Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvrácené multikulti vítězí i v USA.
  • Asi by chtělo založit církev ateistickou. Peněžní dary od státu budou samozřejmostí.
    • Ano a všichni ateisti by musili platit desátek, chodili by se zpovídat (ve zpovědnici by rovnou seděl pověřený agent PČR, popřípadě BIS) a především by nám měl stát v restitucích vrátit nějaký ateistický majetek, třeba budovy organizací KSČ. Jdu do toho s Váma *1* *1* *1* *1*
  • Suudružce Pusince smrdí kulky, cítím to i po drátech prý se v te pastoušce vůbec nemyje, nemá tam vodu.
    • Kdyby lež měla opravdu krátké nohy tak z tebe je skřet ulhanče.
  • Rozhodnutím soudu by měla uvedená firma uhradit letenku dotyčné dámě do nejbližší muslimské země v nejbližším termínu. Ale v zemi, kde lze vysoudit peníze za vlastní blbost, kupříkladu nesmyslným používání výrobků, výsledek bude jistě pozitivní pro onu dotčenou (a hlavně hodně "přizpůsobivou".
  • Nevíme přesně, jak celá situace vznikla a děláme ukvapené soudy. Osobně pochybuji o tom, že by nepřijali někoho, jenom proto, že přišel na pohovor v šátku. Možná to byl jenom zástupný důvod proto, že dotyčná u pohovoru prostě neobstála.... kdo ví, jak to bylo. *3* *3* Nicméně vytvořilo to nebezpečný precedens do budoucna.... a nejenom v USA. *16* *16*
    • To je klučičí logika. Ona u pohovoru neobstála.
      Spíše bych řekla že majitel je netolerantní jako zdejší chlapáci a nevzal by jí
      ani kdyby byla nejlepší na světě. Jen proto že měla šátek. *16* *16*
      • Je potřeba si pořádně přečíst první větu mého příspěvku..... Vaše reakce je přesným důkazem toho, jak někteří lidé nečtou a jak si skutečnost vykládají po svém - viz první věta Vašeho příspěvku. Zkuste být objektivní - sama o té situaci nevíte, ale děláte závěry.
        Už jsem tady v Česku zažil podobné situace, když přišli lidé na personální pohovor, nesplňovali předpoklady, ale už od začátku se oháněli tím, že jsou diskriminování z důvodu svého původu. Inteligentní člověk si domyslí o koho šlo..... *2* *2* *2*
        • Zase máte klučičí logiku když říkáte že neumím číst a ničemu nerozumím.
          Kdybyste mohl tak mě pošlete zašívat vaše ponožky zatímco vy tu budete řečnit že.
          Proč vy muži můžete drbat v hospodě od rána do večera zatímco když mluvíme my ženy
          tak křičíte že jen kvokáme. *16* *16*

Jsem holka a mám stejná práva jako vy.
          • O "právech" řičí hlavně ti, co mlčí o svých povinnostech. *1* *1* *1*
          • Ale Vaše práva přeci nikdo nezpochybnil - to jen Vy tady rozdělujete logiku na klučičí a holčičí... já mluvím o logice jako o obecné. Vykládáte si věci po svém a jak se Vám to zrovna hodí, ale to je Váš problém a ne můj. *1* *1* *1*
            A Vaše další argumenty jsou hodně zajímavé a pokud se o Vás takto vyjadřují, posílají Vás štupovat ponožky a nepouštějí Vás do hospody.... musíte se nad sebou zamyslet a nad lidmi, se kterými žijete. Neznám Vás, ani je... ale to, co přiznáváte je smutné a je mi Vás líto. *4* *4* *4* Nicméně je to Vaše volba.
            • Vy mě urážíte a ještě drze říkáte že se urážím sama! *16* *16* *16*

Já nebudu chlapům štupovat ponožky ani vařit. jsem vaše rovnocenná partnerka
              a ne vaše služka! Mě nenajdete v pivním ale v kulturním domě. *16* *16*
  • Děvčata je vám zima? Tak šup do plavek a pojedeme do Saudské arabie si zaplavat a trochu se ohřát.Ani na letiště by jsme se nedostali,tak proč se neřídit jejich zásadou,nebo snad už je USA muslimské???Když někdo nechce splnit pravidla tak asi o tu práci nestojí.To je úplně stejné s našima cigošema.
  • Ta pizda, s šátkem na palici neměla dostat od US nejvyššího soudu za pravdu. Pokud budu coby soukromá firma poptávat "zaměstnance", tak si nepřeji, aby se mi tam motali náboženští fanatici. Přijít například ortodoxní pejzatej Žid, nebo jinak "dle svého náboženství" vymóděnej "Hari Krišnovec", letí stejně. Svou víru si klidně řeš, ve své komunitě, na svých schůzích, dma, ale...do firmy mi nikdo nic zatahovat nebude. Odradil by mi "jinak věřící", či nevěřící zákazníky a svým vyhraněným přístupem by zcela logickynegativně ovlivňoval firmu jako takovou. Náboženství je nemoc mysli-úchylka, slabost, nedokonalost. *12* *16* *12*
    • Přesně tak. Źádný uchazeč přece nemá automatické "právo být přijat". Jednou je ta firma SOUKROMÁ, někdo ji vybudoval, investoval do ní svou námahu, invenci a své prostředky, a on jako ZAMĚSTNAVATEL má právo si vybrat, koho chce a koho ne - a po důvodech proč toho ano a toho ne nikomu nic není, i kdyby to bylo proto že majitel firmy nemá rád černochy, cikány, ženy, dreddaře, skinheady, vlasatce, plešouny, starý, mladý, pihovatý nebo že se mu prostě nelíbí jak má ta ženská zastřižený fousy. *1* Přece sakra nejsem povinnej zaměstnat někoho, kdo ve mě nevzbuzuje důvěru nebo se mi na něm něco nelíbí...
  • ty ženské muslimky jsou pěkné kurvy,na jednu stranu říkají jak jsou diskriminované a jak tam u nich nemají žádné práva a nemůžou nosit např. minisukně, když mají možnost všechno odhodit a oblékat se normálně tak zas dělají problémy,jak říkám,pizdy
  • juro kdyby tě odmalička otec vedl k tomu že Mohamed je prorok a ty musíš
    plnit jeho nařízení tak by tě to také poznamenalo.
    Rodiče názorově formují své děti.
    • no ale byl to prorok, ne? navíc to je reálná historická osobnost na rozdíl od Ježíše Krista....podle mne se tak hrnou do burek, aby demonstrovaly - když vy o nás nestojíte, my o vás taky ne, je dokumentováno, že jejich matky ani v Evropě a ani v USA zahalené nechodily.
    • hlavně tebe rodiče zformovali,magore
      • Já jsem za váma přišla s chlebem a vy po mě hážete kamenem.

Napsala jsem názor a vy urážky. Svědčí to jen o vaší hlouposti.
  • Vy chlapáci! *16* *16* *16* Jsem ráda že jsem HOLKA!

Nemusím tahat kufry a tašky protože na nošení břemen stvořil Bůh vás muže.
    Nemusím se bát že ve 30 letech budu mít pupek a na hlavě kluziště!
    Neztratím rozum když na mě pěkná holka mrkne.

Ta žena má právo nosit šátek stejně jako vy nosíte směšně nepadnoucí obleky! *16* *16*
    • Njn, na to se prostě nedá nic namítnout...... snad jenom, že slova "feminizace", "emancipace" a "gender studies" nevymysleli muži. *3* *3* *3*
      • Nebýt nás žen tak vy chlapáci stále jíte maso rukama a po mohutném říhnutí se
        obdivně plácáte po ramenou. *16* *16* *16*
        • A vy zatím u potoka perete prádlo a vypravujete si své zážitky z chodu domácnosti
          • Ano protože muž se naučil že vše zašpiní a pak to hodí své domácí služce:
            tu máš dárek. já jdu do hospody drahá. *16* *16* *16* *16*
            • To je dobře zlato. Já ráda mluvím takže víš co tě čeká. *15* *15* *15*
            • Vy sice rodíte, ale hned jak to jde utíkáte do hospod též. Mnohé z vás jsou však doma a flašku mají schovanou v knihovně *1*
            • Hele a co my, kteří nechodíme do hospody? *1*
            • Tak teď jsi mě dostal brouku. Jak já jsem vám chlapů vděčná.

Díky vám za tmožnost potit se u plotny nebo hodinu stát u žehlícího prkna.
              K volantu nás pustit nechcete ale můžeme dělat brum brum u žehličky. *16* *16* *16* *16*

Zatímco holky v bolestech přivádějí na svět vaše děti vy posilujete v hospodě a
              plácáte se po ramenou jací jste chlapáci. *16* *16*
            • Muž vyrobil ženě pračku a jiné pomocníky v domácnosti, aby měly ženy více volného času a mohly se věnovat svým milencům *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit