Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu
    KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKOSLOVENSKA BYLA ORGANIZACÍ ZLOČINNOU A ZAVRŽENÍHODNOU obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.

§ 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,
    a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,
    b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,
    c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,
    (pokr.)
  • *14* guten tag
    • sieg
  • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
    § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
    bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
    2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
    • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,: § 158: Kdo jinému jámu kope sám do ní padá, kdo se tohoto trestného činu dopustí, může kopat Simona do prdelee až PADESÁT LET BEZ ODNĚTÍ SVOBODY.
  • https://www.youtube.com/watch?v=9pXtPLx_S20

YEAH !!!
    • https://www.youtube.com/watch?v=9HvfYPhejDA *13*
  • Dělá mě dobře, když mě oblízne blijec pitomec. To je bašta, celej se potom třesu blahem.
    • Zase jen kradeš nicky ruský BTW deebile.
      Jsi haajzle a proto budeš zlikvidován jako StBácký haajzl. Hezky pomašínovsku
      • Já jsem kriplík na kriplkáře a rozmašíruju vás všechny. Pořádně, pomašínovsku to rozjedu a pak uvidíte..hi..hi..já vám dám..hi..hi..doufám, že mě neupadne kolo, jako posledně.
        • Ty jsi jen ruský teplouš a zloděj nicků BTW.
          Jsem zdravá ale přesto se nikdy neposmívám vozíčkářům.
          To může totiž dělat jen ruský ubožák a duševní mrzák BTW
          • Já jsem taky postižená a vím co to obnáší, proto chci všechny zplynovat ve svým zasejřeným pekáči. Vaše Simonka
            • Já jsem zdravá ale duševní zrůdu jako jsi ty zlej ruský teplý trolle bych do plynu poslala.
              Kradeš tu nicky, podvádíš s hlasováním, navážíš se do vozíčkářů, teploušuješ.
              Jsi deement.
  • Rusofilie je buď nebezpečnou duševní poruchou, nebo kolaborací a vlastizradou. Jiné vysvětlení neexistuje a uvádím onen text.

Zatímco Amerika dle požadavků TGM prosadila vznik Československa, tou dobou se komunisti v Rusku snažili za všech sil zmasakrovat naše legionáře. Zatímco Amerika nám nabídla Marshallův plán, SSSR odvlekl tisíce našich občanů na Sibiř a ON rozhodl, že MY americké peníze nechceme.
    Zatímco SSSR rozjezdil tanky pražské jaro, Amerika přijímala tisíce našich uprchlíků.
    Zatímco SSSR se nikoho na nic neptal a nastěhoval k nám jaderné hlavice, USA u nás chtěly postavit radar a nepostavily, protože naši současní bolševici ho tady nechtěli.
    Zatímco země na západ od nás osvobozené USA 50 let vzkvétaly, ty východní obsazené SSSR šly od deseti k pěti.
    Zatímco před 89 utíkaly tisíce lidí na západ, na východ dneska nikdo neprchá.
    To je přece naprosto čistá pravda, žádná rusofobie. Když se někdo neumí smířit s pravdou, je to jeho problém. A ještě dodám další fakta. USA nám po roce 1945 poskytly pomoc v rámci akce UNRRA. Jak uvedl brněnský historik Libor Vykoupil v publikaci Slovník českých dějin, například Československo z ní získalo od května 1945 do konce roku 1947 zboží za 270 milionů dolarů, přepočteno na dnešní ceny se jednalo řádově o desítky miliardy korun.
    • Američané a NATO v roce 1999 rozbombardovala Jugoslavii. Zahynula tam spousta nevinných obětí, mezi nimi ženy a děti.
      • Raději se pochlub jak tvůj rusák vybombardoval čečensko. Rusák vraždil nevinné čečenské ženy a děti. Z měst prchající civilisty střílel z vrtulníků.

Zase máš potřebu krást nick ruský deebile? Tak jsi duševně nemocný zlodějský kookot a musíš být zplynován
        • Já tě zplynuju ve svém smradlavém pekači, zasejřeným, to budeš čubrnět..hi..hi.. *2* *2* *2*
          • Jdi se léčit ruský teplouši a zloději nicků BTW *5*
            • O Němcích jsem tu nenapsala ani slovo.
              Takže si kup brejle dědku
            • zplyovat tě měli němci ty které tu hájíš a asi i zastupuješ
            • pokud máš potřebu Simoně komolit jméno tak se nech léčit nebo zplynovat ruský blbe
            • J.E.H. by tě simone miloval
  • přéééésně
  • Už mě vážně štvete, když si vymyslím nick tak mi ho ukradnete, když nick ukradnu já tak mě zmínusujete! Dnes jsem tady naposled toto je můj poslední příspěvek na žumpě jménem Tiscali. Nyní jsem vytížená jako reklamní návrhářka a jako novinářka. Takže sbohem.
  • Kudy chodil tudy lhal a Putin se jmenoval.
  • Takže definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete - to je krása demokracie.
    Neumíte respektovat jiné názory. Jste fanatici a máte tunelové vidění,.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit