Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My, američani, američanky a američančata nemůžeme žít bez teplých amrdólských prdelí!
    • ZlejBTWtrolle, ty olizuješ ruské zadnice. *2* *2*
      Najdi si práci ty netáhlo. to že Simoně ukradneš nick na tiscálu tě neuživí *2*
  • Komediant asi mluvil na schůzce NATO s teploušem Semjonem Gayínkem a tahle blbost z nich vyhřezla!!!
    Pod vedením amerických soudruhů vzhůru k Míru a trvalé prosperitě!!!

PCHE !!!
  • http://www.cexpedice.cz/?product=havloidi

*5*
  • bezesporu existují stejně jako armády probílodomých trotlů. Jednoho vidíme na fotce. A bohužel má pravomoc ohrožovat naši bezpečnost. A jeden trotl zde pravidelně hystericky vyřvává.........dle svých projevů je zjevným obdivovatelem nejen němců (to by se dalo skousnout) ale nacistů a jejich amerických sponzorů a zachránců před spravedlivým trestem. Ale už se práskači gestapa koblihářovi jeho vysněná neonacistická říše hroutí....přišel tam nový vůdce který je TRUMF a náckové dostanou přes prsty.....
  • Ať žije Putin, bude to i náš prezident.
    • Nu što, Putin charošij, lučče čem vaš sivodnajšij ochlasta?!
      • Job tvoju mať ! Nikogo chuja na kremeľ v Prage nechaču.
        • Job tvoju familiu, job tvoju mat, daj mi za dvě kopěječky, daj mi zajebať, kokotisko vyjebané.
      • Net, vot eto durak Simon.
  • Mně je v čínskoruském anusu velmi prijatno!
    • my vime a jmenuješ se sobotka
      • popis starého ožraly se nehodí na suchara Sobotku ale na tvého vůdce Miloše Zemana *15*
  • Marat Burkhard pracoval v ruskojazyčném oddělení, které mělo na starosti ruské servery, v dalších sekcích petrohradského centra však působí trollové specializovaní na zahraniční publikum. „Je tam ukrajinské oddělení, anglické oddělení, které bombarduje weby CNN a BBC, oddělení Facebooku a další. Nad nimi stojí manažeři s dvakrát tak vysokým platem. Berou ho za to, že nás nepřetržitě monitorují, ty hlouposti po nás čtou a vyhrožují nám, když uděláme chybu,“ líčí blogger.

Burkhard se totiž k přívržencům ruského režimu nepočítá. „Smýšlím prozápadně. Chtěl jsem tu práci vyzkoušet, zjistit, jak to funguje. A nešlo to, po dvou měsících jsem podal výpověď. Byl jsem v táboře nepřítele, jehož ideologii nesdílím a jsem absolutně proti ní. Pokračovat nedávalo smysl, ani kvůli tomu platu. Což je případ mnoha bývalých kolegů: nedělají to z přesvědčení, ale kvůli penězům,“ říká.

„A mimochodem,“ dodává, „jakmile se poblíž objeví nějaký novinář, hned se mají na pozoru. Všechny závěsy jsou zatažené, během dne nesmíme vycházet na ulici. Novinářů se vážně bojí. Je to jako z Orwella: pracujete pro Ministerstvo pravdy, které je ve skutečnosti ministerstvem lží.“
    • Toto je jeden velký slint.
      • Toto je pravda ale ty jí musíš popírat protože jsi sám ruský troll.
  • V Čechách to vypadá, že nikdo nemá vlastní rozum. Vždycky musíme lézt někomu do míst, kde slunce nesvítí.Ať si za to každý dosadí svého Čecha a budeme skoro na 100 %.
  • Ze Stropnického se stal demagog.
    • On za to snad ani nemůže.
    • Podle tebe tu tedy ruští agenti šíříci lži a propagandu Kremlu nepůsobí?:
      Pak jsi BLB púokud si to opravdu myslíš

Nebo věříš tomui že proruský zmetek BTW zlej troll tu smrdí každý den 23 hodin jen tak pro zábavu? je to Kremlem placený troll jak vyšitej
  • Není nic jednoduššího, než ony údajné zavádějící zprávy a dezinformace dokladovat pravdivými a tak je vyvracet. Jinak je to jen svéhlavé plivání, byť i od ministra. Ono to asi vždy nejde, zvláště pokud to nejsou dezinformace ale pravda. (jako např. že NATO má kolem Ruska xxx základen a rus u USA ani jednu. žejo) Nebo žeby to byla také dezinformace?
    • Tady máš ruské dezinformace, tedy lži ty pomatený šašku.

a začátek např. "důkaz" současného ukrajinského fašismu, resp. "ukrofašounů ( jde o obrázek tribuny s hákovýma křížema) - Byla pořízena v roce 2011 během natáčení filmu s názvem Матч (sportovní utkání). Ten se natáčel v Kyjevě a v Charkově a jeho příběh je datován do roku 1942

Ruská televize tedy lže když starou scénu pro film prezentuje jako dnešní nacismus na Ukrajině. Více důkazů o ruských lží je zde -

Zdroj: http://maca.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=567548

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit