Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... u tebe jsou vidět jiné duševní výkaly
  • ... hraješ si na něco extra, protože jsi pouze bezvýznamný zakomplexovaný volič :))))
  • Na každou (komunistickou) sv.ni se vaří voda. I na Dolejše.
  • Pacičko, a když si nepřeješ "žádný senát", jaký ústavní systém navrhuješ Ty odborníku na ústavní právo a znalče demokratických systémů? ÚV rodné strany na věčné časy a nikdy jinak?
  • Ale Ty jsi VOLIL!!! Tím, že jsi nevhodil do urny svůj výběr kandidátky, tím jsi jednak vyjádřil, že je Ti jedno kdo bude zvolen a jednak jsi dal předem svůj hlas vítězi, ať je jím kdokoli.
    Máš ovšem pravdu, že volit komunisty může jenom stejný zločinec nebo omezenec.
  • Je vidět, jak Ti komunisti vypláchli dutinu lebeční, když stále opakuješ ten marxistický blábol, který používali komunisti k ospravedlnění své totalitní vlády.
  • Ta sentence platila za komunismu, kdy tzv. "volby" byly pouze velkou komedií, protože mezi kandidáty se stali pouze ti, koho vybraly sekretariáty KSČ. Je známý případ Pavla Wonky z Hradec Králové, který chtěl kandidovat do parlamentu jako nezávislý, aniž si "dovolil" u KSČ. A dopadl tak, že ho bachaři v kriminále umlátili k smrti za nečinného přihlížení "soudkyně" Horváthové.
    ČSSD má hodně másla na hlavě ("Křišťálový Standa", MUS, OKD, Paroubkovy "poctivosti"...) a jsou to v převážné míře "bývalí" komunisti v převlecích, stejně jako ODS. Pokud jde o TOP 09, tu s nimi nelze házet do stejného pytle, protože TOP 09 je pokus, opakuji pokus o vytvoření pravicové strany. "Bývalí" i současní komunisti na ni házejí špínu, stejně jako tak činili v podobných pokusech (DEU, ODA), aby odstranili konkurenci a aby si mohli dělit moc, třeba i tzv. "oposmlouvou" (opičí smlouvou) a až se to hodí, tak nebudou váhat spojit se i s KSČ(m), i když její existence je v rozporu se zákonem a naplňuje skutkovou podstatu trestného činu.
    Ovšem tím, že budou lidé sedět doma na p.deli a nadávat u piva, tím s nic nezmění.
  • a tímhle způsobem vyhrají rudé tváře...
  • „Mám pocit, že se ukazuje naivita, povrchnost a také lenost voličů a nezodpovědnost a výmluvy nevoličů v nastalé rudé smršti-“
    Tento názor p. Jarolíma je velice výstižný. Lidé v této zemi dokáží nadávat v hospodě u piva jak "ti tam nahoře" to dělají špatně, jací tam jsou všichni zkorumpovaní a neschopní, jak jim nezařídí ráj na zemi. A když se mají chovat jako občané, vybrat si zodpovědné, schopné a morální zástupce, tak je jim líno zvednout p.del a jít volit. Anebo když už jdou, tak zvolí toho, kdo jim zamává buřtem před čenichem a slíbí ji nesplnitelné.
    Každý má takové představitele jaké si zvolí a jaké si zaslouží. Tak si stěžujme jedině na svou tupost a lenost.
  • chyba :-) dovolil A NE JEDNOU a nic se mi nestalo???? hmm ať nikdo neříká že musel... NEMUSEL
  • Je to tak, že lidé pochopili: "Kdyby volby mohly něco změnit, tak by je už dávno zrušili". Kradou všichni i socdemáci mají máslo na hlavě. Kdopak privatizoval pro kmotry Mosteckou (MUS) i OKD ? To samé je se Zemanem i Špidlou. Stejná sebranka jako ODS a TOP 09.Sliby - chyby. Tak proto lidé v zoufalství už nevěří nikomu a říkají si (MYLNĚ), když tam nepůjdu, tak se alespoň neušpiním a nubudu si muset nic vyčítat.
  • ono je tam těch ?zajímavostí? nebo náhod či zázraků víc... stačí se kouknout na průběh na ČSÚ... třeba fakt že druhý den na rozdíl od všech ostatních okrsků kde byla druhý den účast třetinová až čtvrtinová - ausgerechnet tady bylo druhý den o tisícovku víc než předešlý den a že dostala o 7 a půl tisíce hlasů víc... mno.....
    zajímala jsem se o to protože předseda volební komise managorského typu s takovým zvláštním úsměvem ptitakával strašidlu z ČT 24 .. že je jiná sorta lidí... aa ble ble ble.
    Proto jsem na ČSÚ šla si to zkontrolovat. a přitom jsem si vzpoměla na Depardieua v Monte Christovi jak říká.....že" viděl jak Faraon se potopil - ale že taky viděl před chvílí tooho samého Faraona vplouvat do přístavu" a uslašela jsem to jeho " ZÁZRAK, OPRAVDU ZÁZRAK......
  • ... tobě sotva :))))
  • ... navždy zůstaneš k o k o t e m a to moc dobře, nudle :))))
  • Máme volby asi tak 4x za rok, prostě už to nebaví, a hlavně není koho volit..
  • karlíku a co těch dalších 6 partají co vypadlo už při prvním koole .... to nic... bože ty jsi omezený....Jo a proč modrá squadra taky neskuhrá že je oranž převálcovala aproč se tváří jakoby nic... hmm pověz....
    Ono se to pindá nesmysly které pochytil v ČT... až je z toho na zblití. Jednu tu samoz věc hodnotí u každého jinak... paraziti.....
  • pacičko mysli..... PROČ ASI MODROČERNÉ SQUADŘE ZA PODPORY ORANŽOVÉ tak dlouho bránili vzniku Senátu... aby mohli tu zlodějskou privatizaci provést... Kdyby je už tenkrát mohl kontrolovat ... asi by k takovým škodámj nedošlo....
  • oprava kardinální !TA CHYBA!
  • To mi připomíná, že byl taky natočen komediální film s Luďkem Sobotou a Simonou Chytrovou. Proto záměrně pan scénárista a režisér pojmenoval Luďka na Dolejše, hihihi. *1* , *2* , *15* , *3* , *14* , *4* , *5* , *16* .
  • no typicky "nové myšlení" patrně nadějného managora, co si nevidí ani na špičku nosu. . Podívej to, že byl proti senátu i když to bylo v ˇUstavě - a Senát NEBYL ZŘÍZEN - se mi jeví jako kardinální ta chaby. Volby do senátu byly až v roce 1996, kdyby se něšprajcoval a nedržel basu s modročernou squadrou v Parlamentu, tak možná, díky kontrolní funkci SENÁTU, nedošlo ze zlodějské privatizaci a nebyli jsme tak na huntě jak jsme..AAž nebylo jeho podpory potřeba byl ehm ehm... V 98 už jej nikdo nevolil... dobrá spravedlnost. .. Víš ono to chce myslet komplexně ve VŠECH SOUVISLOSTECH.... a ne jen opakovat kecy těch iných....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit