Přejít na výpis diskuzí
Ministr obrany Stropnický: Armády prokremelských trollů existují, to je zjevný fakt
21.11.2016 | red
335 příspěvků
-
BRRRRRM BRM BRRRRRM, jede teplouš jede!!!
A o5 je teplouš Semjon Gayínek na čele závodu vypatlanejch debilů!!!
WOW !!! -
-
tak to prostě je
-
-
díky brácho
-
-
v pohodě, však jsme novorosijci
-
-
-
-
když vidím blba stropnického,vlastizrádného generála pavla a podobné ubožáky,musím si nabrousit sekeru a dát si ji pod polštář, naše armáda vlastizrádných šašků nás s pěti pandury a čtyřmi vypůjčenými gripeny neochrání
-
-
Co je na generálu Pavlovi vlastizrádného? Ty ruská čubko,ty bys tam chtěl Grebeníčka či estébáka Filipa,co?
-
-
Pavel je vlastizrádná bestie, že se nestydí?
-
Přesně ták Simonku.
-
-
tys byl vždycka jako Bruna *3*
-
-
Není nic jednoduššího, než ony údajné zavádějící zprávy a dezinformace dokladovat pravdivými a tak je vyvracet. Jinak je to jen svéhlavé plivání, byť i od ministra. Ono to asi vždy nejde, zvláště pokud to nejsou dezinformace ale pravda. (jako např. že NATO má kolem Ruska xxx základen a rus u USA ani jednu. žejo) Nebo žeby to byla také dezinformace?
-
-
Tady máš ruské dezinformace, tedy lži ty pomatený šašku.
a začátek např. "důkaz" současného ukrajinského fašismu, resp. "ukrofašounů ( jde o obrázek tribuny s hákovýma křížema) - Byla pořízena v roce 2011 během natáčení filmu s názvem Матч (sportovní utkání). Ten se natáčel v Kyjevě a v Charkově a jeho příběh je datován do roku 1942
Ruská televize tedy lže když starou scénu pro film prezentuje jako dnešní nacismus na Ukrajině. Více důkazů o ruských lží je zde -
Zdroj: http://maca.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=567548
-
-
Ten pablb s těmi nesouhlasy, to je nějaký místní oblíbený teplý úd?
-
-
je to můj mazel, chceš ho ukázat ?
¨
YEAH !!! -
dearputin.com
-
-
Starej i mladej Stropnický to jsou č*ráci to je taky fakt!
-
-
dearputin.com
-
-
největší zrůdy jsou ten šedivec generál pavel, který je jenom bezpáteřní organismus a potom ten šašek stropnický, kterému to nejvíc slušelo v seriálu cirkus humberto a on si stále myslí, že ještě točí další díly
-
-
pavel kariéra ve VS a stropnický syn soudruhů cos čekal?
-
-
Ze Stropnického se stal demagog.
-
-
On za to snad ani nemůže.
-
Podle tebe tu tedy ruští agenti šíříci lži a propagandu Kremlu nepůsobí?:
Pak jsi BLB púokud si to opravdu myslíš
Nebo věříš tomui že proruský zmetek BTW zlej troll tu smrdí každý den 23 hodin jen tak pro zábavu? je to Kremlem placený troll jak vyšitej
-
-
BRRRRRM BRM BRRRRRM, a je nastartováno!!!
Jedéééém!!!
CHICHICHI !!! -
o žádných trollech nevím *7*
-
-
Také jsem o nich neslyšel.
-
-
nemáme své starosti?
zaměstnanost socialní rozdíly atd.?co nám je do prokremelských trolů či proamerických trolů? -
-
My Ukrajinci nepotřebujeme pracovat, my se krmíme demokracií, kterou jsme získali od EU na Majdanu.
-
ne jsme na podpoře *15*
-
-
já ne, já si poctivě vydělávám rozséváním lásky a pravdy z americké ambasády *5*
-
-
No tak to jsme kolegové.
-
-
přééééésně
-
-
-
a já jsem důchodce *15*
-
-