Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruská kontrarozvědka zveřejnila důkazy, že USA zastřešuje vraždy pořádané Kyjevem.
    • Jak jinak jsou to ha---ci ti amíci viď? *1* *1* *1* *1*
      • Já jsem si nevšiml, že by jsme si potykali a ani nehodlám v budoucnu "kamarádit" s nacistickou nulou.
        • To si nevybereš jestli je ta nula nacistická nebo komunistická vyjde to nastejno tak se nečil. *1* *1*
          • Vůbec největší nula je kapitalistický poskok !!
          • Znovu upozorňuji, že jsme si nepotykali!!!
  • Tyto veškeré sankce které vymyslel Obama a spol,protože se nepodařilo USA udělat vojenskou základnu na Krymu,se nám stoprocentně vrátí.Kam dali úředníci EU rozum?
    • Kam vy na ty rozumy chodíte mirsová laik žasne odborník se diví? *1* *1* *1*
    • Opice z papírové ulice je pouze trapná postavička v této hře. Trapná víc než crusty ze simpsonových.
  • Protože USA se bojí otevřeně napadnout Rusko snaží se ho zničit hospodářsky a doufá
    že se tam najde Ruský vlastizrádce pardon Havel který zem rozloží zevnitř.
    USA protestuje že Rusko testuje nové zbraně. No není divu když základny NATO táboří
    téměř u Ruských hranic a na Ukrajině pokračuje občanská válka.

Sobotka tvrdí že česka se obchodní válka s Ruskem nedotkne. Ten chlapec jen potvrzuje
    že je zkumavkové politické dítě které o skutečném životě nemá ani páru.
    Snad mu to dojde až budeme za Norský nebo Americký plyn platit 2 až 3 násobnou cenu.
    • Už ovšem nastal čas, odstoupit z EU a NATO a vyjít do ulic proti zmetkům co zničili naší soběstačnost. Rusko nás nepotřebuje. V září bude dokončen plynovod do Číny a jediný kdo bude krvácet budou ti blbové, které živí práce.
      • ale neboj nebudou neb nebude ani práce kdo by pro koho pracoval,my pro USA když oni nam nemaji cim platit a na vychod se to vyvazet nebude smet *1* *1*
  • Rusko jim dá pokouřit, to se budou divit!! Rusko je soběstačné prakticky ve všem, ale EU ne!!
    • Opravdu je rusko soběstačné ve všem to jste mě uklidnil *1* *1* *1* *1*
    • Měl jsem to "štěstí" rok v Rusku pracovat a v obchodech jsem mnoho zboží (kromě vodky) made in Russia neviděl. Takže s tou jejich soběstačností bych to zas moc slavně neviděl..
      • V tom případě jsi tam vůbec nebyl , v Russku je více zboží než u nás !!
        • Nojo, tak to asi ty razítka do víza ze Sheremetyeova jsem s dokreslil fiksou...
          Nepsal jsem, že dovezeného zboží mají málo, ale toho u nich vymyšleného, vyrobeného.
          Na silnici jsem kromě dodávek GAZel jinou ruskou značku neviděl. V obchodech s elektronikou taky žádný ruský výrobce atd...
          • Alespoň prosím nelžete! Za to my made in china thaivan singapure p.r.c jsme soběstační až až. Jste prolhaný že se červenáte až sem.
            • A s tím soupeřem. Máte pravdu, opravdu pro mě nejste soupeř do diskuze. Protože vidím, že debatovat s někým, kdo má klapky na očích a kohokoli s jiným názorem umí jen urážet, nemá cenu.
            • Tak to si ještě jednou přočtěte vaše reakce:
              tak třeba: Jste prolhaný že se červenáte až sem, nebo Asi chodíte do krámů pro socky.
              Chápu, že se vám moje fakta do vašeho rusofilního vidění světa nehodí, a tak hned to radši označíte jako lež..
            • A až budu chtít někoho napadat, tak vy to nebudete, nestojíte mi za to a nejste pro mě soupeř. Jen mi vadí lež!
            • Nevím za co se mám omlouvat, když jsem viděl něco jiného. Zrovna tak Vás já můžu zařadit mezi jiné "burany"
            • Tak je možná načase, abyste se omluvil za ty vaše urážky.. Nebo vás mám zařadit taky k těm ostatním buranům, kteří když nějaký názor jim nepasuje do jejich světa, začnou autora příspěvku napadat.
            • Já taky *6*
            • A co je neobjektivního na mých tvrzeních. Popisuju jen to, co jsem viděl.
            • Já jen, že by jste měl být objektivní a ne si tu dělat svou propagandu. Není to tak černobílé, jak se zdá. Pokud bych byl na střelbách v Kazachstánu asi bych to popisoval stejně. Já tam nebyl, tak to nemohu posoudit. Jen to co jsem viděl
            • Já byl rok 60km východně od Moskvy (Noginsk, Elektrostal). A stále nevím, proč bych si měl vymýšlet. Samozřejmě chápu, že fakta nechválící Rusko zde nejsou moc vítány..
            • Já jsem totiž v Rusku opravdu byl. Vaše doklady jsou stejně prd platné, jako vaše plky. A omlouvat se Vám nebudu. Já jsem byl služebně 4 roky v Kaluze. Asi chodíte do krámů pro socky.
            • Podle čeho soudíte. Klidně vám zašlu kopie víz. Pak se mi doufám omluvíte. A téma bylo ruská soběstačnost. Bez dovozu technologií by si za pár let neškrtli.
  • "Ruská agrese" a váleční štváči - USA - Bilderberg - NWO.

Neustálé lži o „ruské agresi“ vytvořily ruskou agresi z čistého luftu. John Kerry a Marie Harf z ministerstva zahraničí přicházejí s novými mystifikacemi každý den, ale nikdy je nedoloží důkazy. Na připravené scéně mají americký Senát, velitel NATO a náčelník generálního štábu Spojených států napilno, aby roztočili soukolí budoucí války.

Pokud nebudou Rusko a Čína před Spojenými státy kapitulovat, bude svět zničen. Právě toto, ať vědomě či nevědomky zabedněné vlády zemí EU a prodejní novináři západních médií podporují, když tleskají lžím současného agresivního Washingtonu

Senátní zákon 2277 poskytuje základy pro posílení jednotek na ruských hranicích a povýšení statutu Ukrajiny na „spojence USA“, takže americké jednotky mohou pomáhat ve válce proti „teroristům“ na Ukrajině
  • Toto jsou ti, co začali porušovat dohody podepsané Reaganem a Gorbačovem, to jsou ti démoni a přitom oni démonizují RUsko a Putina - drzouni. - fašouni. .

Skuteční démoni – Clinton, Bush, Obama – jsou „výjimečnými a nepostradatelnými lidmi“ a démonizace jim kupodivu nehrozí. Jejich skutečné zločiny projdou bez povšimnutí, zatímco fiktivní zločiny jsou přisuzovány nevýjimečným a postradatelným lidem a zemím. Důvodem, proč Washington démonizuje různé vůdce a jejich země, je umožnit vytvořit podmínky, aby mohl proti nim použít vojenskou sílu. Ten starý recept stále funguje.
  • Demokraticky a svobodně ukradnou dva bankrotáři USA a UKrajina vydělané peníze RUSKU ZA jejich ropu a plyn, které si "drze" nechtějí nechat vzít. Jak ty peníze, tak suroviny ve jménu bankrotáře USA a NWO. A ovce po celém světě mlčí a přihlížejí, místo aby vyšly do ulic a z Evropa z NATA vystoupila kromě vypatlaných UK a Poláků.
  • Samé demo kecy a lži o volném obchodu. A co ty sankce pro ekonomiku a na obyčejný lid?Už je toho žvanění a lhaní dost. Stejně to není k ničemu. Prostě na Rusy nemáte a nikdy nikdo neměl. Každej nakonec odtáhl, nejvýš něco zničil a vyvraždil pár lidí.No pár to asi nebyl, a výsledek stejný. Prostě vždy museli odtáhnout a na to nemohou zapomenout. Hodně lidí si uvědomuje, že Rusko je soběstačné a když nebude, obrátí se na Čínu, která vlastně zásobuje celý svět.To bude evropský krach a jsem zvědav, zda se k tomu strůjci potom přihlásí a budou chtít nést následky.
  • P.C: Roberts varuje.

Kola války se pomalu roztáčejí: Fascinující účinnost stále stejné primitivní propagandy. Démonizace a skuteční démoni. Uvědomují si vlády zemí EU a novináři, co podporují?

Paul Craig Roberts člen administrativy prezidenta Reagana, s drsnou naléhavostí říká, co jiní tutlají: Obamova vláda neví, kam dál, a tak se chystá na zničující válku s Ruskem

Evropské vlády a západní média umožnily Washingtonu rozpoutat propagandistickou agresi vůči Rusku, a tím opět po letech vystavily svět riziku zničení. Washington uspěl s produkcí primitivních lží při démonizaci Ruska coby nebezpečné země vedené novým Hitlerem či Stalinem, stejně jako měl úspěch s démonizaci Saddama Hussaina v Iráku, Talibanu v Afghánistánu, Kaddáfího v Libyi, Assada v Sýrii, Chaveze ve Venezuele, a samozřejmě Iránu.
  • Rusko už překonalo daleko horší věci,takže uvidíme.A co se sankcí týče,jeho chování k ukrajinskému konfliktu je pořád stejné,tudíž mu jakekoliv sankce ze strany USA a EU jsou šumafuk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší