Přejít na výpis diskuzí
'Náboženství může zmizet během jediné generace'
6.11.2014 | František Strnad
134 příspěvků
-
Ahoj. Já se mám dobře. Topím se v milionech a nic mi nechybí. Díky.
-
Obávám se, že ten člověk je trdlo. Možná akademické, ale trdlo.
-
Podle Biblického proroctví, bude náboženství celého světa zakázáno OSN. Protože OSN se snaží o mír ve světě a náboženství jim to kazí. Věřící lidé, zabíjejí jiné lidi věřící. Jakmile toto rozhodnutí s OSN vyjde, tak má podle předpovědi vypuknout Velké soužení pro lidstvo. Jaké nebylo od počátku světa a jaké už v budoucnu nikdy nebude. A to už potom rychle půjde k závěru tohoto světa, jak jej všichni známe. Už přijde ten den D,,Armageddon". Boží válka. Viz: Bible. Mat. 24kap. 21,22verš. Mat. 24,25kap. Lukáš 21kap.Marek 13kap. 2 Tim.3kap. 1-5verš. 2 Petra 3kap 3,4verš. Zlevení 6k 1-8v. Mat 24-7. Luk. 21-11. Mat. 24- 11,12. Luk. 21-25,26. Mat. 24- 14. Kdo chodí a káže všude ve světě i dům od domu??? A jsou v nenávisti skoro všech lidí? Mat. 24-9. Zjevení 14-16. Vše je úplně jinak, než nám to bylo vtloukáno sdělovacími prostředky. Přemýšlejte. Doporučuji si přečíst se zájmem, Celý Nový Zákon!! Jde o život, jako nikdy dříve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Já jsem naopak četl celý Starý zákon.Nejvíc mě zaujalo,že když Židé chytli smilníka a smilnici v přírodě,tak jeho ukamenovali a smilnici se nestalo nicPředpokládali,že volala opomoc a nebyla vyslyšena..Když je chytli ve městě,tak je ukamenovali oba.Protože kdyby volala o pomoc tak byla vyslyšená.Po přečtení této části jsem si žačal počítat kolikrát by mně Židé ukamenovali,až jsem z toho usnul.
-
-
doufám že ta prorocká slova klapnou *3*
-
Katolické náboženství má silné kořeny a dlouhou historii, nezmizí
-
islam je náboženství co dava na pr*el krestanstvi. konecne se hnou dějiny--jako za davnych casu....budeme po islámských bojich --ne mluviti arabsky ale snad cinsky---uz se ucim.........
-
skončí jedno začne jiný ... pochybuju že by človíček chtěl všechno řešit rozumem. No a nezapomeňme že je příliš těch co by chtěli ale nechce se jim
-
vážení, vím, žNSKe se můře přihlásit každý "buřič" , je mi líto,že je tolik nevíry.
Jedno vím, že když je lidem těžko, volají Boha o pomoc a rádi si zajdou do kostela.
Lenin, Stalin, Hitler.,...komunisti nepřipouštěli víru v Boha, co místo toho nabídli? Všechny ty zvěrstva.... -
-
všech amerických válečných zločinů
200 let terorismu USA:
Přehledný seznam všech amerických válečných zločinů, teroru a válek
Za účelem utvrzení a udržení jejich „práva“ na vykořisťování jiných národů, Spojené státy se pravidelně uchylovaly k extrémnímu násilí, a zejména vojenskému. Zde je seznam známých ozbrojených intervencí a jiných trestných činů. Samozřejmě není úplný, ale můžeme tvrdit, že lepší asi není.
„Třesu se někdy o svou vlast, když pomyslím na to, že Bůh je spravedlivý.“ - Thomas Jefferson
„Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země.“ - Ernest Hemingway
Jen v letech 1661-1774 byl z Afriky do USA dovezen asi jeden milion živých otroků a více než devět milionů zemřelo po cestě. Příjmy otrokářů z této operace v cenách poloviny 18. století byly nejméně 2 miliardy dolarů, což na tu dobu byla astronomická částka.
1622 - Americké války začínají prvním útokem na indiány v roce 1622 v Jamestownu, poté následovala válka s indiány (Algonquini) v Nové Anglii v letech 1635-1636 a válka v letech 1675-1676, která skončila zničením téměř poloviny měst v Massachusetts. Další války a potyčky s indiány pokračovaly až do roku 1900. Američané zničili asi 100 miliónů indiánů, což se dá plnoprávně považovat za genocidu, výrazně převyšující masové vraždění židů Hitlerem (4 - 6 milionů obětí)........
http://www.pozitivnisvet.cz/seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu -
Víra může být i bez církve. Abych věřil v Boha, k tomu přeci nepotřebuju nějakou organizaci, chodit na mše apod.
-
-
Abych byl vzdělaný, k tomu nepotřebuji žádné učitele, školy ani učebnice... Tedy tohle je úroveň!
-
I to je "nabozenstvi", inquisitore. Rika se tomu deismus. *4*
-
-
-
Náš učitel dějepisu, ještě v roce 1988 při probírání |Marxe a Engelse se nás zeptal kdo je z věřící rodiny a kolik má sourozenců a kdo je z ateistické - komunistické rodiny a kolik má sourozenců. Jednoduchým výpočtem se ukázalo, že ateistické ženy měly v průměru 1,6 a věřící 2,9 dětí ( nepřesným nejsou spočteny bezdětné ale i tak jasným). Je to jasný důkaz, že ateisti vymřou a budou nahrazeni věřícími bez ohledu na to jestli Bůh je či není!
-
A heleee, amici zas objevili ameriku. Teeeda ti jsou ale "genyjalniii". *1* *1* *1*