Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak vy hospodští inženýři!

Páry plodí děti ale kdo stvořil první druhové páry.
    Žádný předchůdce neexistoval takže je mohl stvořit jedině Bůh.

Co bylo před velkým třeskem? Nebylo nic řeknete ale z ničeho nic vzniknout nemůže
    namítnu já. To něco na úplném počátku - tomu já říkám Bůh.
    • Slyšela jsi někdy jména jako Lamarck, Weismann, Darwin, Mendel? Možná by bylo dobré přečíst si i jiné knihy než bibli... *1* *1*
      • Zlatíčko nerada ti do toho kvokám ale můžeš si pustit na Youtube - velké záhady
        adam a eva. Krásný Americký dokument kde se hádají zastánci a odpůrci Darwina.
        • No já si právě myslím, že Youtube možná není tak úplně dostatečný vzdělávací kanál, když chceš o něčem OPRAVDU NĚCO VĚDĚT... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Ale nepodsouvej mi, že "mi do toho kvokáš", nic takového bych nikdy neřekl... Já si žen vážím.
          • TSSSSSSS. Když Bůh holkám naděloval krásu já šla do fronty dvakrát. *14* *14*
            • Jsem ráda že závidíte.

Jsem pěná mladá holka a budu jí na věčný čas a nikdy jinak.
            • Ale podle všeho tě z té fronty vyhodili 3x.
          • Tvou omluvu přijímám. Mám ráda bonbony. Medvídky ju. *3*
            A to neznamená že jsem dětinská. *16* *16* *16*
            • Jen se vyjadřuješ jako dítě... *1* *1* *1*
    • A jak vznikl Bůh?
      • Neznám člověka který by na tuto otázku znal odpověd.
        • A znal by odpověď sám Bůh?
          • Mám velké obavy, že soudružka pussy na tohle neodpoví. Tohle ji určitě soudruh farář nevysvětlil... *1* *1* *1*
            • ko ko dák ko ko dák! *15* *15* *15* *15*
          • Znal ale to není člověk. *15* *15* *15*
            • Ono to něco, co neexistuje, nemůže ani odpovědět!
  • Nošení burky v islámském světě nemá základ v koránu ale je to pozůstatek toho ,že bohaté ženy se zahalovaly aby je lůza neviděla ,nevím na co si hrají dnešní muslimky, když nepatří do elity (vládnoucí)Je to jen snaha o sortářství.V muslimských státech jako je Egypt jsou křesťané ale nikdo znich nechodí s křížem v ruce a neotravuje okolí.Ani jsem neslyšel ,že by někdy zvonily zvony v křes. kostelech, jen ten muezín vyřvývá 5x denně .Nevěřím že to někdo chce tady zavést.
  • Jasně, měla pionýrský šátek a to se jim nelíbilo.
  • Jsem rád že ten potrhlý tečka taky volil pana Zemana, už se přiznal na jiném webu.
  • Jste nechutní! Urážíte ženy jen proto že se na žádnou nezmůžete. *16* *16*

A kdo Islámským dívkám vnutil ty hrozné burky? Stejní arogantní muži jako jste vy. *16*
  • Přestante mě už pomlouvat a urážet. Jsem holka.

Ty vaše hnusné podpásovky se nedají vydržet. *8*
  • tiradore víš co je srandovní.

Že komunisté bojují proti náboženským tmářům a přitom jsou nábožní.
    Místo Bible mají Marxistické písmo svaté. Každý odpadlík od rudé víry nebo
    bezvěrec je komunisty trestán.

Také mají své Bůžky kterým se klaní a jejichž jménem prolévají potoky krve - Stalina Lenina.
    • Vždyť to píšu, jak náboženští, tak partajní paraziti jsou stejní. Já nejsem ani věřící, ani partajník. Takže každé prolévání krve "nevěřících", či jinak politicky smýšlejících, mi je naprosto cizí. *16*
      • Napsal jste rozumný příspěvěk. Vidíte a pak že se zázraky nedějí. *15* *15* *15*
    • A přesto si ani komunista nedovolil vydávat Marxe, Lenina nebo Stalina za bohy
      • Ale uctíval je tak a trestal každého kdo se nechtěl připojit. *16* *16*
        • Mě nedostaly do spárů a nic se mi nestalo. I přesto, že jsem měl příbuzné na západě a mám je tam dosud.
  • Komunisti podporují islámskou imigraci a multikulturní společnost - viz. vystoupení člena KSČM Kováčika v ČT! *11*
    • KSČ - M může napsat knihu: 4 roky dobře placených prázdnin v PS. A platíme to my.

Podle velikosti platů a pupků se nejedná o dělnickou ale o buržoazní stranu. *15* *15*
  • Stojím na straně té holky!

Chápala bych kdyby vadilo že je zahalená ale šátek snad nikomu vadit nemůže.
    Co začne vadit příště? že my holky nosíme copy nebo čelenky?:
    • Ale pochop, že tady nejde o to co vadí, tady jde o právo zaměstnavatele vybrat si, S KÝM CHCE (SPOLU) PRACOVAT A S KÝM NE.
    • No pochopitelně, ty blbá tečkovitá trollující pizdo! *12* *16* *12*
      • Tvůj pohrdavý postoj k nám ženám také do moderní civilizované společnosti
        nepatří. Vrať se do jeskyně - pračlověku!
        • To nebylo k "ženám", to bylo na tvou adresu, tečko, trolle, jako anonyme, či jak všelijak si tady vymýšlíš své nicky. *12* *16* *12*
          • Já mám jen jeden nick a přesto mě ho nějaký tvůj kolega rusofil neustále krade.

Tečku neznám a anonym je zcela jiný přispěvatel,.
            Já jsem žena takže když mě urážíš urážíš i ženu. Máš v tom guláš. *15* *15*
            • 2 Peer: Děkuji. Já si o sobě také myslím, že jsem slušný člověk.
            • Já jsem holka. Nedělejte ze mě chlupaté klučičí stvoření na nošení kufrů
              podle vašeho pomateného rudého hesla poručíme větru dešti. *16* *16*
            • Jasně, to hovedo s X nicky je je přelud.... *1* *1* *1*
            • Proč zde všem svým dopisováním překládáte, že jste homoděj? Mám pro vás pochopení a ostatní jistě také, ale nejste zas tak mimořádný. V politice a mezi umělci se jich hemží. No že máte pindíka a chcete jiný orgán, no budiž, ale takové výlevy kolem ... Jen na okraj k vašim rusofilům, před 20 lety byl pojem v této společnosti rasista ošklivý a zlý člověk, dnes je to označení slušného člověka.
  • Tiradore a já bych zase nechtěla aby člověk nedostal práci jen protože
    nosí šátek nebo má vousy. Ty dnes také nefrčí jako dříve.

Jinak jako studentka jsem zažila scénu na úřadě: zaměstnanec si stěžoval že v létě
    nemůže nosit kratasy zatímco jeho kolegyně nosí minisukně.
    řada kluků se musela po nástupu do práce ostříhat. Nepomohlo jim že mají
    vlasy v copu a přitom u nás holek se to toleruje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit