Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsi zbabělec, ale hov..o největšího kalibru. To obvykle zbabělci nebývají. To že s nespokojenci promluvíš, jsi měl udělat dříve. Dnes je fešáku navoněnej pozdě. Měli by tě ve čtrvtek ve škole pověsit.
    • Sám jsi se pasoval k tomuto názvu. Přečti si ty sajrajte komunistický některý můj příspěvek nahoře. A to se Kalouska nezastávám. Je to lump stejný jak ostatní a jej jedno z kterého jsou hnízda. odborářští bosové jsou dávno za vodou a předvádějí jen své tanečky, aby se neřeklo, že nic nedělají. Občas o sobě musí dát vědět.
      • Ono těch slovíček je nějak moc hochu. Pochopil bych překlep. A argumentace proti tvému sprostému a hrubému napadání od začátku všech zdejších slušných diskutujících se skutečně nedá. To máš pravdu.
      • Proč bych si měl číst ty tvé zvratky blbečku. Nereagoval jsem ani na jeden z nich. Pokud sis neráčil všimnouti, můj názor tu byl jako první. Tudíž to nebyla reakce na tvé jistě prudce inteligentní příspěvky. Na ty se reagovat nedá. Jak jsi dospěl k názoru, že jsem sajrajt komunistický? To že je dle mého názoru Kalousek lump non + ultra, ze mě dělá komunistu?
        • Protože máš komunistcké názory. Je jedno, že jsou zakuklení v ČSSD. Kdyby ti co tam jsou v roce 1989 věděli, že zůstanou u koryt u nichž byli, nikdy by legitimaci nepokládali. Mluv slušně inteligente". Jinak pozoruji podle myšlení, že jsi neabsolvoval více jak sedm tříd základní školy.
          • Komunistické názory? Že Kalousek a ostatní od 89, ( včetně tebe ) patří za katr jsou komunistické názory. Mé myšlení ti fešáku připadá na úrovni 7 třídy, ale ty to garantuješ i textem. Přečti si po sobě co píšeš svolodži . A mluvit jako dobytek jsi tu začal ty sokolíku.
      • Jenže ti odborářští bosové aspoň občas kopou za lidi. To žádná vláda nedělá - nekope ZA lidi ale DO lidí
        • Pane Máca, vláda nejsou lidi z Marsu. Jsou stejní jak všichni Češi. Na dluh se žít nedá. Jenže říkat to plebejským Čechům co umí jen nastavovat dlaně a mít všechno zadarmo (mě se to tay líbí) donekonečna nejde. Předložte vyrovnaný ropočet a lidi za vámi půjdou jak za pasáčkem myší. Znáte tu pohádku, že ano?
          • Když už chceš někoho oslovovat, oslovuj ho "pane Máco. Ne pane Máca". Křupíku buranská... *1* *1*
            • Ajéje, třítřídní inteligent "promluvil". Chytá za slovíčko, když nemá argument.
  • Kalousek je chytrý,odboráři taky ,takže je tady vůbec nějakej blbec-asi já.Co vím,že v 70 letech už budu stát jen o holi určitě práce a sex nebude už můj sen,ale taky je fakt,že dluh je pěkně velkej a odboráři neřeší jak kasu doplnit-jo prožrat co jsem naspořil to umím taky-říkám asi jedinej blbec *1*
    • ... tady není nikdo kdo by to spravil ... jen se bude vytloukat klín klínem, tisknout nové peníze a papaláši na všech forntách si budou zvyšovat svoje prebendy *10*
      • Bohužel, nejste sám. Pod toto se mohu podepsat.
        • Ty se umíš podepsat? To je novinka. Zatím tvůj psaný projev tomu moc nenasvědčuje...ty svolodži *1*
        • *1* *1* *1* . Šťoural ten by to dokázal....
  • Vyčistím si starou mauserovku po dědovi a taky vyrazím na stávku. Myslím, že to tam bude hustý a tak nějaká ta palebná síla se šikne.
    *1* *1* *1*
    • Předpokládám pane, že do stávkujících nezodpovědných lumpů. Aspoň pomůžete vystřílet tu komunistickou svolodž.
      • Blbečku co znamedá slovo svolodž? *1* *1* *1*
        • Ty!
          • Aha... *1* *1* *1*
  • Milá Evičko. Asi ses narodila trošku dříve a už nepamatuješ léta osmdesátá a předchozí. Kdyby tomu tak bylo, možná by se Ti zvedal žaludek, kdyby jsi odborové předáky jen zaslechla nebo uviděla v televizi, tak jako mě. Jejich komunistické retorice už jen chybí, že společnost by měla vést dělnická třída v čele s nějakou komunistickou stranou. Vše by se mělo znárodnit, zbohatlíkům vše sebrat a rozdat to nejlépe nemakačenkům, kteří se budou bít v prsa a tvrdit, jak je na tom obyčejný člověk špatně. A za pár let by jsi zase měla nesměnitelnou korunu, nepoužitelné výroby, žádnou konkurenci a zdravotnictví zdarma, ale na úrovni doby Marie Teresie. Tak ve čtvrtek nezapomeň na nějaký prapor, nejlépe rudé barvy a vyraž směle do stávky. A za pár let pozdravuj na Kubě, Albánii, Rumunsku nebo třeba i Řecku, kam lidé Tobě podobní republiku posunou....
    • Pane jste jeden z mála co není v tomto diskusním fóru členem oranžovo-rudé bandy. Pravda, ne se vším ani já souhlasím. Snížení korupce o 60% by všechny problémy vyřešilo. A hlavně uzákonit povinnost vyrovnaného rozpočtu včetně zahrnuté splátky 15% dluhu. Kdo prožral peníze z dluhové části rozpočtu? Socky co teď řvou. Paroubka, Grosse a Sobotku zavřít až zčernají. Oni jsou původci těchto dluhů a stavu v němž se stát nachází. Socky by jen nastavovali ruku a nehodlali nic dělat.
  • Horamile já si léta osmdesátá pamatuji velmi dobře. Komouše jsem nikdy ráda neměla,
    nedostala jsem se na studia s výborným prospěchem, ale ti komouši z 80 let byli proti dnešním demokratům slabý čaj. Tento bordel může chválit jen ten kdo z toho profituje.Bohužel.
    • Máš pravdu.Já jsem se za komunistů,za jejich kritiku dostal až k soudu.Vědět,jaký politický dobytek,se po nich dostane k moci,tak bych je čtyřicet roků jejich vládnutí jedině chválil.To co přišlo k moci ,po komunistech,je opravdu výkvět syčáků.
      • Naprostý souhlas, bohužel. Ale čí je to vina? Nehodlám se de svěřovat proč jsem pravičák. Nikdo by mne nevěřil. Hlavně ti levicoví pobudové s nastavenými dlaněmi. Jsem dokonce individualista. Mám sociální cítění ale se solidaritou souhlasím jen pro zdravotnictví. Jinak si ve všem je pánem každý jedinec. Nemám co dodat.
  • Ahoj Zuzano. Na školu jsem se nedostal na medinu, protože tátu poslali komančové makat do dolů, jelikož odmítl odvolat 2000 slov. / protest proti vstupu spojeneckých armád v roce 1968 -pro ty dříve narozené. / Vystudoval jsem tudíž jadernou fyziku / to mi bylo dovoleno / a dneska se živím jako servisní technik. Jasně, že za svoji práci beru asi tak čtvrtinový plat, než bych bral v Německu nebo v jiných vyspělých státech západní Evropy. Ale neviním z toho současné postkomunistické vlády, ale 40 let totality, která tady vládla a vrátila hospodářství o 80 let dozadu. A věř mi, že jediné, co tady může pomoci je opravdu principy demokracie, zvolení si správných lidí do řízení státu. A blokády ulic, kolapsy dopravy a podobné věci nemají skutečně ani právní podklad, ani hlavně naprosto žádný pozitivní efekt, Jsou totiž veskrze destruktivní a nic nepřinášející. Když jsou ti odborářští bossové tak chytří, proč neveznmou svůj program a nejdou s ním kandidovat do voleb, neprosadí ho a nerealizují ? Proč se zmůžou místo toho jen na organizaci destrukce ? Tohle jsou podle Tebe pravidla vyspělé demokratické společnosti?
    • Konečně zase jedna osoba co používá svůj mozek a nikoliv pr..l těch ku..r..ev z ČSSD. Ty pozavírat za způsobené dluhy. Dřív pro takové byla šatlava pro dlužníky.
  • Pověsit Klause,Kalouska,Nečase je na čase.Jako v Maďarsku.A bude to nějaký čas šlapat.Nový poslanci budou mít strach hospodařit jako tihle zloději.Takže ve čtvrtek.
    • Proč čekat na čas do čtvrtka? Proč je nedefenstrovat hned. Ne jen vládu, ale všechnu tu veřejnou holotu.
  • Kdo tady tvrdí že na dluh se donekonečna nedá žít,prosím Vás jděte to říci vládnoucím garnitůram a všem těm kdo tento dluh zapříčinily.Ať levá nebo pravá každá ze stran která vládla má svůj podíl.
    Občan či podnikatel jen sype do bezedného pytle a dluh stále narůstá.Pořád se kalkuluje kolik reformy ušetří miliard a ono ejhle stále nic ba ještě chybí více.Poslanci chtějí brát lidem výhody,ale sami je požívají,kážou vodu,ale pijí víno.Ten kdo tvrdí že navrhované reformy jsou přínosem pro tento stát je asi naivní nebo mu tato situace vyhovuje a proto křičí a je proti stávce.Vyjádřit nespokojenost je normální věc v každém státě na světě a ten kdo se snaží tuto možnost či právo snesnadňovat se chová totalitně a uzurpátorsky.Zvykli jsme se strašit Řeckem,Španělskem a pod,Vlády celých dvacet let tuto zemi zplundrovaly a nyni budou kecat o hospodárnosti?Ryba smrdí vždy od hlavy,když šetřit prosím ale všichni! *11*
    • Ano od hlavy a pr.d..le ČSSD. Viz jiné mé přípěvky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit