Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komediant a ministr národní obrany. Ten ani neví jak voják vypadá. To jsme to dopracovali s takovým pitomcem. Jsme jenom všem pro legraci. Na nás Rusové žádnou dezinformační kampaň dělat nemusí, my se dezinformujem sami.
    • víme sajmon
  • *15* *15* *15* tak ten je fakt dobrej. Tak už jsou celé armády... to je na hospitalizaci.
  • bože to je šašek ten stropnický
    • Je moc měkký, chtělo by to pozavírat komanče, bývalé komanče a jejich sympatizanty do uranových dolů. Rázem by bylo po vládě i po Hradu.
      • Ty na tý svý kriplkáře by si se mě moc líbil v tom uranovým dole Simonku. Ty by si tahal vozíky s uranovou rudou.
      • ale i po něm
  • To sou věci, teplýmu Semjonovi Gayínkojc smrdí ryba vod ovaru, to je prasák nechutnej!!!








    WOW !!!
  • šašek stropnický, herec druhé kategorie,duševní mrzák se dal do politiky, hlavně že jdou miliony do kapse
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/421264-le-penova-vnima-zeme-visegradske-ctyrky-jako-spojence.html
    • vivat Stalin








      YEAH !!!
  • Pán minister. Pokud má něco dezinformační cíle, tak jsou to VAŠE blekoty a obhajování nasazení našich žoldáckých jednotek v cizině. Mlžíte o devastaci úrovně, cílech a velikosti současné mini Armády ČR. Stejně tak dezinfomující je činnost vládních statistických úřadů.
  • Kdyby nešlo o to, že nás takovéto živly jako p. Stropnický a jemu podobní v naší Sobotko-Babišově vládě a jeho západní tzv. demokratické síly, ženou do války, tak by si člověk řekl- jsou to ubožáci. Ani ty chudáky nenapadne, že díky svému pokryteckému jednání lidi přímo obracejí na důvěru k Rusku. Rusové vlastně nemusí nic dělat a stačí jim říkat pravdu. Lži a šovinismus, překrucování historie západních soudruhů a tím i našich EU-USA-NATO poskoků, jsou naprosto dostačující k tomu, aby ten kdo Rusy dříve považoval za okupanty, tak dnes jim věřil. Tak k čemu servery a ruská propaganda a podobné výkřiky do tmy- soudruzi. Jste trapní- na ČT se nedá ani pomyslet, aby se člověku neudělalo špatně.Ti co tam tuto primitivní štvavou propagandu dělají musejí mít žaludek. Normální člověk na jejich místě, by musel celý den ze zvracet při pomyšlení sám na sebe.
    • Hele Kódl.. Karel IV byl pro západní.. tak to bys měl také hlasovat proti dotacím z EU.. že chceš dotace ale pouze od Rusa.. jinak to nepřinese požehnání
    • Karel4.: Je tu někdo kdo někdy slyšel rusy říkat pravdu ?
      • Neslyšel, ale viděl!
        Viz. deník Правда. Alespoň členové redakce tam byli možná v tiráži pravdivě uvedeni. A to nevíme, kdo z redaktorů je KáGeBák a má tím pádem kryptonym.

        Od té doby, kdy přijeli v tancích "pomáhat a chránit" neverím ani "dóbroje útro".
        • A Němcům věříš? Přijeli taky v tancích.
      • Když to porovnám s tím,co nám dnes předvádí za lži Západ se soudruhy z USA, tak Rusové lze jen těžko načapat při lži.Ono jim dnes stačí jen popsat situaci jaká je. Konkrétní případy: V Kyjevě podněcovaní ukrajinští fanatici večer řádí, že by to ani Balkán tak nesvedl, Amíci a slavné EU-NATO se ještě přiznají k tomu, že tam nacpali 5 bilionů dolarů a druhý den ráno začnou vykřikovat, že za to mohou Rusové. Aby tomu ještě dodli korunu, tak proti lidem, kteří s takovou "demokraciív Kyjevě" nesouhlasí, tak pošlou tanky a vykřikují cosi o anexi Krymu. Totální hlouposti, neboť každý kdo si přečte alespoň toto " https://cs.wikipedia.org/wiki/Krym", tak musí poznat, že co říkají, není pravda. A s. Zaorálek a Stropnický vypadají, jako když dostali hysterický záchvat a o informacích z ČT ani nemluvě. Tak to máme takové hlouposti věřit amíkům a našim podržtaškám? Když si pak poslechnu Rusy, tak tam takové výmysly slyšet nejsou. Tak proč jim v tomto nevěřit, když si lze ověřit kdo lže.
        • Karel4.: ale ja se ptal, jestli je tu někdo kdo někdy slyšel rusy říkat pravdu ? Kromě Karla4 nikdo.
          • Pravidelně sleduji Russia Today. Vynikající stanice. Objektivní, vyvážené informace. Pohled zde dvou, nebo více perspektiv. Všechny strany se mohou vyjádřit. Ke zprávám jsou samozřejmě i komentáře i názory novinářů, ale závěr si člověk může udělat sám a nikdo mu ho nevnucuje. Za hosty v debatách tam jsou současní, nebo bývalí američtí senátoři, guvernéři a kandidáti na amerického prezidenta, např. Trump, Bernie Sanders a jiní. Vystupují tam američtí i evropští blogeři a bojovníci za lidská práva. Rusové a ruští politici tam jsou více méně minimálně. Zde dostávají slovo lidé ze Západu, kteří se svými názory v mainstreamových médiích nemají šanci. Zde dostanou prostor obě strany a úsudek si člověk může udělat sám. Všichni politici ze Západu, a možná i mnoho našich politků, Russia Today sledují pravidelně. Tato stanice jim vyloženě leze na nervy, protože proti pravdě a faktům se těžko vymýšlejí různé dezinformace a navíc tato stanice odhaluje mnoho a mnoho špatností "vzorné západní demokracie".
            • Kremlem řízená ruská televize lže jak když tiskne ruský agente Snílku.
              Vrcholem bylo kdyxž rusácká TV ukazovala přecpaný hraniční přechod a lhala že to jsou ukrajinci utíkající do ruska.
              Jednalo se však o Ukrajinsko Polský hraniční přechod a o ukrajince utíkající do Polska.

              Ruské TV a ruským agentům jako jsi ty se nedá věřit ani to pozdravení

              Zato do Kremlem řízené TV se před volbama opozice nedostane.
  • ...diky rusum, němci nebombardují Londýn.Pokud vyhrajeme tak jen díky rusům....
    právě teď dokumentu na ČT....CITACE AMERICKÉHO PREZIDENTA
    • také se mi z toho ztopořil úd *3*
      • víme sajmon, úd
        • Chceš naštěkat do boudy ?
      • přééééésně
    • *14*
  • Chtěl bych v této chvíli proto připomenout hodnotu, bez které demokracie není možná. Tím je osobní odpovědnost. Svoboda totiž neznamená dělat si co chci a co mi vyhovuje. Svoboda bez odpovědnosti je zvůle a anarchie. Jsme všichni osobně odpovědnými za to, co se kolem nás a s námi děje. Žít ve svobodě vůbec není jednoduché, je to vlastně těžší. Totalitní režimy se jeví jako pohodlné, lidé mají rádi, když za ně někdo odpovědnost přebere. Tam, kde schází odpovědnost vůči vyššímu morálnímu principu, tam se dostává k moci populismus. Politika se potom stává něčím jako je upadlá popkultura. Jednou za 4 roky si zajistit přízeň davů a pak – nerušit, vládneme. Říká se, že demokracie jsou volby – jenže tak jednoduché to není. Přímá demokracie je lež a nesmysl. Hitler se dostal k moci volbami, komunisté v r. 1948 také. To už ovšem selhalo něco předtím. Demokracie je společná odpovědnost a schopnost vést rozhovor. Vést spolu rozhovor však předpokládá vidět svět ne už černobíle, v kategorii třídního nepřítele. Ale umět spolu mluvit, učit se spolu vycházet, hledat společná řešení. Je to těžké, protože jako lidé jsme velice různí. Ale kde se schopnost spolu mluvit ztrácí, dochází k fašizaci společnosti. Obávám se, že jsme nyní právě v takové situaci. Naše společnost je rozdělená tak jako nikdy. Je tolik nenávisti, na nejvyšších místech vidíme až sadistické potěšení urážet, a vůbec, padá tolik zlých slov, až z toho běhá mráz po zdech.
    • Tak to je velice přesně vyjádřeno, S tím nelze než souhlasit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit