to KOMUNISTI -s tema slusni clovek opovrhuje!!! *11*
-
-
Krycí jméno: MAN Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození 28. 09. 1944 http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
-
-
-
Číňané jsou naši přátelé ať se to líbí nebo nelíbí bursíkovcům, kalouskovcům a dalším zideologizovaným pomatencům.
-
-
Prosím o nahrazení slova pomatencům slovem pitomečkům.
-
... pomatenec píše o pomatencích, jak zábavné :)))
-
-
Hoši promiňte, dneska jsem měl špatný den. Někdo mi nastavil nohu a upadl jsem do kanálu. Tak smrdím a zlostně prskám.
-
-
... jsi neskutečně omezený chudáček :)))
-
-
tak tak všichni mi říkají chudáčku a hladí mně po mojí krásné hlavičce.Je taková veliká ušlechtilá. Celý pár bot by se do ní vlezl!
-
-
... jsi bezkonkurenční a jasný, do takové trosky bych ani nekopl, čau, degene :)))
-
-
-
-
-
Číňané jsou naši přátelé stejně jako Němci, Poláci, Slováci a jiní. Rozdíl je v tom, že na rozdíl od nich Číňani o ničem nerozhodují, protože Čína je totalitní komunistický stát a jeho prezident se cítí jako diktátor.
-
-
z ČR bude brzy ČTR - česká tibetská republika. budou nám tak říkat a dopadneme jak Tibet. Ovečky učte se čínsky, budete to potřebovat. Hradní ovčák Becherovič nás neprodal za mísu čočovice, ale za flašku hruškovice.
-
-
... neskutečně primitivní prohlášení primitiva :)))
-
Kalousek tě pochválí. když už se tomu kazišukovi nic nikdy dobrého pro nás nepodařilo, tak alespoň bude o to více škodit. A ty budeš mít co lhát. *14*
-
Tibetu a Moravě
-
-
třeba tohle /http://email.tiscali.cz/img/mime/sm/pdf.gif/
-
čínské investice vidím jako pozitivní. Za čtvrtstoletí jsme vše rozprodali, rozkradli a rozdali. Každý na světě si utrhl kousek. Když teď část majetku skoupí kromě Varů které jsou Ruské i Číňani tak až se to začne všude řezat, nám se nic nestane protože nikdo nebude chtít vybombardovat svůj vlastní majetek. Takže budeme taková "chráněná" zóna. Nic nám tu nebude patřit, oficiálně naoko bude nad hradem plápolat český tříbarevný hadr ale jinak budou Američané Němci Francouzi Vatikán Rusové Číňané a další dávat pozor aby si v konfliktu náhodou nezničili své majetkové podíly u nás uložené.
-
Vůbec tu nejsem. *15*
-
-
To je žůžo Simonko a už dej nožičky k sobě.
-
I já žiju v Moskvě.
-
-
Číňané jsou sice papírově rozvojová země, kde 95% lidí žije z našeho pohledu v absolutní chudobě, ale v životní úrovni už dávno překonali Rusko.