Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    *3*
  • Náboženství nezmizí, lidé vždy budou muset mít nějakou víru. Ale mohly by zmizet nenažrané církve, které si z víry udělaly svůj marketingový projekt a již pár tisíciletí ve jménu víry a Boha loupí a vraždí.
  • buch ochraňuj opici *1*
  • Náboženství je svinstvo. Já uznávám jen učení K. Marxe, V.I. Lenina a dalších, zejména řeckých a římských filozofů. Z naších zejména byl Masaryk a Kl. Gottwald a M.J. Hus.
    • Peppone! Jsi velmi podobný ožralým vizionářům, a dnes ki V. Klausovi, který se naučil chlastat,
      podle vzoru!
    • Pepone, zase jsi utekl dozorcům?
    • mam dojem zes ujety trochu...nima na skodu ze ty *urvy kapitalistcke je treba po*ebat..ale mají vice FINANCI a za sebou celou vladu.....asi se na to už vvykašlu.... *12*
      • Milý hochu, odpočiň si trochu. Přemýšlení je namáhavé.
  • Ač vědec, přece se mýlí. Náboženství tu vždycky bylo a vždycky bude. Jeho úloha je také důležitá. Jsou totiž otázky, které nelze vědecky uspokojivě zodpovědět.
    • podle mě je nábožensví překonáno... co by se mělo prohlubovat je sociologie... humansimus... vzdělání (to je v rozporu s náboženstvím)
      co dělá náboženství na Středním východě vidí každy
  • Bláboly co napsal či spíše řekl.
    Už vidím, jak muslimové se zříkají svého islámu. Však Islám je víc než
    náboženství, je to světonázor, politické smýšlení, víc než život.
    Pokud by se vzdali islámu, tak jedině za cenu svých životů.
    • Islám je docela slušný nástroj na ovládání mas lidí.
      • Lawrence Krauss je zid. Docela by me zajimalo, co by na jeho "vedu" rikali zidovsti rabini v synagogach. Pokud se nepletu je to podle tory rouhani a trest za rouhani je trest smrti ukamenovanim. *1*
        • Můj kolega je muslim. Taky s tím jeho rodina nemá problém.
  • Tohle již tvrdili komunisti, nic nového *14*
  • Nic není napořád....vymyslí si na nás jiné oblbovačky lid chce být klamán........
  • Pán nevěří v Boha a proto má bezbožné přání. které se mu bohudiky nesplní.
  • Strnad je prostě v-l.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit