Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HORAMIL je ekonom analfabet.Děkuj bohu že se můžeš někde vyřádit.Lituji tvých dětí.Tvoje blbost je úžasná síla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Zato z Tvého příspěvku je patrná inteligence a vzdělání již na první pohled. :-)))
  • Horamile.příliš odkrýváš jak využiváš všeho.Stavební spočení s příplatkem státu, zdarma studující děti atd.Využívej, proč ne, když ti to stát umožnuje a o tom to je. Ale neveď hloupé řeči.Vzdělání mého dítěte stát na vysoké škole neplatil ani na střední.Takře smůla viď. Co si dalšího vymyslíš.?Přeji ti aby tvé děti zdárně dostudovali a byli zdraví,včetně tvé rodiny..
    • jen mi to ještě nedá....buď nemáš děti, které by studovaly na vysoké nebo střední škole nebo nejsi zcela obeznámena s provozem škol soukromých. Neboť, pokud by studovaly na nich, i ty žijí především ze státních peněz a pokud se na nich platí školné, je to jen velmi malá část jejich rozpočtu. Podobně Tvůj argument, že jsi nikdy neuplatňovala odpočitatelnou položku na poplatníka daně může mít jen jediné vysvětlení. U zaměstnance je odpočítáno automaticky a u živnostníka je neodečteš jen v případě, že máš ztrátu z podnikání a není pak od čeho odčítat. Nebo příjmy nedaníš, pak samozřejmě také není od čeho odčítat...
    • Dík. To samé přeji samozřejmě i já Tobě. I všem ostatním. Nikdy jsem neříkal, že jsem nevyužíval zákonných možností, které tento stát poskytoval nebo poskytuje. Ale je mi jasné, že všechny výhody se musí někde vykompenzovat. Že žití na dluh se jednou musí splatit. Takže teď nedělám žádné obstrukce, nebudu stávkovat ani stavět barikády, když mi někdo řekne, hele prostě státní podpora na stavební spoření už nebude, stravenky už nebudou a na studium na vysoké škole nebo za plombu u zubaře si budeš muset připlatit, protože už ve státním rozpočtu na tohle prostě nezbylo...Tou barikádou, stávkou nebo jinou destruktivní činností by se ta situace totiž mohla jedině zhoršit, ne zlapšit...
  • nemůžu Tě vynechat, stejně tak, jako nevynechávám sebe. Když si otevřu svůj účet na IZIP, vidím, že ročně čerpám z našeho zdravotnictví tak cca 2.000,- Kč a přispívám zhruba 70.000,- Kč. Podobně na důchod přispívám důchodcům výrazně víc, než relativně dostanu. V tom je princip solidarity. Ale tvrdit, že tento stát Ti nic nedal ? Kolik jsi zaplatila školné za sebe nebo Tvoje děti ? Děti studují zdarma obě na vysoké škole. Na stavební spoření jsme dostávali od státu 3 x4.500,- Kč ročně. Pokud máš důchodové pojištění, tak asi dostáváš příspěvek státu na každých vložených 500,- Kč po 150,- Kč měsíčně. Nebo je státu vracíš, že je nechceš? Opravdu Ti teda stát nic nedává ? Dvakrát za život pro moje děti jela rychlá záchranná služba. Pokud jsi ji Ty nebo Tvoji blízcí nikdy nepotřebovali, buď jen ráda....
  • Horamile, máš asi dost času, když v pracovní době můžeš diskutovat. Za čí peníze?Firmy? Já za své.
    Nejméně hodinu tedy nic neděláš.Jsi jeden z těch , který dle tebe tedy prožírají peníze státu (či firmy).Jistě odpovíš, že máš dovolenou a diskutuješ ze svého vlastního domovského internetu.Tak by ti to odpovídalo,.
    • ...nemůžu Tě vynechat, stejně tak, jako nevynechávám sebe. Když si otevřu svůj účet na IZIP, vidím, že ročně čerpám z našeho zdravotnictví tak cca 2.000,- Kč a přispívám zhruba 70.000,- Kč. Podobně na důchod přispívám důchodcům výrazně víc, než relativně dostanu. V tom je princip solidarity. Ale tvrdit, že tento stát Ti nic nedal ? Kolik jsi zaplatila školné za sebe nebo Tvoje děti ? Děti studují zdarma obě na vysoké škole. Na stavební spoření jsme dostávali od státu 3 x4.500,- Kč ročně. Pokud máš důchodové pojištění, tak asi dostáváš příspěvek státu na každých vložených 500,- Kč po 150,- Kč měsíčně. Nebo je státu vracíš, že je nechceš? Opravdu Ti teda stát nic nedává ? Dvakrát za život pro moje děti jela rychlá záchranná služba. Pokud jsi ji Ty nebo Tvoji blízcí nikdy nepotřebovali, buď jen ráda....
    • sedím v kanceláři a mám pracovní dobu. Stejně klouzavou, jako svoji práci. Nejsem placený hodinově, ale za to, co skutečně udělám. A v soukromé firmě, takže nemusíš mít strach, že mi přispíváš ve svých daních na moje diskuze.
  • Horamile, čím dál lépe.Od státu jsem posledních 20 let nepobrala ani korunu.Zdravotnictví nezneužila a nepotřebovala (naštěstí jsem zdráva), nepobírala jsem rod.přídavky, slevy na daních, stravenky a další vymoženosti, naopak jsem do systému odváděla dost daní ať již za zaměstnance, ze zisku, z mezd atd.podnikání jsem započala z vlastních a rodinných úspor bez úvěrů. Do penzijního fondu si spořím od počátku- Tento stát mi nedal nic a tudíž jsem k jeho dluhu nepřispěla ale peníze do systému dávala ze své tvrdé denní mnohahodinové práce.Stát mi rozhodně nic nedal a já jej nezadlužila.Ale co to budu vykládat tobě, který se jen vezeš prací v soukromé firmě a zřejmě využíváš kde co a neneseš žádnou odpovědnost ani za zaměstnance ani firmu.Co si udělal ty, tedy proti rozpočtům a dalším věcem o kterých píšeš? Jen se v tom systému vezeš a bereš. Mě vynech.
  • HORAMILE, HORAMILE... zajímalo by mne ke kterým ty patříš. Jsi proti demonstraci dopraváků.
    A radíš jedné ženské ,aby šla demonstrovat proti ztrátovým rozpočtům - to je snad blbost na třetí ne??? Když jsou ztrátové rozpočty, proč se každý rok porcuje jakýsi MEDVĚD, když něj není???
    Proč se ve všech městech staví zbytečné kašny, orloje, hodiny atd. /Viz Brno ten orloj je nanic/ To můžeme dělat až budou v rozpočtu přebytky. Utratit mohu jen co mám, co nemám nemohu utrácet - to je logo. Co PROMOPRO, PANDUŘI, NEHORÁZNĚ PŘEDRAŽENÉ STÁTNÍ ZAKÁZKY - TAM HLEDEJ TY REZERVY. Za ten ztrátový rozpočet je zodpovědný /teď Kalousek/-min.financí - ne nějaká Eva, Jana. Ty jsi proti obyč.lidem- asi patříš k těm vyšším.
    nebo
    • NERADÍM JÍT DEMOSTROVAT, tím se opravdu nic neřeší. jen jsem se snažil naznačit, že daná dotyčná žila stejně na dluh, jako my všichni ostatní. A asi příliš neprotestovala. ale když ten dluh chce teď někdo splatit, cítí se tím dotčená. Jenomže to známé Paroubkovské, že dluhy se přeci neplatí, tady fakt použít nelze...
    • Omyl Janičko, omyl. Kalousek se snaží uspořit. Ztrátové rozpočty byly kvůli korupci, porcování medvědů a vše co opisujete. Máte možnost jít demostrovat stávkou a požadovat vyrovnaný rozpočet. A uvidíte ten kravál.
  • Komunistické názory? Že Kalousek a ostatní od 89, ( včetně tebe ) patří za katr jsou komunistické názory. Mé myšlení ti fešáku připadá na úrovni 7 třídy, ale ty to garantuješ i textem. Přečti si po sobě co píšeš svolodži *1* . A mluvit jako dobytek jsi tu začal ty sokolíku.
    • Ale Jiříku, Jiříku, odhal své nitro kam patříš? Přiznej svoji rudou i současnou minulost. K překlepům občas dochází. Kdyby bylo jen u toho "dž" bylo by zde parádně. "Vyvěs" sem své poslední vysvědčení ze školy ať všichni vidíme s kým máme tu čest.
      • Měl by jsi jít radši něco dělat a nechovat se jako před rokem 89. Když už tu každého, kdo neinklinuje k tvému názoru nazýváš komunustickým ... To se ti tu tlachá co za zaměstnavatelovi peníze. Chováš se přesně tak, jako za těch tvých zatracených bolševiků. Rád bych ti tu vysvědčení vyvěsil. Ale pochop. Nejde to. Žádné vysvědčení nemám. Jen to tvé hodnocení tady. Ostatně to tu má od tebe každý.
        • Tak jsem to s tou sedmou třídou přestřelil. Omlouvám se.
          • No to jsi opravdu přehnal. Omluvu přijímám.
  • Kalousek je věčně v lihu. Chlastá za naše peníe,
    • Jeho chlast nám pomáhá ve státním rozpočtu, neboj. Koukni jen na spotřební daň na alkohol...
  • Líbí semi moc příspěvky typu...nedostal jsem se k vůli komoušům na VŠ. A stačila těmto chudákům na VŠ INTELIGENCE?????
  • Modří darebáci vyplenili tuto zemi. Je to plevel, který je nutno zlikvidovat. Jsou horší než komunisté. Přijdou ke korytu a žerou žerou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit