Přejít na výpis diskuzí
Nejsem zbabělec. S nespokojenci promluvím, tvrdí Kalousek u vína
14.6.2011 | red
100 příspěvků
-
Komunistické názory? Že Kalousek a ostatní od 89, ( včetně tebe ) patří za katr jsou komunistické názory. Mé myšlení ti fešáku připadá na úrovni 7 třídy, ale ty to garantuješ i textem. Přečti si po sobě co píšeš svolodži *1* . A mluvit jako dobytek jsi tu začal ty sokolíku.
-
Jeho chlast nám pomáhá ve státním rozpočtu, neboj. Koukni jen na spotřební daň na alkohol...
-
Kalousek je věčně v lihu. Chlastá za naše peníe,
-
taktéž není pravda....máš-li tak dobrý program, založ vlastní stranu a sežeň pro něj podporu. Tohle je princip demokracie a od dob Řecka a Říma zatím nikdo jiný lepší nenašel. Ten Tvůj spíš připomíná Chilskou chuntu, kde Pinochet byl sice hospodářsky velice úspěšný / ostatně podobně jako Hitler /, ale to pravé ořechové to taky asi není... Destrukce, věšení na kandelábry, defenestrace a popravy nejsou věci, které by byly schopné řešit problémy dlouhodobě...
-
Aha... *1* *1* *1*
-
Mluvíte mi z duše...
-
Líbí semi moc příspěvky typu...nedostal jsem se k vůli komoušům na VŠ. A stačila těmto chudákům na VŠ INTELIGENCE?????
-
Prosím konkrétně nezaujatě a po pravdě je jmenovitě i s příslušností hnízdu vyjmenovat. Děkuji.
-
Vladimíre Iljiči, nevíš co "mluvíš". Protože to nevíš, odpouštím Ti.
-
Gagarine, předlož každý rok návrh vyrovnaného státní rozpočtu se započtenou 15% splátkou dluhu a úroku z nich a máš křeslo premiéra do smrti rezervované. Řvát a žít na dluh až do úrovně Ruska 1998, Argentina 2001 a nyní za chvíli Řecka umí každý blbec. My se k nim přiřadíme a je jedno kdo za to může. Držím vám palce při sestavení rozpočtu.
-
pravda, příspěvky ROH jsem platil. Až do roku 1991. kdy jsem se nechal zaměstnat u soukromé firmy a tam už žádné odbory nebyly. Za studia na vysoké jsem byl 2x vyšetřován státní policií, v roce 1987 obviněn, že chci emigrovat mimo republiku / byť to pravda nebyla /. Takže s režimem jsem si užil své a členem ani kndidátem KSČ jsem nikdy nebyl. Že jsi ale neudělala žádné dluhy ??? Tak to promiň, to je pouze Tvůj názor, ale samozřejmě udělala. Jako všichni ostatní, co žili v tomto státě a žili "na dluh ". O deficitních rozpočtech jsi přeci věděla, nikdy nebyly tajné. A šla jsi demonstrovat do ulic, že takové nechceš? Že chceš rozpočty vyrovnané ? Že si chceš připlácet na zdravotní péči ? Na důchodovou reformu ? Na dotované MHD ? Na dálnice zadarmo ? Aha, asi nešla ... Tak ale teď neříkej, že jsi nežila na dluh a žádný dluh neudělala.....
-
Modří darebáci vyplenili tuto zemi. Je to plevel, který je nutno zlikvidovat. Jsou horší než komunisté. Přijdou ke korytu a žerou žerou.
-
Toto je scestný názor. Ideální si ano, ale scestný. Ti lumpové mezi sebe nikoho nepustí. Ne každý má chuť celý den z politické kultury zvracet. Jinak ta paní m pravdu. Zbývá jedině defenestrace, případně někoho odtřelit. V Americe zatřelili čtyři prezidenty, Gavrilo Princip následníka trůnu. Motivace by byla.
-
pokud se nepletu - největší volební překvapení byla TOP 09, a jestli se nepletu - jejich hlavní volební argument byla složenka každému občanu České republiky na 115.000,- Kč splátku dluhu. A bylo snad jasné, že to nepůjde z ničí jiné kapsy, než z kapes našich. Myslíš tedy, že to co se nyní děje je skutečně tak v rozporu s volebním programem ??
-
Horamile už toho nech. Čím dál více ukazuješ svoji demagogii. V žádném případě nesrovnávám rok 89, to děláš ty.A nemáš pravdu ani v tom, že (píšeš, že pokud pamatuješ..)příspěvky platil i ten kdo nebyl v ROH. Představ si , že neplatil. A že občanů. kteří nebyli v ROH bylo dost. Takže tys je platil, protože si u nich byl. a kdoví zda jsi neplatil i příspěvky matičce straně, jak jsme říkali my bezpartijní, kteří neplatili a nemuseli tudíž nic.Jistě jsi také "vymoženosti" ROH (levné organizované dovolené a pobyty v rekr.zařízeních ROH , bonboniery, kolekce atd.využíval.Takže si se dobře vezl.Já ne,pracovala jsem jako každý a nepotřebovala jsem brebendy k uplácení občanů. Dluhy jsem nedělalal a nedělám ale odmítám platit dluhy všech těchto vlád tzv.reformami.protože jsem je neudělala.
-
Protože máš komunistcké názory. Je jedno, že jsou zakuklení v ČSSD. Kdyby ti co tam jsou v roce 1989 věděli, že zůstanou u koryt u nichž byli, nikdy by legitimaci nepokládali. Mluv slušně inteligente". Jinak pozoruji podle myšlení, že jsi neabsolvoval více jak sedm tříd základní školy.
-
máš-li pocit, že tam jsou stále stejní lidé, proč tedy Ty nevstoupíš do života politického a nekandiduješ místo těch stále stejných. Nebo proč nevytipuješ někoho z práce nebo okolí a nepřesvědčíš ho, že on je ten správný, kdo by to měl dělat?. Nezlob se na mne, ale jen sedět a kritizovat umí opravdu každý...
-
kalousku jseš potvora a tou asi i zustaneš
-
Chce to skutečně postavit katovské mučírny.Ty pak osadit těmi nejkrutějšími katy.Všechny lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,pak předvádět na katovské mučírny k přátelskému pokecu s katem.Tam by pak katovský mistr,rozšafně,na mučidlech,vyučoval lumpy zpěvu o jejich lumpárnách.To je ta správná humanita a demokracie,kterou tato země potřebuje.Rozhodně jsme ,ve středověku,měli rozumnější předky,než ti současní lidé,kteří si nechali od zlodějů vše,zatím beztrestně ,rozkrást.
-
Pane Máca, vláda nejsou lidi z Marsu. Jsou stejní jak všichni Češi. Na dluh se žít nedá. Jenže říkat to plebejským Čechům co umí jen nastavovat dlaně a mít všechno zadarmo (mě se to tay líbí) donekonečna nejde. Předložte vyrovnaný ropočet a lidi za vámi půjdou jak za pasáčkem myší. Znáte tu pohádku, že ano?