Přejít na výpis diskuzí
Muslimka nedostala práci kvůli šátku. Nejvyšší soud USA je na její straně
26.2.2015
131 příspěvků
-
jak pošetile,ba přímo hloupě se někteří věřící vyjadřují. Copakmůže nějaký šátek, či jiný typický "doplněk" oděvu udělat z dotyčného věřícího ještě lepšího věřícího, nebo lepšího člověka? A proč jedni náboženští fanatici prpagují šátek, další, klobouk, další barvu nějakéjho přehozu a tak vehementně na tom bazírují? K tomu každá taková pomatená komunita si vymylsí svá pravidla, svou nauku, své povinosti a zákazy...tedy omezení a hranice-mantiely vůči druhým. Co tohle má "pro boha" společného s duchovnem, s vírou? To je jakýsi nepodařený jakoby materialismus v primitivní podobě, tak podivně mixovaný do současného, 21. století. Tohle s vírou nemůže mít nic společného! Kolik náboženství, tolik božstev. Tolik mantinelů a pitomostí. Věřící, vy, kteří si potrpíte na těch šaškárnách s šátky, klobouky, apod. jste směšní a žijete v dobách, kdy tohle několik vašich vyčůraných "guruů" vymyslelo, aby se mělo dobře na úkor jiných. Takový předvoj "politických stran" - což jsou vám podobní paraziti a lumpové, kteří mají své stejné mantinely vůči ostatním. Bolševici, fašouni...hnusota jedna! Pracovat nikdy , ale chtít se mít co nejlépe, mít moc nad ostatními, díky falešným a nedokonalým ideologiím, na úkor druhých, to ano. Jste naprosto stejní parazit každé společnosti, nic víc, nic méně. *12* *16* *12*
-
-
Moc dobře napsáno.
-
-
Stejně pitomě by muselo platit, že například budu věřící a můj "bůh" stanovuje nošení krabice na hlavě, nebo chodit nahatý a další pitomosti. Bude takovýto náboženský pomatenec i "tohle" upřednostňovat? Bude muset soukromá firma "přijmout" tento falešný diktát? Protože, jaký je rozdíl mezi "šátkem, kloboukem, prostěradlem, nebo krabicí na palici?" No žádný,...že?! Připosranost a faleš politiků je bohužel zatím velká. Ale, ono to přijde, časem, ale přijde. *12* *16* *12* bečíš po náboženské svobodě? Máš příprcy, že ti toto tvá víra "nařizuje"? Vadí ti to?Tak co se ty náboženský pomatenče divíš, že to "jiní" vidí taky po svém? Tak si ten šátek, či krabici nos na palici, ale práci si sežeň tam, kde to jiným vadit nebude - stejným způsobem! *12* *16* *12* Kde začíná a končí ta neslavná "náboženská svoboda"?! "Nevěřící", či logicky, i "jinak věřící" mají "respektovat"- být "poslušní",vůči náboženským fanatikům všeho druhu? Tak to kurwa ani náhodou! *12* *16* *12* Podivná náboženská svoboda...věř si v co chceš, ale tvou víru a její praktiky si nech pro sebe a své nábožensky pomatené druhy ve tvé komunitě, ne pro ty ostatní, kteří to nechtějí! Co z toho plyne? Náboženství rozděluje společnost! Žid vraždí muslimy, muslimové vražďí židy, křesťany, jinak věřící, či nevěřící...každý takový fanatik ve jménu svého boha a víry je stejný šmejd! Historie lidstva to jasně prokazuje, To jsou fakta! *16*
-
Když se půjdete v USA hlásit o práci, tak se převlékněte za tlustou černošku, na hlavu si vemte muslimský šátek a hned na začátku řekněte, že jste lesbička. Pokud vás odmítnou, tak je samozřejmostí žaloba na dotyčnou firmu a soud s naprosto jasným výsledkem *1*
-
Domnívám se, že do práva majitele soukromé firmy koho chce a koho nechce zaměstnat by neměl zasahovat žádný soud. Přece ani do práva politiků-ministrů a pod. vybrat si spolupracovníky také soudy nezasahují. Soukromý majitel firmy jistě chce jenom takové spolupracovníky, kteří mu budou loajální a s dobrým pracovním nasazením. U státních firem ať si rozhodují soudy a stát jak se jim zachce.
-
Předpokládám, že podobně spravedlivě by se zachoval každý nejvyšší soud v islámských zemích, kde by se evropská žena v minisukni, kterou nosí z "náboženského přesvědčení" domáhala vstupu do nějaké mešity a to i do míst určených pro muže.
Doufám, že by spravedlivý muslimský soud uznal její práva! -
-
Spravedlnost se posuzuje podle majetku stojící za jednou ze stran. Jedna málá vyjímka je náboženská nespravedlnost. Ta umožňuje ve jménu křesťanského, židovského i muslimského krást , loupit i vraždit. Tudíž je nutné vykázat je tam kam patří.
-
Ano, to je hodně trefný příklad, zejména pokud by minisukně byla součástí kostýmku, který bývá u pohovorů vyžadován. *3* *3* *3*
Jenom by mě zajímalo, jak by reagovali na pohovoru na osobu v burce - taky vyjádření náboženského postoje. Ale hodně vyhraněného. *1* *1* *1* -
Takže v podstatě říkáte že Islamisté jsou netolerantní tak my budeme také.
To je stejně vadný postoj jako když zloděj na svou omluvu řekne: ale soused
taky krade. -
-
V podstatě říkám, že kdo po mně kamenem, já po něm šutrem.
Kecy o právdoláskařství pokládám již dávno za nesmysl a divím se, že se pořád najde dost lidí, kteří jim věří.
Co se týká kradení, tak zloděj nejsem, ale máte pravdu v tom, že pokud se budou krádeže tolerovat, dojde samozřejmě k tomu, že krádeží bude přibývat a bude se rozšiřovat okruh lidí, kteří krást budou. -
-
Přesně.
-
-
-
-
V civilizovaných zemích by měly být zakázány veškeré náboženské symboly.V tomto se společnost za ty dva tisíce let moc daleko nedostala a chtělo by to rychlou nápravu.
-
-
Víra je soukromá záležitost a KAŽDÝ věřící by měl respektovat jiného věřícího. Tedy i muslimové musí respektovat ostatní. Jenže love pro advokáty jsou jsou love pro justiční mafie. Hlavně v Americe. Tam lze žalovat psa i za fialové exkrementy.
-
Sice trošku nechápu proč by měly být zakázány, ale budiž. Někomu to vadí, někomu ne. Je to o toleranci. Podívejte se třeba na Moravě na dámy v důchodovém věku.... ke kroji nosí šátek a nevěřím tomu, že by šlo o muslimskou komunitu. Dříve vdané ženy prostě šátek nosily a nikdo se nad tím nepozastavoval. Křesťanství tady bylo normální a tak věřící nosili na krku křížek - nikomu to nevadilo. Pak přišel "vítězný Únor" a začalo to vadit, další vývoj a důsledky už známe. Bohužel?? Anebo snad Bohu díky?? *3* *3*
-
-
Proč by měly být náboženské symboly zakázány?
Ze stejných důvodů jako symboly nacismu, komunismu.
Nebo máte opravdu pocit, že náboženství (jakékoliv) přineslo světu víc dobra, než zla? *1* -
Na protest proti vašemu mužskému ješitnému chování začnu nosit Burku.
pak vás smích přejde. *16* *16* *16* -
-
chlap v burce, no to mě posser... *1* *1* *1* takže navíc asi i nějaká sexuální úchylka, že? *1* *1* *1*
-
-
Já jsem holka! Když nemáte argumenty tak mě začnete urážet!
Jste chlap dobrý leda tak na kopání kanálů. *16* *16* -
-
To je divné, s. pussy lze urazit. To snad nejde. Urážíš, ale ostatní a tvoje argumenty jsou asi v nekonečnu.
-
2 Tirador: *1* Tomu se říká jemný náběh na vidle... *1* *3*
-
Já jsem holka a protože to neustále popíráš koupila jsem ti slepeckou hůl! *16* *16* *16*
-
Však já taky do tebe, ty kanále, kopu! *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
To je správné, musí se podřídit zemi ve které chce pracovat a žít. Pokud jí to vadí, může se vrátit zpět domů!
-
Soudruh Pussynka zase perlí....
-
-
Jsem demokratka Simona a o vás bych si nikdy kolo neopřela. Víte proč?
Protože když bych někam chtěla jet zavolám si posluhu s autem. *16* *16*
-
-
Pokud se sama urážíte, tak to děláte moc dobře a daří se Vám to. Moje partnerka tedy rozhodně nejste a nikdy nebudete.
Pro úplnost si dovoluji upozornit, že téma tohoto článku je: "Muslimka nedostala práci kvůli šátku. Nejvyšší soud USA je na její straně."
A podívejte se, kam jste se dostala. *3* *3* *3* -
-
Ano vaši partnerkou nikdy nebudu! To bych si raději vzala medvěda! *16* *16* *16*
-
-
No jo....medvěda....ale ty náklady na moderní odchlupení by byly závratné!
Je potřeba myslet i ekonomicky. -
-
Medvěd nebo chlap. Nezáleží na tom jak si říkají. Všechno jsou to zvířata. *15* *15*
-
-
Ale u medvědů se prý nedají poznat emoce.
I když je fakt, že když chcete do chlapa hučet, tak je vám stejně jedno, jakou náladu má. *1* -
-
Chceš mě vzrušit? Přestaň být chlapem a staň se civilizovaným člověkem. *16* *16* *16*
-
To já taky ne. Zároveň nechodím vlhnout do kina na 50 odstínů šedi *1* *1* *1*
-
My ženy se na rozdíl od vás chlapů nehroutíme z toho že 11 upocených chlapů
prohrálo fotbalový zápas. *2* *2*
-
-
-
-
*3* *3* *3* Tak si to užijte.
-
-
-
to je teda zase diskuse na urovni - cetl to ekdo z vas vubec? ona se uchazela o praci v modnim obchode...a tim je to dane, ze ji nevzali, vsude se tyto holciny musi oblekat podle mody, patri to k image firmy, takze s satkem by tam asi opravdu moc nezapadla...