Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kalousku jseš potvora a tou asi i zustaneš
  • Modří darebáci vyplenili tuto zemi. Je to plevel, který je nutno zlikvidovat. Jsou horší než komunisté. Přijdou ke korytu a žerou žerou.
  • Líbí semi moc příspěvky typu...nedostal jsem se k vůli komoušům na VŠ. A stačila těmto chudákům na VŠ INTELIGENCE?????
  • Ať se teda pokusí vysvětlit ty svoje sociálně citlivé reformy. Jak vysvětlí že brzo solárnící vysoudí v arbitrážích desítky miliard, to samé Diag Human, PromoPro, Padáky, Pandury, Grippeny, rozfofrované peníze z privatizace státního majetku, zkorumpovaný systém eurodotací, neodhadnutý projekt Zelená úsporám. atd. atd. Jakmile jsou tyto manažerské chyby, přešlapy nebo chcete-li krádeže za bíleho dne kompenzovány státním rozpočtem a dokud nejsou předvedeni skuteční viníci k odpovědnosti tak se jedná o výsměch zloděje k občanům. Pokud někdo považuje tyto reformy za správné tak jinými slovy tvrdí, že souhlasí s tím, aby dluhy a průsery, které vláda svoji neschopností nadělala zaplatil. Nechť si toto lidé uvědomí, než stávku a podobné iniciativy odsoudí.
    • Ano souhlasím s tím, aby členové vlády i obou komor žvanírny byli trestně odpovědní za své skutky a cílenému vedení státu k bankrotu, to je předložením schválením schodkového státního rozpočtu. Všem zabavit nakradené majetky k nimž neprokážou zdaněný příjem, včetně těm na ně je kvůli utajení převedli. V Číně soudruzi tyto své soudruhy nechávají na stadionu střilet. Výsledek odvolání jim na stadionu těsně před exekucí přečtou. Je to jediný způsob jak se této havěti zbavit.
      • Ale na to jsem se tě neptal to už jsi nám tu říkal. To všichni víme, že jsem bolševik. Ale já se ptal na to proč se dovoláváš čínských komunistických praktik. Piš k věci "pravičáku" *1* *1* *1*
      • Co že se odvoláváš na bolševickou Čínu lůzo? Níže jsi mě dekoroval nějakým bolševikem.
        • Protože svými názory se k nim řadíš.
  • Pan Kalousek tvrdí,že jde o politickou stávku.A jak jinak mají občané, kteří tuto vládu nechtějí, jí donutit k odchodu?Kalousek neřeší a nikdy neřešil ale ani nepřiznal, že za 20 let jsou rozkradeny biliony a že nadále unikají miliardy. které chybí a ze kterých rozhodně občané nic neměli.90 % občanů tuto vládu nechce a této vládě, která má sloužit občanům to nestačí? Točí se na tom, že stávku vyhlásili odbory. A co? Někdo to organizovat musí a je dobře, že tomu tak je a je úplně jedno, že odboryDoufám, že si občané především všimli jak justice je poplatná, vyhoví nejem politikům. ale i různým klientským skupinám a vyfají rozhodnutí odůvodněné tak, že by to neudělal ani student práv. (3 dny předem , že nebylo ohlášeno je výsměch právu).Neznají Ústavu ani zákony ale z pozice síly rozhodnou, protože soudci mají právo mít svůj názor (sebehloupěji odůvodněný) a přes to nejede vlak.Odbory poslechly, protože rozhodnutí respektují. Nemusely.A předseda městského soudu se alibisticky vymlouvá, že nemůže zasahovat do rozhodnutí soudu.Městský soud a Vrchní soud jsou spojené nádoby , které se navzájem podrží. A ministr spravedlnosti nad nesmyslným odůvodněním mlčí, protože to tak politikům vyhovuje. Kde je tedy nezávislost justice?
    I proto je třeba aby občané do stávky šli, ne kvůli odborům ale kvůli této vládě, která prosazuje silou 115 hlASŮ VŠE, ALE TO ZÁKLADNÍ a to je korupce,anonymní akcie, veřejné zakázky,rozkrytí majetku všech zůčastněných dinosaurů řadu let,úniky obrovského množství peněz ve zdravotnictví, výstavbě dálnic, vnitru, armádě školství a dalších - to neprosazuje nepředkládá, nebo nehlasuje a o tom by měla být skutečná reforma. Zajistit a zastavit zdroje peněz , které unikají a pak teprve rozhodovat jak a kam budou použity, ne stahovat z občanů hned.To není reforma. To je jen další přísun peněz pro vyvolené.
    • ... není politická stávka, je to stávka o penězích, které budete dostávat v důchodu, pokud se ho dožijete. Pracovat do 70 let lze, ale těžko ve stoje u výrobního pásu, v obchodě, nebo jako řidič s PLNOU ODPOVĚDNOSTÍ. Máme nezaměstnané, ale PRDŮCHODCI se drží koryt a korýtek a ještě se jim to nefachčenkům posvětí *10*
    • Nemám iluze o této vládě. Většina voličů co přišla k volbám dala jasně najevo, že nechce skončit tam co Řecko. My k němu máme hodně blízko našlápnuto. Tedy zde řvou pouze ti co u voleb prohráli. Paní Evo řvát a zadlužovat stát umí kdejaký blbec a ti jsou v odborech a v ČSSD všichni. Jak dlouho chcete žít na dluh? Vaše rodina je též zadlužená a stále si půjčuje? Místo řvaní a stávkování sestavte a předložte vládě protinávrh státního rozpočtu. Ovšem takový, do něhož bude zahrnuta splátka 15% jistiny dluhu, povinná splátka ročního úroku a příjmy proti výdajům budou vyrovnané. Pro objasnění těm trubcům a vám to znamená, že na obou stranách účtu bude stejné číslo. Až toto předvedete třeba za spoluúčasti těch žvanírenských gau..nerů, pak se přidám na vaší stranu. Do té doby vás a ostatní tohoto typu považuji za podvraťáky.
      • Moje rodina neni zadlužená. Stát si bere daně a teď mě KOLOUSEK řekne že dlužím. Dluží ten kdo ty dluhy udělal, nebo umožnil aby tyto peníze někdo rozkradl. Dluhy by měly vrátit všichni politici, kteří se podíleli na vládě za posledních 21 let. A KOLOUSEK je tam bezpečně nejdýl.
        • Dlužíte a půjčil-a. Tedy půjčujete si od roku 1992 prostřednictvím svých volených zástupců (je mne jedno kterých) na to, aby bylo zdravotnictví zadarmo jen v rámci pojištění a na to ta posílaná částka nestačí, na podporu v nezaměstnanosti notorickým flákačům, na sociální dávky nepřizpůsobivým spoluobčanům, na příspěvky při mateřské dovolené občanům tmavší pleti za jejich nadstandardní množství budoucí vzdělané generace co nás zachrání, na stavební spoření, na porcování medvědů, na rozkradený penzijní fond v průběžné části státního rozpočtu, na levné vlaky, na regulované nájemné a podobně. Ještě Vám to nestačí? Mám ještě pokračovat? Pokud se Vám to nelíbí běžte stávkovat, ale za to, že chcete, aby rozpočty byly vyrovnané se splátkami dluhů.
        • Mluvíte mi z duše...
      • Můžeš mi říct zvracílku, kdo tu zadlužil stát? Modrobolševici dohánějí vždy co jsou u vesla to, co prosrali oranžovobolševici? Kteří nás ženou podle tebe do Řecka?Prosímtě co to znamená na obou stranách ůčtu stejné číslo? *1* *1* *1*. Než tu začneš slintat vzpomeň si co jsi dělal v 89. A pokud jsi za Havla a Klause cinkal klíčema, v referendu byl pro vstup do EU, tak jdi a dej si za rohem po tlamě chudáku.
        • Tak za prvé potvrzuješ opravdu, že na vyšší vzdělání jak na 7. třídu základní školy jsi nedosáhl. Omluvil jsem se Ti, za to, že jsem přestřelil. Ty jsi nedosáhl ni na 3. třídu pomocné školy. Dnes se jí říká speciální. S dluhy začali nádražáci (ČSSD). Obě strany účtů Tě školit nebudu, protože nevíš o co jde. Tvá inteligence na to nestačí. Co jsem dělal v roce 1989 vím přesně a Tobě to říkat nebudu. Nesaháš mi inteligncí ani po kotníky. Proto je toto poslední moje reakce na Tvoji genetickou úchylku. Řekni tátovi a mámě, aby Tě přešukali.
          • To nesahám to máš pravdu. Protože ty jsi prudce inteligentní člověk. Neodkopáváš se z toho v noci? *1* *1* *1*
      • Milý Šťourale, hodně blízko našlápnuto k Řecku máme díky Vám a Vám podobných. Nevím jak paní Eva ale moje rodina nežije na dluh, nemá nic půjčeno a nikdy si nic nepůjčila. Proto mě prosím vysvětlete (Vy nebo naši mocipáni) jak je možné, že mé ještě nenarozené dítě má XTISÍCOVÝ dluh. Vždyť to dítě sotva se poprvé nadechne už bude dýchat na dluh. Jak k tomu to nebožátko přijde????? Tak teď mi řekněte kdo jsou ti podvraťáci, zloději a gauneři????
        • Pane Máca, je to velmi jednoduché. Vidíte to opravdu slepě a nezmyšlenkovitě. Určitě patříte k tém od oranžových. Jinak byste toto nemohl napsat. Já mám svůj podíl dluhu, mé děti i vnuci, stejně tak jak Vy a Vaše nenarozené dítě, ačkoliv jsme si nic doslova nepůjčili. Čím více dětí, tím menší bude dluh. Též nežiji na dluh, v rodině to nejde. Alespoň na stálo. Že jste si nic nepůjčil? Ale půjčil. Na korupci mocipánů ze všech gaunerspolků co se nazývají strana, na podpory přičmoudlých spoluobčanů, na pokuty za prohrané spory při špatných rozhodnutích našich volených zástupců. Ještě tomu nerozumíte? Aktivně jste se na dluzích podílel - volbou ČSSD, kde dluhy začaly. Sekali je i v době prosperity hospodářství osm roků. Koalice jen hasí následky. Bde to trvat dost dlouho. Víc jak 1,5 bilionu korun nelze splatit za rok. Ano, bolí to. Jinak by bylo hůř. Doporučuji přečíst si mé jiné příspěvky k jiným tézím zde.
  • Laskavě si vy všichni chytří přečtěte 5x příspěvek TONDY, který to napsal velmi dobře.To
    není o levici a pravici, ale o tom,že si z nás dělají rohožky. Já už si nehodlám utahovat žádné opasky,
    není kde. Ať přestanou krást nahoře - Kalousci, Vondři, kmotři atd. Já nic neukradla, nehodlám
    Kalouskovi platit ŽÁDNÉ SLOŽENKY apod. A také nehodlám poslouchat vyhrožování o Řecku.
    Jestli bude Řecko, je to vina jen a jen našich mocipánů!!!! LIDI VZPAMATUJTE SE!!!!!
    • To nevyřeší stávka. Ksichty se tam jenom vymění za jiné a krást budou taky, protože vědí, že mohou za čtyři roky skončit. Pokud nebudou za své dluhy trestně odpovědní a doživotně pozavíraní nezmění se nic. Je jedno z kterého budou hnízda.
      • Chce to skutečně postavit katovské mučírny.Ty pak osadit těmi nejkrutějšími katy.Všechny lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,pak předvádět na katovské mučírny k přátelskému pokecu s katem.Tam by pak katovský mistr,rozšafně,na mučidlech,vyučoval lumpy zpěvu o jejich lumpárnách.To je ta správná humanita a demokracie,kterou tato země potřebuje.Rozhodně jsme ,ve středověku,měli rozumnější předky,než ti současní lidé,kteří si nechali od zlodějů vše,zatím beztrestně ,rozkrást.
        • Děkuji. Vidím, že jsme tu jen dvě souzněné duše.
  • Horamile a štourale. Vkládáte mi do úst něco co tam není.Demagogicky tak jako tato vláda a všechny za posledních 20 let (rozhodně odbory tento stát nezadlužily a jen ČSSD jak tvrdíte) naší zem ožebračily. Víte to dobře ale odvádíte pozornost hloupě na něco jiného.Jaksi Vám ani nedošlo, že jsme tam kde jsme byli za komoušů, kdy vládla jedna síla,a to je zákaz opět všeho, včetně práva na stávku, projev vlastního názoru se strachem občana aby hned nebyl osočován, že ma názory levicové (ani nevíte co to je) a vyzývání k pozvednutí rudého praporu,má-li občan vlastní rozum a vidí kam tato země zadlužená dospěla a kam to naše vlády (všechny) dotáhli. Nevím, co jste dělali za komančů vy, že dnes takto hloupě argumentujete. Já i moje rodina jsme udělaly za komančů dost pro to aby šli do háje. Dnes tu však máte další totalitu, která jen nařizuje, zakazuje, ožebračuje aniž sdělí, kde a u koho všechny ty rozkradené biliony jsou aniž byl kdy někdo potrestán.Nebyla jsem nikdy v odborech (máte zřejmě na mysli za minulého režimu ROH) ani v žádné straně (nevím jak vy ale váš příspěvek nasvědčuje, že ano).V této zemi však není žádná demokracie, vymahatelnost práva ale vládnou jen peníze. A to je zřejmě Váš připad.Věci veřejné,názory většiny občanů vás nezajímají, jen váš vlastní dvoreček, který si demagogicky hájíte.A dluh, který země má, rozhodně neprožrali občané ani jej neudělali,udělali jej politici, kteří této zemi střídavě vládnou 20 let ruku v ruce s různými lobisty a rádobypodnikateli,pro které politici prostředí vytvořili vč. děr v zákonech..
    • Paní Evo, jsem asi o něco víc starší jak Vy. Pokud jste nebyla členem žádné "firmy" před rokem 1989 pak si Vás vážím, protože to jsme byli asi dva. Bohužel máte hodně pravdu, ale taky si dost odporujete. Souhlasím s Vámi, že u koryt jsou gauneři. Proč je volíte? Stávka nikdy nic nevyřeší. je to a bude opět jen prodělek, protože dojde ke snížení výroby a do rozpočtu se přes daně dostane méně peněz. Bude tedy relativně méně pro různobarevné spoluobčany, podpory v nezaměstnanosti a podobně. Protože jsou to principální výdaje státu ten, aby dostál svým povinnostem si na ně opět půjčí. Tím se dluh a úroky jen zvětší. Ano dá se to zákonem omezit. Jenže začnou zase řvát socky, budou stávkovat a jsme na kolotoči. Perpetum mobile je tu. Český vynález. Pak jsme v Řecku. Hezká zěmé, moře, ale žít bych tam nechtěl.
    • Tak teď nevím, co si mám myslet. Píšeš, že komunisty pamatuješ, že jsi nebyla ani členkou ROH. / jESTLI MNE PAMĚŤ NEŠÁLÍ, PŘÍSPĚVKY MUSEL PLATIT KAŽDÝ, AŤ BYL NEBO NEBYL ČLENEM /. To ale není podstatné. Srovnávat dobu pře rokem 1989 s dobou současnou a psát, že je to to samé je trošku silná káva. Asi jsi zapomněla, že ve volbách kandidovali jen dvě strany / formálně, prakticky pouze jedna/, voleb se účastnilo asi 98 procent obyvatelstva / protože museli / a výsledná strana / KSČ/ NEMĚLA NIKDY POD 99 PROCENT ! Opravdu máš pocit, že je to teď to samé ??? A dluhu tohoto státu není pochyb. O tom, že ho způsobily pravicové i levicové vlády posledních 20 let také ne. Není ani pochyb o tom, kdo ho zaplatí - jedině občané, nikdo jiný na to totiž nemá. A čím dříve se začne splácet, tím lépe pro nás samotné i generace následující. O tom, ale o čem je tahle diskuze je, zda-li se tyto věci dají řešit v parlamentu, v expertních komisích, u soudů, na vládě nebo na blokádách ulic, destrukcí dopravy nebo vyhrožováním občanských nepokojů ?? Co se tím asi tak docílí, co myslíte ?
  • Kdysi státní majetek už lumpové,kteří zde v posledních jednadvaceti létech vládli,rozprodali a rozkradli.S měnovým zlatem naložili stejně.Nyní chtějí pravičáci prodávat zemědělskou půdu cizincům.Pak na tom budeme stejně jako Řecko.Kalousek by už dávno,za oblbování národa,zasloužil hubu trhnout.Nic jiného,ta politická banda,která zde jednadvacet roků vládne neumí,než lidem lhát,krást a dělat státu dluhy.
    • Prosím konkrétně nezaujatě a po pravdě je jmenovitě i s příslušností hnízdu vyjmenovat. Děkuji.
      • A proč nejmenuješ konkrétně ty, když si jsi tak jistý tím kdo zadlužuje tuto zemi. Hovádko.
        • Inteligente o seznam jsem nežádal Tebe. Tak si odpusť své pindy.
          • To tu všichni samozřejmě víme, že jsi nežádal o seznam mne. Ale žádal jsem ho od tebe já. Takže sem s ním.
        • Já si nezačal inteligente.
  • Štourale Ty jsi asi tak blbý,jako svého času Tvůj předchůdce Lenin.Ten také mluvil o žvanírně. Tvoje příspěvky jsou jenom bolševické žvásty.Jdi znovu do školy a pozorně poslouchej dějepis a potom teprve se zůčastni diskuze.
    • Vladimíre Iljiči, nevíš co "mluvíš". Protože to nevíš, odpouštím Ti.
  • .. mám z toho všeho velmi velmi špatný dojem. Včerejší vystoupení pana prezidenta i pana předsedy vlády mi dost věrně připoměly projevy tehdejších mocných oněch listopadových dní roku 89´ kdy jsme ještě ve velké většině věřili že kráčíme k lepšímu zřízení naší vlasti. Ano mám namysli pány Štěpána, Jakeše, Husáka.. vyhrožovali a manipulovali stejně jako tomu bylo včera v projevech dnešních mocných. Bohužel, jednak dnešní mladí už to nepamatují a tak nemají co srovnávat a ti co pamatují asi radši zapoměli. Jde z toho až mrazení, pánové z odborů podle mého názoru nemají šanci proti po dvacet let propracovávaným mediálním polopravdám, lžím, záměrným překrucováním, úskokům a všemu tomu "umění" manipulovat média a veřejné mínění. Proti "profíkům" kteří jsou za těch dvacet let v politice skvěle vybavení v oboru jak se vykroutit a vylhat téměř ze všeho nemají odboráři vůbec šanci, je to jako boj s větrnými mlýny. Nepochybuju že rozhodně nejsou bez chyby ale celý život mám v povaze se přiklánět na stranu která je v nevýhodě, na stranu slabšího, popřípadě na stranu menšího zla. A to v této chvíli, i přez všechny chyby a nedokonalosti jsou to ti kteří protestují proti opravdu NESPRAVEDLIVÝM ASOCIÁLNÍM REFORMÁM této Nečasovy vlády. Jsem přesvědčen že by minulé volby NIKDY nemohli vyhrát a sestavit tuhle prapodivnou vládu která jde proti vlastním občanům, pokud by ovšem lidem řekli pravdu o tom co plánují pokud volby vyhrají. A jsme opět na začátku, to co vzniklo na podvodu a na lži nikdy nic dobrého v konečném důsledku nepřinese.. posledních 21 let to dokazuje.
    • Gagarine, předlož každý rok návrh vyrovnaného státní rozpočtu se započtenou 15% splátkou dluhu a úroku z nich a máš křeslo premiéra do smrti rezervované. Řvát a žít na dluh až do úrovně Ruska 1998, Argentina 2001 a nyní za chvíli Řecka umí každý blbec. My se k nim přiřadíme a je jedno kdo za to může. Držím vám palce při sestavení rozpočtu.
      • Ty vole ty nejenom, že neumíš psát, ale ty neumíš ani číst. Hezky se odkopáváš. Hlavně že tu pasuješ lidi na počet ukončených tříd základní školy. Ty .... Gagarine svolodžská *1* *1* *1* . Teda dlouho jsem se tu tak nepobavil.
      • Pravicový "mysliteli", Garin není totéž co Gagarin. To si můžeš při trošce inteligence vygooglit zde na netu (což jako pravičák bys měl umět neboť se tím často pravice ráda ohání že má "vzdělané" voličstvo:-)). A k tomu dluhu jak říkáš - je též všeobecně známo že tento dluh vznikl za posledních 21let, tedy a především i za vlády polistopadových pravicivých vlád. Kdo například vyvedl miliony z důchodového fondu? Že by neviditelná ruka trhu *1* *1* *1*
        • *1* *1*
        • Garine velice se omlouvám se za přehlédnutí. Chce to jen být informován. Jsme v Evropské unii. Zatím do ní více peněz vkládáme, než inkasujeme. A to díky neschopnosti našich vůdců. Z důchodového fondu byly vyvedeny peníze jen proto, aby se nezvýšil dluh státního rozpočtu, protože jsme se zavázali něco do unie přispívat. Blbé, ale je to tak. Ano, když volby vyhrál soudruh Paroubek, byl dluh SR cca 240 miliard korun. Když odcházel byl dluh 1,1 biliónu korun. A to při hospodářské konjunktuře. Takže nenasazujte psí hlavu pravici. Že by Nečas měl udělat něco jinak, o tom nepochybuji. K vyjádření nesouhlas stačí odpolední demonstrace. Ne stávka. To je pak perpetum mobile.
    • pokud se nepletu - největší volební překvapení byla TOP 09, a jestli se nepletu - jejich hlavní volební argument byla složenka každému občanu České republiky na 115.000,- Kč splátku dluhu. A bylo snad jasné, že to nepůjde z ničí jiné kapsy, než z kapes našich. Myslíš tedy, že to co se nyní děje je skutečně tak v rozporu s volebním programem ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit