Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rusofobie je zdravím a normálním liden pro smích
    • exot jako ty musí žít s posměchem celý život.
  • Rusofilie je buď nebezpečnou duševní poruchou, nebo kolaborací a vlastizradou. Jiné vysvětlení neexistuje a uvádím onen text.

Zatímco Amerika dle požadavků TGM prosadila vznik Československa, tou dobou se komunisti v Rusku snažili za všech sil zmasakrovat naše legionáře. Zatímco Amerika nám nabídla Marshallův plán, SSSR odvlekl tisíce našich občanů na Sibiř a ON rozhodl, že MY americké peníze nechceme.
    Zatímco SSSR rozjezdil tanky pražské jaro, Amerika přijímala tisíce našich uprchlíků.
    Zatímco SSSR se nikoho na nic neptal a nastěhoval k nám jaderné hlavice, USA u nás chtěly postavit radar a nepostavily, protože naši současní bolševici ho tady nechtěli.
    Zatímco země na západ od nás osvobozené USA 50 let vzkvétaly, ty východní obsazené SSSR šly od deseti k pěti.
    Zatímco před 89 utíkaly tisíce lidí na západ, na východ dneska nikdo neprchá.
    To je přece naprosto čistá pravda, žádná rusofobie. Když se někdo neumí smířit s pravdou, je to jeho problém. A ještě dodám další fakta. USA nám po roce 1945 poskytly pomoc v rámci akce UNRRA. Jak uvedl brněnský historik Libor Vykoupil v publikaci Slovník českých dějin, například Československo z ní získalo od května 1945 do konce roku 1947 zboží za 270 milionů dolarů, přepočteno na dnešní ceny se jednalo řádově o desítky miliardy korun.
    • Američané a NATO v roce 1999 rozbombardovala Jugoslavii. Zahynula tam spousta nevinných obětí, mezi nimi ženy a děti.
      • Raději se pochlub jak tvůj rusák vybombardoval čečensko. Rusák vraždil nevinné čečenské ženy a děti. Z měst prchající civilisty střílel z vrtulníků.

Zase máš potřebu krást nick ruský deebile? Tak jsi duševně nemocný zlodějský kookot a musíš být zplynován
        • Já tě zplynuju ve svém smradlavém pekači, zasejřeným, to budeš čubrnět..hi..hi.. *2* *2* *2*
          • Jdi se léčit ruský teplouši a zloději nicků BTW *5*
            • O Němcích jsem tu nenapsala ani slovo.
              Takže si kup brejle dědku
            • zplyovat tě měli němci ty které tu hájíš a asi i zastupuješ
            • pokud máš potřebu Simoně komolit jméno tak se nech léčit nebo zplynovat ruský blbe
            • J.E.H. by tě simone miloval
  • Dělá mě dobře, když mě oblízne blijec pitomec. To je bašta, celej se potom třesu blahem.
    • Zase jen kradeš nicky ruský BTW deebile.
      Jsi haajzle a proto budeš zlikvidován jako StBácký haajzl. Hezky pomašínovsku
      • Já jsem kriplík na kriplkáře a rozmašíruju vás všechny. Pořádně, pomašínovsku to rozjedu a pak uvidíte..hi..hi..já vám dám..hi..hi..doufám, že mě neupadne kolo, jako posledně.
        • Ty jsi jen ruský teplouš a zloděj nicků BTW.
          Jsem zdravá ale přesto se nikdy neposmívám vozíčkářům.
          To může totiž dělat jen ruský ubožák a duševní mrzák BTW
          • Já jsem taky postižená a vím co to obnáší, proto chci všechny zplynovat ve svým zasejřeným pekáči. Vaše Simonka
            • Já jsem zdravá ale duševní zrůdu jako jsi ty zlej ruský teplý trolle bych do plynu poslala.
              Kradeš tu nicky, podvádíš s hlasováním, navážíš se do vozíčkářů, teploušuješ.
              Jsi deement.
  • Teplá svííně a kolaborant, který si nechá říkat Simon je opět zde. Tento vymrdanec ruší věčně diskuzi slušných diskutujících. Čurááku Simone, vymrdanče vymrdaná, táhni do preléé, teplá bukvice smradlavá..hi.. *2* *2* *2*
    • Spíše ty jsi ruský buuuzerant který Simoně koní jméno na Simon.
      a co ty? Zase jdeš náhodou kolem? Ovšemže ne ruský čůůráku. Ty jsi tu vycapaný nonstop BTW zlej trolle veselé tvíře hrdino Putine soldere zzzz.
      • a kde je jaká simona?
  • že na rusáka je třeba si dát pozor.Rusák je zákeřný a mazaný sviňák, který se ničeho neštítí. Navíc okupant se kterým máme nevyřízené účty. Za stovky lidí ktří přišli o život při nástupu okupanta v 1968. Takže jedině mrtvý rusák je dobrý rusák.Tu verbež v azbuce mluvící je třeba kosit po tisícovkách.A chválit každého, kdo nějakého rusa kdy sejmul!
    • je fakt, že jsi putroublé Práglkavclovské štváč. Nemáš náhodou přezdívku Šapirák?
    • Dobrej orgasmus co?
    • hňupe,okupant se kterým máme nevyřízené účty je němec ty blbe a ještě mu lezeš do anusu ty kryple,takového hajzla jak si ty bych nechal sejmout
      • Nás okupoval tvůj Rusák.- Proto na tvé prašivé rusáky pliveme.
        Kryplík jsi ty když jsi v zadku ruských haajzlů
    • že js B L B je fakt. Vrať se do školy a douč se dějiny.Neokupoval nás za prvé Rusák a za druhé nebyl sám.
      A nezapomeň kdo nás potřetí nechal ve srabu.( Spojené státy americké na tuto skutečnost nijak nereagovaly, neboť pro ně byla přednější bilaterální dohoda se Sovětským svazem a poválečné rozdělení tehdejší Evropy respektovaly. Britská vláda nechtěla ohrozit své obchodní zájmy se SSSR a dalšími zeměmi Varšavské smlouvy.)
      A za další těm lidem co píší v azbuce (všem těmto národům) vděčíš za to že jsi tady ty moulo.
      • Dějiny se douč spíše ty G.
        Kdyby USA na ruskou okupacu československa reagovala v době jaderbých zbraní vojensky tak tu dnes nejsi ty ani lidstvo. Takže ruský zločin trapně nšeházej na USA:

Tvoji rusáci hovořící azbuku vděčí že jsou tady USA. Bez americké hospodářské a vojenské pooci by Hitler SSSR porazil. To uznal i maršál Žukov.
        Když brit bojoval s náckem tak SSSR dodával náckum suroviny pro útočnou válku.
        Když Hitler napadl i SSSR tak Stalin škemral v USA a Anglii o pomoc. a dostal jí-
        Západ se měl na ruské komouše vykašlat a nechat je ať se s náckama vyvraždí navzájem.

Za to žýe tu dnes můžem,e debatovat vejm ruským komoušům nevděčíme. Za jejich totalitní KSČ vlády totiž veřejný nesouhlas natož svobodný internet možný nebyl.
        • Xindle vytáhni si z mozečku mixér. Máš historické skutečnosti řádně domýškované. Je faktem, že SSSR se dal dohromady s podrazáky z Anglie, USA, Kanady a atd. Faktem je, že rozhodující podíl na porážce Hitlerova Německa má SSSR. Vím, že nejsi schopný vstřebat fakta, jako třeba na Východní frontě byly zničeny nejkvalitnější německé jednotky.
          Jen připomínám, že německé firmy IG Farben, OPEL, Krupp a jiné financovali jejich mateřské firmy z USA.
          Nakonec připomínka - Československo předhodily Hitlerovi V. Británie, Francie a Itálie a ne SSSR. Stejěně tak si rozebraly většinu ekonomického a surovinového potenciálu ČR (ČSR) po převratu v roce 1989. Takže, teď normálně existuje jen ninimální část obyvatel tohoto s prominutím státu.
        • Šašek Xindl popírá oficialní historii v našich knihách?
          • Dějiny tu trapně popíráš ty ruský kookote
            Ano s tebou ty proruský fanatiku který dějin křivíš k nepoznání je debata opravdu zbytečná
            • Tak si to pust pokud máš tv?
          • On popírá i americko britský dokument.S fanatikem nemá cenu diskutovat.
        • Kretéén který si nechá říkat Simon zase poučuje. Ty Simonin čurááku jdi do prdelee a vem si sebou svého vylizovače pékáče, blijce pitomce a vysprchuj se, ať nesmrdíš pořád po chcankách, ty teplám svííně..hi
          • Spíše ty osle Simoně říká Simon.
            Do prdeele jdi ty nemocný ruský buuzerante. Neumíš napsat slušně jedinou větu ani se nezmůžeš na to napsat něco k věci.
            Chcankující a teploušující Zemanovský kookote. Jo vykuř si tvého Zemana a neotravuj homokládo
            • Zeman opravdu není téma, ale to ty simone nepochopíš!
      • Díky rusům, němci nebombardují Londýn.Pokud vyhrajeme tak jen díky rusům....
        pondělní dokument ČT....CITACE AMERICKÉHO PREZIDENTA
  • šašek
  • "Zatímco Rusko spolu s Íránem podporují režim syrského prezidenta Bašára Asada, Spojené státy, Evropská unie a některé další země Zálivu podporují ozbrojenou opozici. Zapojení Ruska změnilo vývoj konfliktu v Asadův prospěch." takto píší naši pisálkové, vlastně se přiznali k terorismu,celá EU, USA saudi,izrael a další zrůdy včetně nás, už od dob havla jsme vrahové a teroristi
    • podporovat opzici je jdeněm zakazováno UA a druhým dovolováno Sýrie.....a OSN skáče jak jeden píská
  • Koukám jak tady KulihracgBTW zase tapetuje. to se mu rublíky jen sypou. *1* *1* *1*
  • měli bychom jít do války, co vy na to? :)) za císaře pána a jeho rodinu :)
    • za stropnického a jeho rodinu, kurwu žilkovou a toho nedonošeného podhozence mladého stropnického
    • Radši bys bojoval za chána Putinchána i jego rodinu?
  • A v hlavní roli ministra obrany uvidíte Martina Stropnického!!!

PCHE !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit