Přejít na výpis diskuzí
'Náboženství může zmizet během jediné generace'
6.11.2014 | František Strnad
134 příspěvků
-
chvala bohu! ...............
-
Neřekl jsem, že neuznávám Váš pohled, jen si stojím za tím, že jedna kniha pravdivost teorie nevyvrátí, stejně jako názor kdekoho. Ani já sám o tom nerozhoduji, o tom se jedná v odborných fórech a konferencích. Takže vám může být skutečně fuk, z čeho mám doktorát.
-
S kamenovanim?
-
A tobe metyl. *2*
-
A heleee, amici zas objevili ameriku. Teeeda ti jsou ale "genyjalniii". *1* *1* *1*
-
Předtím ho ale křižák DUKA obere až na kost. *12* *12* *12*
-
Jinak řečeno neuznáváš nic co nezapadá do tvého vidění světa. To vzdělanci
nedělají. Máte se ještě hodně co učit. *1* *1* *1* *1* -
Takových knih Vám napíšu, kolik budu chtít. Raději publikuji v odborných časopisech, kde Vám jen tak leccos nezveřejní.
-
ručníkář.
-
Je to s prominutím idiiiot. V době šílenýho nástupu ječících musulmanů mu nakonec nějakej ročníkář ve jménu alláha dekapituje palici. Tolik k zániku náboženství
-
Ale církev také byla nositelem vzdělanosti. Obě varianty byly *14* *14*
-
Na východě Putin *14* *14*
-
Můj kolega je muslim. Taky s tím jeho rodina nemá problém.
-
že náboženství se zaměňuje s Duchovností. Jedná se ovšem o dvě různé věci. Duchovnost je SEBEUVĚDOMĚNÍ SI SEBE SAMA A POZNÁNÍ KDO JSEM A JAKÁ JE MÁ CESTA TADY NA ZEMI A MÍSTO VE VESMÍRU. Náboženství je různě zkreslené chápání Duchovnosti a SEBEUVĚDOMĚNÍ. Náboženství je většinou manipulativní prvek velmi často potlačující Duchovnost. Náboženství může být různých druhů Katolické Evangelické Židovské Pravoslavné Hinduistické, Islám, Jehovistické, Scientologické Sobotáři ale také čistě ateistické Materialistické jako Kapitalismus Komunismus a jiné víry v hmotu. V náboženství se vždy vyhraňuje nějaké extrémistická skupina která skrze svůj druh víry terorizuje zbytek "nevěřících". Tak například katolická církev vraždila takzvané "kacíře" Kathary, Templáře Indiány a jiné a kradla jejich majetek. Komunisté vraždili své "nevěřící" a kradli jejich majetek, kapitalisté také ve své víře v hmotu vraždí a kradou. A všechny tyto náboženství a sekty společně ohlupují lidstvo a vnucují svůj druh víry a vynucují si svou moc a kradou lidem svobodu a majetek.
SKUTEČNĚ VĚDOMÝ OSVÍCENÝ ČLOVĚK nechává každého žít ať si věří čemu chce, užívá si své svobody a majetku.
Všechny tyto sekty ať jsou to náboženské systémy nebo politicko-stranické ideologie mají pouze jiná jména "svých bohů" ale metody práce jsou naprosto stejné. -
kde se tato nablblá teorie nejvíc prosazuje? u vás doma. a ńavíc, pak by se problém jen oddálil, jak tedy vznikl život v tom vzdáĺeném vesmíru?
-
Ten se prostě znárodní.To nebude problém.
-
takže nerznalost vede k uznání boha? to je tedy vážně podivné, stačí se podívat na jakýkoliv populárn naučný sriál a víte, jak vnikl z neživé hmoty život a prý se to zdařilo i v laboratoři.
-
Zato tobě by Bůh načepoval i rum.
-
Jestliže zmizí náboženství, kdo bude majitelem majetku podle restitučního zákona?
-
no, doufejme,,,