Přejít na výpis diskuzí
Ministr obrany Stropnický: Armády prokremelských trollů existují, to je zjevný fakt
21.11.2016 | red
335 příspěvků
-
exot jako ty musí žít s posměchem celý život.
-
smích se tradičně stal hlupákem dne.
-
O Němcích jsem tu nenapsala ani slovo.
Takže si kup brejle dědku -
Ty jsi jen ruský teplý koookot BTW který tu lidem krade nicky
-
Já sice jsem smradlavá, zasejřená Simona ale budu se snažit, aby mě na gynekologii zbavili toho sejra a pak deratizace filcek , co taky mám. To víte, když musí člověk nosit pemprsku, tak se ta údržba toho mého páhlaví, prodraží.
-
zplyovat tě měli němci ty které tu hájíš a asi i zastupuješ
-
pokud máš potřebu Simoně komolit jméno tak se nech léčit nebo zplynovat ruský blbe
-
J.E.H. by tě simone miloval
-
Já jsem zdravá ale duševní zrůdu jako jsi ty zlej ruský teplý trolle bych do plynu poslala.
Kradeš tu nicky, podvádíš s hlasováním, navážíš se do vozíčkářů, teploušuješ.
Jsi deement. -
rusofobie je zdravím a normálním liden pro smích
-
Já jsem taky postižená a vím co to obnáší, proto chci všechny zplynovat ve svým zasejřeným pekáči. Vaše Simonka
-
Ty jsi jen ruský teplouš a zloděj nicků BTW.
Jsem zdravá ale přesto se nikdy neposmívám vozíčkářům.
To může totiž dělat jen ruský ubožák a duševní mrzák BTW -
Jdi se léčit ruský teplouši a zloději nicků BTW *5*
-
Já tě zplynuju ve svém smradlavém pekači, zasejřeným, to budeš čubrnět..hi..hi.. *2* *2* *2*
-
Já jsem kriplík na kriplkáře a rozmašíruju vás všechny. Pořádně, pomašínovsku to rozjedu a pak uvidíte..hi..hi..já vám dám..hi..hi..doufám, že mě neupadne kolo, jako posledně.
-
Raději se pochlub jak tvůj rusák vybombardoval čečensko. Rusák vraždil nevinné čečenské ženy a děti. Z měst prchající civilisty střílel z vrtulníků.
Zase máš potřebu krást nick ruský deebile? Tak jsi duševně nemocný zlodějský kookot a musíš být zplynován -
Američané a NATO v roce 1999 rozbombardovala Jugoslavii. Zahynula tam spousta nevinných obětí, mezi nimi ženy a děti.
-
Zase jen kradeš nicky ruský BTW deebile.
Jsi haajzle a proto budeš zlikvidován jako StBácký haajzl. Hezky pomašínovsku -
Rusofilie je buď nebezpečnou duševní poruchou, nebo kolaborací a vlastizradou. Jiné vysvětlení neexistuje a uvádím onen text.
Zatímco Amerika dle požadavků TGM prosadila vznik Československa, tou dobou se komunisti v Rusku snažili za všech sil zmasakrovat naše legionáře. Zatímco Amerika nám nabídla Marshallův plán, SSSR odvlekl tisíce našich občanů na Sibiř a ON rozhodl, že MY americké peníze nechceme.
Zatímco SSSR rozjezdil tanky pražské jaro, Amerika přijímala tisíce našich uprchlíků.
Zatímco SSSR se nikoho na nic neptal a nastěhoval k nám jaderné hlavice, USA u nás chtěly postavit radar a nepostavily, protože naši současní bolševici ho tady nechtěli.
Zatímco země na západ od nás osvobozené USA 50 let vzkvétaly, ty východní obsazené SSSR šly od deseti k pěti.
Zatímco před 89 utíkaly tisíce lidí na západ, na východ dneska nikdo neprchá.
To je přece naprosto čistá pravda, žádná rusofobie. Když se někdo neumí smířit s pravdou, je to jeho problém. A ještě dodám další fakta. USA nám po roce 1945 poskytly pomoc v rámci akce UNRRA. Jak uvedl brněnský historik Libor Vykoupil v publikaci Slovník českých dějin, například Československo z ní získalo od května 1945 do konce roku 1947 zboží za 270 milionů dolarů, přepočteno na dnešní ceny se jednalo řádově o desítky miliardy korun. -
Dělá mě dobře, když mě oblízne blijec pitomec. To je bašta, celej se potom třesu blahem.