Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zato z Tvého příspěvku je patrná inteligence a vzdělání již na první pohled. :-)))
  • HORAMIL je ekonom analfabet.Děkuj bohu že se můžeš někde vyřádit.Lituji tvých dětí.Tvoje blbost je úžasná síla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ono těch slovíček je nějak moc hochu. Pochopil bych překlep. A argumentace proti tvému sprostému a hrubému napadání od začátku všech zdejších slušných diskutujících se skutečně nedá. To máš pravdu.
  • jen mi to ještě nedá....buď nemáš děti, které by studovaly na vysoké nebo střední škole nebo nejsi zcela obeznámena s provozem škol soukromých. Neboť, pokud by studovaly na nich, i ty žijí především ze státních peněz a pokud se na nich platí školné, je to jen velmi malá část jejich rozpočtu. Podobně Tvůj argument, že jsi nikdy neuplatňovala odpočitatelnou položku na poplatníka daně může mít jen jediné vysvětlení. U zaměstnance je odpočítáno automaticky a u živnostníka je neodečteš jen v případě, že máš ztrátu z podnikání a není pak od čeho odčítat. Nebo příjmy nedaníš, pak samozřejmě také není od čeho odčítat...
  • Ajéje, třítřídní inteligent "promluvil". Chytá za slovíčko, když nemá argument.
  • Dlužíte a půjčil-a. Tedy půjčujete si od roku 1992 prostřednictvím svých volených zástupců (je mne jedno kterých) na to, aby bylo zdravotnictví zadarmo jen v rámci pojištění a na to ta posílaná částka nestačí, na podporu v nezaměstnanosti notorickým flákačům, na sociální dávky nepřizpůsobivým spoluobčanům, na příspěvky při mateřské dovolené občanům tmavší pleti za jejich nadstandardní množství budoucí vzdělané generace co nás zachrání, na stavební spoření, na porcování medvědů, na rozkradený penzijní fond v průběžné části státního rozpočtu, na levné vlaky, na regulované nájemné a podobně. Ještě Vám to nestačí? Mám ještě pokračovat? Pokud se Vám to nelíbí běžte stávkovat, ale za to, že chcete, aby rozpočty byly vyrovnané se splátkami dluhů.
  • To nesahám to máš pravdu. Protože ty jsi prudce inteligentní člověk. Neodkopáváš se z toho v noci? *1* *1* *1*
  • *1* *1*
  • Tak za prvé potvrzuješ opravdu, že na vyšší vzdělání jak na 7. třídu základní školy jsi nedosáhl. Omluvil jsem se Ti, za to, že jsem přestřelil. Ty jsi nedosáhl ni na 3. třídu pomocné školy. Dnes se jí říká speciální. S dluhy začali nádražáci (ČSSD). Obě strany účtů Tě školit nebudu, protože nevíš o co jde. Tvá inteligence na to nestačí. Co jsem dělal v roce 1989 vím přesně a Tobě to říkat nebudu. Nesaháš mi inteligncí ani po kotníky. Proto je toto poslední moje reakce na Tvoji genetickou úchylku. Řekni tátovi a mámě, aby Tě přešukali.
  • Ty vole ty nejenom, že neumíš psát, ale ty neumíš ani číst. Hezky se odkopáváš. Hlavně že tu pasuješ lidi na počet ukončených tříd základní školy. Ty .... Gagarine svolodžská *1* *1* *1* . Teda dlouho jsem se tu tak nepobavil.
  • No to jsi opravdu přehnal. Omluvu přijímám.
  • Tak jsem to s tou sedmou třídou přestřelil. Omlouvám se.
  • Ty se umíš podepsat? To je novinka. Zatím tvůj psaný projev tomu moc nenasvědčuje...ty svolodži *1*
  • Dík. To samé přeji samozřejmě i já Tobě. I všem ostatním. Nikdy jsem neříkal, že jsem nevyužíval zákonných možností, které tento stát poskytoval nebo poskytuje. Ale je mi jasné, že všechny výhody se musí někde vykompenzovat. Že žití na dluh se jednou musí splatit. Takže teď nedělám žádné obstrukce, nebudu stávkovat ani stavět barikády, když mi někdo řekne, hele prostě státní podpora na stavební spoření už nebude, stravenky už nebudou a na studium na vysoké škole nebo za plombu u zubaře si budeš muset připlatit, protože už ve státním rozpočtu na tohle prostě nezbylo...Tou barikádou, stávkou nebo jinou destruktivní činností by se ta situace totiž mohla jedině zhoršit, ne zlapšit...
  • *1* *1* *1* . Šťoural ten by to dokázal....
  • Děkuji. Vidím, že jsme tu jen dvě souzněné duše.
  • To tu všichni samozřejmě víme, že jsi nežádal o seznam mne. Ale žádal jsem ho od tebe já. Takže sem s ním.
  • Inteligente o seznam jsem nežádal Tebe. Tak si odpusť své pindy.
  • Naprostý souhlas, bohužel. Ale čí je to vina? Nehodlám se de svěřovat proč jsem pravičák. Nikdo by mne nevěřil. Hlavně ti levicoví pobudové s nastavenými dlaněmi. Jsem dokonce individualista. Mám sociální cítění ale se solidaritou souhlasím jen pro zdravotnictví. Jinak si ve všem je pánem každý jedinec. Nemám co dodat.
  • Když už chceš někoho oslovovat, oslovuj ho "pane Máco. Ne pane Máca". Křupíku buranská... *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit