Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • popis starého ožraly se nehodí na suchara Sobotku ale na tvého vůdce Miloše Zemana *15*
  • Je vidět že Stropnický píchl přímo do ruského vosího hníza na tiscali. *15* *15*
  • ZlejBTWtrolle, ty olizuješ ruské zadnice. *2* *2*
    Najdi si práci ty netáhlo. to že Simoně ukradneš nick na tiscálu tě neuživí *2*
  • My, američani, američanky a američančata nemůžeme žít bez teplých amrdólských prdelí!
  • my vime a jmenuješ se sobotka
  • Komediant asi mluvil na schůzce NATO s teploušem Semjonem Gayínkem a tahle blbost z nich vyhřezla!!!
    Pod vedením amerických soudruhů vzhůru k Míru a trvalé prosperitě!!!

PCHE !!!
  • http://www.cexpedice.cz/?product=havloidi

*5*
  • Job tvoju familiu, job tvoju mat, daj mi za dvě kopěječky, daj mi zajebať, kokotisko vyjebané.
  • Job tvoju mať ! Nikogo chuja na kremeľ v Prage nechaču.
  • Net, vot eto durak Simon.
  • bezesporu existují stejně jako armády probílodomých trotlů. Jednoho vidíme na fotce. A bohužel má pravomoc ohrožovat naši bezpečnost. A jeden trotl zde pravidelně hystericky vyřvává.........dle svých projevů je zjevným obdivovatelem nejen němců (to by se dalo skousnout) ale nacistů a jejich amerických sponzorů a zachránců před spravedlivým trestem. Ale už se práskači gestapa koblihářovi jeho vysněná neonacistická říše hroutí....přišel tam nový vůdce který je TRUMF a náckové dostanou přes prsty.....
  • Nu što, Putin charošij, lučče čem vaš sivodnajšij ochlasta?!
  • Ať žije Putin, bude to i náš prezident.
  • Toto je pravda ale ty jí musíš popírat protože jsi sám ruský troll.
  • Toto je jeden velký slint.
  • Mně je v čínskoruském anusu velmi prijatno!
  • Marat Burkhard pracoval v ruskojazyčném oddělení, které mělo na starosti ruské servery, v dalších sekcích petrohradského centra však působí trollové specializovaní na zahraniční publikum. „Je tam ukrajinské oddělení, anglické oddělení, které bombarduje weby CNN a BBC, oddělení Facebooku a další. Nad nimi stojí manažeři s dvakrát tak vysokým platem. Berou ho za to, že nás nepřetržitě monitorují, ty hlouposti po nás čtou a vyhrožují nám, když uděláme chybu,“ líčí blogger.

Burkhard se totiž k přívržencům ruského režimu nepočítá. „Smýšlím prozápadně. Chtěl jsem tu práci vyzkoušet, zjistit, jak to funguje. A nešlo to, po dvou měsících jsem podal výpověď. Byl jsem v táboře nepřítele, jehož ideologii nesdílím a jsem absolutně proti ní. Pokračovat nedávalo smysl, ani kvůli tomu platu. Což je případ mnoha bývalých kolegů: nedělají to z přesvědčení, ale kvůli penězům,“ říká.

„A mimochodem,“ dodává, „jakmile se poblíž objeví nějaký novinář, hned se mají na pozoru. Všechny závěsy jsou zatažené, během dne nesmíme vycházet na ulici. Novinářů se vážně bojí. Je to jako z Orwella: pracujete pro Ministerstvo pravdy, které je ve skutečnosti ministerstvem lží.“
  • On za to snad ani nemůže.
  • Podle tebe tu tedy ruští agenti šíříci lži a propagandu Kremlu nepůsobí?:
    Pak jsi BLB púokud si to opravdu myslíš

Nebo věříš tomui že proruský zmetek BTW zlej troll tu smrdí každý den 23 hodin jen tak pro zábavu? je to Kremlem placený troll jak vyšitej
  • Copak StBáckej BTW haajzle. Zase zkoušíš diskreditovat Simonu .
    Jo uvedla pro tvůj Kreml moc nepříjemná fakta.
    Sputnik asi opravdu čteš. To je totiž ruskej prolhanej plátek placený KGB na šíření lží
    a slouží v něm proruští kolaborani jako jsi ty zlej trolle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit