Přejít na výpis diskuzí
'Náboženství může zmizet během jediné generace'
6.11.2014 | František Strnad
134 příspěvků
-
Křesťanské USA a západní koloniální mocnosti zabily na 950 milionů lidí !!
-
V současné době se nejvíce prosazuje teorie,že k nám byl život přenesený z vesmíru.Při srážce Země s tělesy z vesmíru.Katolické církvi padl zase jeden podvod a to z takzvaným Turýnským plátnem.Vědeckou metodou bylo dokázáno,že vzniklo až pět set let po smrti Krista.Oblbování lidí je základ kněžské živnosti.
-
Nemusím. Jsem v oboru :-)
-
Podle bajbl ano !!
-
Jenže to nemá s náboženstvím nic společného !
-
A proč by se to mělo něčím nahradit? "Proboha, jen to ne"! *1* *1* *1*
-
Co je svět světem,tak se Bohem ohání právě ti největší lumpové.Například v USA.
-
sesehni se se piiiico!!!! jak se uvěříš a jak se ne muzes pamodlit t piiicoooo___!!!!???? ne kunes se ani blibli ani se nekuknes jak poroste!!!!! a pak se nikdy nekubes piiiico a na to ti mrrrdaaam!!!!
-
Já vyrůstal za komančů v dokonale ateistické rodině. Neznám žádného příbuzného, který by věřil, vyjma jedné vzdálené tetičky, která byla ale všem tak trochu pro smích.
Je mi 50 let, několikrát jsem si přečetl celou Bibli, kterou jsem si koupil normálně přes net, a vyprávím o své víře spolupracovníkům, nebo známým i příbuzným.
Někdo tu psal, že by krutě mučil lidi, kteří přes svojí víru nedokáží proměnit vodu ve víno.
Já bych po něm zas chtěl, aby mi ukázal jak z neživého vznikne život, což prokázal za nemožné už dávný vědec Pasteur. Ten dotyčný by měl jen kupu "keců". Ale já bych ho od hromady neživé hmoty propustil tak, jak přišel. Jen možná o něco chytřejšího ... *4* -
svatá prostata a svatá stolice *1*
-
buch ochraňuj opici *1*
-
Náboženství může ze společnosti zmizet během jedné generace, postarat se o to má osvěta ve školách.
Svatá prostato!!! Je si pan americký fyzik vědom toho, jak velké části dětí je naprosto upřeno školní vzdělání a na oplátku se jim hojně dostává náboženské nalejvárny??!! -
doufám že ta prorocká slova klapnou *3*
-
Lawrence Krauss je zid. Docela by me zajimalo, co by na jeho "vedu" rikali zidovsti rabini v synagogach. Pokud se nepletu je to podle tory rouhani a trest za rouhani je trest smrti ukamenovanim. *1*
-
I to je "nabozenstvi", inquisitore. Rika se tomu deismus. *4*
-
Ja na certa neverim, ale jsem rad, ze na nej veri muj krejci: alespon mi neukradne latku na saty.
/Voltaire/. *1* *2* Mimochodem, nepokousel se prave on o to, aby jej na hrbitove pochoval knez? *3* -
Krasny dukaz =VFR a Robesspiere. Za jakobinskeho teroru bylo zabito za pouhe 3 roky vic lidi nez za 300 let existence inkvizice, a za Ady a za Koby vic lidi, nez za celou ostatni existenci lidstva. *3*
-
Přečtěte si knihu zakázaná archeologie a pak vás evoluční blouznění rychle přejde.
-
Pomáhat potřebným je správné.Ale na to nepotřebuje člověk věřit v nějakého Boha.Stačí mu přesvědčení,že dělá správnou věc.
-
Ochlastum tveho charakteru Buh prosby o dalsi chlast nevyplnuje. *1*