Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neboj, rudoši tě časem vyléčí z lenosti chodit k volbám. Já si DOBŘE PAMATUJU, jak jsem volit nemusel, mohl za plentu , ale nikdo z 99,98% registrovaných voličů si to nedovolil.
  • To by teda měl, ale napřed také PS a úřad vlády, jinak to totiž nepůjde, politické strany by jinak neměli co vyžrat a rozkrást. *2* , *8* , *10* , *12* , *16* .
  • Tak proč lidé, kteří nechtěli jít k volbám, alespoň se neseskupili v revoluční stranu, která by všechny politiky naházela do Vltavy a bylo od nich definitivně konec? *10* , *16* .
  • Na rozdíl od Alzheimerových kámošů si myslím, že sedět doma je ta nejhorší varianta, horší než volit komunisty!
  • Zajímavé. Ve 2 kole volili Filipi-ovou voliči, kteří v 1. kole vůbec volit nebyli. Zajímavé, jak to, že tak najednou ??? Aha, Praha je zaplacenými voliči již pověstná...Vždyť kdyby volili už v 1. kole, tak by postoupila rovnou...
  • Je s podivem že dosud nikdo nepřišel s předvolební hitovkou zrušme zbytečný senát.
    Jediný kdo to navrhoval byla strana spr rsč M. Sládka. Jinak nikdo. I komunisté kteří si jen hrají na opozici tam nechávaj za velké peníze vysedávat své revolucionáře.
  • Volit sice chodím ale vím,že volby jsou divadýlko a stejně se nic nezmění! Stále známá poučka "Stát je nástroj vlády jedné třídy nad druhou.No a v současnosti není zatím síla,která by změnila systém!
  • dat nekomu hlas je pro me vyjadreni podpory danemu politikovi ci strane a JA SI NEMEL Z CEHO VYBRAT!!! vykrmene, rozesmate tvare soucasnych politiku slibujicich jako vzdy modre z nebe pro me nejsou duvodem dat jim hlas... nehlasoval jsem, protoze jsem zklaman jejich neschopnosti a nechuti menit veci k lepsimu... a nez vedome volit komunisty, ty vlky v rouse berancim, to radej sedet doma s Dr. Alzheimerem *12*
  • cesky volic neni zadnej blb. modré *12* *12* by se mely zmenit, coz neudelaji, cekaji na PORAZKU. *1*
  • Cože?
  • Senát je nejlepe placená dovolená pro přestárlé funkcionáře. Své místo v PS tak zase přepustí dalším vyžírkům. *2* *2*
  • jen volte modré zloděje, však oni se vám odvděčí, to budete ještě koukat. Rozkradou vám ten zbytek republiky, co ještě dosud nestihli. Ale pak nebrečte.
  • Především voliči "hlasovali nohama". 82 % voliču si nepřeje žádný senát. To je jasný vzkaz voličů politikům. Senát by se měl sám rozpustit *8*
  • Tu máničku co přijala fingovaný úplatek litovat nemusíme. Je jen logické že kandidoval za stranu ksčm. Mezi vší tou sebrankou se tento podvodník a zloděj musí jistě cítit jako doma *1*
  • Filip nezklamal. Ze 13 možných křesel maj 1 a on s úsměvem blekotá že to není prohra.
    A takovej hlupák tu chce budovat štastné zítřky *1* *1* *1*
  • ... v Praze 8, jasný favorit Dolejš, přestože přišli všichni skalní, asi jich bylo ještě málo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit