Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moje rodina neni zadlužená. Stát si bere daně a teď mě KOLOUSEK řekne že dlužím. Dluží ten kdo ty dluhy udělal, nebo umožnil aby tyto peníze někdo rozkradl. Dluhy by měly vrátit všichni politici, kteří se podíleli na vládě za posledních 21 let. A KOLOUSEK je tam bezpečně nejdýl.
  • Horamile copak v téhle zemi vládnou pravidla vyspělé demokratické společnosti? Jak si mají
    lidé zvolit jiné lidi,když dostanou sice deset volebních lístků, ale na nich jsou stále téměř titíž lidé
    a je to 20 let stále dokola. Zákony velmi špatné, děravé. Karabáč jen na obyčejné lidi, a naši politici
    jsou zřejmě novodobá šlechta.
  • .. mám z toho všeho velmi velmi špatný dojem. Včerejší vystoupení pana prezidenta i pana předsedy vlády mi dost věrně připoměly projevy tehdejších mocných oněch listopadových dní roku 89´ kdy jsme ještě ve velké většině věřili že kráčíme k lepšímu zřízení naší vlasti. Ano mám namysli pány Štěpána, Jakeše, Husáka.. vyhrožovali a manipulovali stejně jako tomu bylo včera v projevech dnešních mocných. Bohužel, jednak dnešní mladí už to nepamatují a tak nemají co srovnávat a ti co pamatují asi radši zapoměli. Jde z toho až mrazení, pánové z odborů podle mého názoru nemají šanci proti po dvacet let propracovávaným mediálním polopravdám, lžím, záměrným překrucováním, úskokům a všemu tomu "umění" manipulovat média a veřejné mínění. Proti "profíkům" kteří jsou za těch dvacet let v politice skvěle vybavení v oboru jak se vykroutit a vylhat téměř ze všeho nemají odboráři vůbec šanci, je to jako boj s větrnými mlýny. Nepochybuju že rozhodně nejsou bez chyby ale celý život mám v povaze se přiklánět na stranu která je v nevýhodě, na stranu slabšího, popřípadě na stranu menšího zla. A to v této chvíli, i přez všechny chyby a nedokonalosti jsou to ti kteří protestují proti opravdu NESPRAVEDLIVÝM ASOCIÁLNÍM REFORMÁM této Nečasovy vlády. Jsem přesvědčen že by minulé volby NIKDY nemohli vyhrát a sestavit tuhle prapodivnou vládu která jde proti vlastním občanům, pokud by ovšem lidem řekli pravdu o tom co plánují pokud volby vyhrají. A jsme opět na začátku, to co vzniklo na podvodu a na lži nikdy nic dobrého v konečném důsledku nepřinese.. posledních 21 let to dokazuje.
  • Bohužel, nejste sám. Pod toto se mohu podepsat.
  • Protože svými názory se k nim řadíš.
  • Máš pravdu.Já jsem se za komunistů,za jejich kritiku dostal až k soudu.Vědět,jaký politický dobytek,se po nich dostane k moci,tak bych je čtyřicet roků jejich vládnutí jedině chválil.To co přišlo k moci ,po komunistech,je opravdu výkvět syčáků.
  • Ty!
  • Pane Máca, je to velmi jednoduché. Vidíte to opravdu slepě a nezmyšlenkovitě. Určitě patříte k tém od oranžových. Jinak byste toto nemohl napsat. Já mám svůj podíl dluhu, mé děti i vnuci, stejně tak jak Vy a Vaše nenarozené dítě, ačkoliv jsme si nic doslova nepůjčili. Čím více dětí, tím menší bude dluh. Též nežiji na dluh, v rodině to nejde. Alespoň na stálo. Že jste si nic nepůjčil? Ale půjčil. Na korupci mocipánů ze všech gaunerspolků co se nazývají strana, na podpory přičmoudlých spoluobčanů, na pokuty za prohrané spory při špatných rozhodnutích našich volených zástupců. Ještě tomu nerozumíte? Aktivně jste se na dluzích podílel - volbou ČSSD, kde dluhy začaly. Sekali je i v době prosperity hospodářství osm roků. Koalice jen hasí následky. Bde to trvat dost dlouho. Víc jak 1,5 bilionu korun nelze splatit za rok. Ano, bolí to. Jinak by bylo hůř. Doporučuji přečíst si mé jiné příspěvky k jiným tézím zde.
  • Tak teď nevím, co si mám myslet. Píšeš, že komunisty pamatuješ, že jsi nebyla ani členkou ROH. / jESTLI MNE PAMĚŤ NEŠÁLÍ, PŘÍSPĚVKY MUSEL PLATIT KAŽDÝ, AŤ BYL NEBO NEBYL ČLENEM /. To ale není podstatné. Srovnávat dobu pře rokem 1989 s dobou současnou a psát, že je to to samé je trošku silná káva. Asi jsi zapomněla, že ve volbách kandidovali jen dvě strany / formálně, prakticky pouze jedna/, voleb se účastnilo asi 98 procent obyvatelstva / protože museli / a výsledná strana / KSČ/ NEMĚLA NIKDY POD 99 PROCENT ! Opravdu máš pocit, že je to teď to samé ??? A dluhu tohoto státu není pochyb. O tom, že ho způsobily pravicové i levicové vlády posledních 20 let také ne. Není ani pochyb o tom, kdo ho zaplatí - jedině občané, nikdo jiný na to totiž nemá. A čím dříve se začne splácet, tím lépe pro nás samotné i generace následující. O tom, ale o čem je tahle diskuze je, zda-li se tyto věci dají řešit v parlamentu, v expertních komisích, u soudů, na vládě nebo na blokádách ulic, destrukcí dopravy nebo vyhrožováním občanských nepokojů ?? Co se tím asi tak docílí, co myslíte ?
  • Štourale Ty jsi asi tak blbý,jako svého času Tvůj předchůdce Lenin.Ten také mluvil o žvanírně. Tvoje příspěvky jsou jenom bolševické žvásty.Jdi znovu do školy a pozorně poslouchej dějepis a potom teprve se zůčastni diskuze.
  • Můžeš mi říct zvracílku, kdo tu zadlužil stát? Modrobolševici dohánějí vždy co jsou u vesla to, co prosrali oranžovobolševici? Kteří nás ženou podle tebe do Řecka?Prosímtě co to znamená na obou stranách ůčtu stejné číslo? *1* *1* *1*. Než tu začneš slintat vzpomeň si co jsi dělal v 89. A pokud jsi za Havla a Klause cinkal klíčema, v referendu byl pro vstup do EU, tak jdi a dej si za rohem po tlamě chudáku.
  • Kdysi státní majetek už lumpové,kteří zde v posledních jednadvaceti létech vládli,rozprodali a rozkradli.S měnovým zlatem naložili stejně.Nyní chtějí pravičáci prodávat zemědělskou půdu cizincům.Pak na tom budeme stejně jako Řecko.Kalousek by už dávno,za oblbování národa,zasloužil hubu trhnout.Nic jiného,ta politická banda,která zde jednadvacet roků vládne neumí,než lidem lhát,krást a dělat státu dluhy.
  • Blbečku co znamedá slovo svolodž? *1* *1* *1*
  • ... tady není nikdo kdo by to spravil ... jen se bude vytloukat klín klínem, tisknout nové peníze a papaláši na všech forntách si budou zvyšovat svoje prebendy *10*
  • Co že se odvoláváš na bolševickou Čínu lůzo? Níže jsi mě dekoroval nějakým bolševikem.
  • Horamile a štourale. Vkládáte mi do úst něco co tam není.Demagogicky tak jako tato vláda a všechny za posledních 20 let (rozhodně odbory tento stát nezadlužily a jen ČSSD jak tvrdíte) naší zem ožebračily. Víte to dobře ale odvádíte pozornost hloupě na něco jiného.Jaksi Vám ani nedošlo, že jsme tam kde jsme byli za komoušů, kdy vládla jedna síla,a to je zákaz opět všeho, včetně práva na stávku, projev vlastního názoru se strachem občana aby hned nebyl osočován, že ma názory levicové (ani nevíte co to je) a vyzývání k pozvednutí rudého praporu,má-li občan vlastní rozum a vidí kam tato země zadlužená dospěla a kam to naše vlády (všechny) dotáhli. Nevím, co jste dělali za komančů vy, že dnes takto hloupě argumentujete. Já i moje rodina jsme udělaly za komančů dost pro to aby šli do háje. Dnes tu však máte další totalitu, která jen nařizuje, zakazuje, ožebračuje aniž sdělí, kde a u koho všechny ty rozkradené biliony jsou aniž byl kdy někdo potrestán.Nebyla jsem nikdy v odborech (máte zřejmě na mysli za minulého režimu ROH) ani v žádné straně (nevím jak vy ale váš příspěvek nasvědčuje, že ano).V této zemi však není žádná demokracie, vymahatelnost práva ale vládnou jen peníze. A to je zřejmě Váš připad.Věci veřejné,názory většiny občanů vás nezajímají, jen váš vlastní dvoreček, který si demagogicky hájíte.A dluh, který země má, rozhodně neprožrali občané ani jej neudělali,udělali jej politici, kteří této zemi střídavě vládnou 20 let ruku v ruce s různými lobisty a rádobypodnikateli,pro které politici prostředí vytvořili vč. děr v zákonech..
  • Proč bych si měl číst ty tvé zvratky blbečku. Nereagoval jsem ani na jeden z nich. Pokud sis neráčil všimnouti, můj názor tu byl jako první. Tudíž to nebyla reakce na tvé jistě prudce inteligentní příspěvky. Na ty se reagovat nedá. Jak jsi dospěl k názoru, že jsem sajrajt komunistický? To že je dle mého názoru Kalousek lump non + ultra, ze mě dělá komunistu?
  • ... není politická stávka, je to stávka o penězích, které budete dostávat v důchodu, pokud se ho dožijete. Pracovat do 70 let lze, ale těžko ve stoje u výrobního pásu, v obchodě, nebo jako řidič s PLNOU ODPOVĚDNOSTÍ. Máme nezaměstnané, ale PRDŮCHODCI se drží koryt a korýtek a ještě se jim to nefachčenkům posvětí *10*
  • Proč čekat na čas do čtvrtka? Proč je nedefenstrovat hned. Ne jen vládu, ale všechnu tu veřejnou holotu.
  • Ano od hlavy a pr.d..le ČSSD. Viz jiné mé přípěvky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit