Přejít na výpis diskuzí
Nejtvrdší sankce od konce studené války. Rusko bude krvácet
30.7.2014 | Alina Holušová
233 příspěvků
-
vážení,vysvětlete mi jak probíhá jednání EU ? přece ze sebe všichni nedělají idioty.když ví jaká je pravda,přesto zvedají ruce pro sankce. To nikdo neřekne je to tak a tak.Když se nad tím zamyslím tak člověk od doby lovců mamutů moc velký pokrok neudělal
-
-
Je třeba vyjít do ulic a vyšechny je vyhodit, protože jsou placeni USA - Bilderbergem - NWO. Dokud budeme sedět, tak oni budou skákat jak USA - Bilderberg pískají. Vystoupit celá EU z NATA a vyhodit celou EU- evropskou komisi, nikdo ji nevolil, je dosazená USA. Jsou to akorát loutky . Naprosto se osamostatnit od USA: a jejich NATA: TO je to , co musí Evropě udělat co nejdříve, než bude pozdě.
-
-
Moskva ohlásila tvrdé sankce proti Praze !! Až do odvolání nebude sponzorovat spisovatelské aktivity českých politiků a profesorů, ani nové publikování světových bestselerů . V některých politických stranách i v KSČ-m propukla panika a pláč.
-
Tak se musí na Rusy. Po dobrém to nima nejde. Nakonec sami Rusové umlátí Putina klackama.
-
-
Jinak zdravej? Co hlava? *1*
-
To už říkám dávno, na toho magora archeologomedvědobijcohokejistu pomatenýho se vykašlou a pošlou ho na léčení na Krym, nebo do krymu na sibiř. *1* *1* *1*
-
-
Zcela naplnujete platnost prislovi "nejhorsi je srazka s blbcem". *3*
-
-
-
Nevadí !! Putin bude válčit dál i když budou muset rusáci hlínu žrát. On má kaviár, jemu a jeho oligarchům nic nehrozí. Hitler se světu taky smál.
-
Věc lze chápat i tak, že o Ukrajinu a to sundané malajské letadlo (armádou UK), vlastně vůbec nejde.
-
-
Jde o giga USA dluh a bankrotující USA i Ukrajinu. Dva bankrotáři zničí válkou celý svět. Ukázka haj-lů a ovčané, co sedí na zadnici, místo aby celá EU vyšla do ulic a vystoupila z NATA a posalal tak AMíky konečna do hajzlu, kam patří.
-
-
jedinej kdo zapláče bude zbytečná EU společně s námi, Rusko nás nepotřebuje, ale my jeho ano,EU a NATO největší prokletí *16*
-
-
Tak, cv jestli potřebuješ rusko, tak se tam odstěhuj. Já ne, já už o něm slyšel za 60 let dost, já se na něj v y s e r u. Doufám, že už balíš. *12* *12* *12*
-
-
Vypadni tečko- Jiříku do USA, a nikdy se už nevracej. USA už nakoupily miliony plastových rakví, možná zbyde i na tebe. , jsou rozmístěné po celém území USA, můžes se na internetu podívat. - blbe.
-
-
Já tu jsem doma - Čech, od Prahy a celej můj rod. Ty se vrať do stepi, nebo z který díry seš, jestli vůbec seš.
-
-
Kdyby blbost fungovala stejne jako raketovy pohon predhonil bys raketu z Buku. *3*
-
Jiřík je tečka z Českého Brodu a podle toho mu to také myslí, pod bodem mrazu.Jdi do Pelhřimova.............
A já jsem Pražák. -
-
To není možný, takovýho vola jsem tu ještě nepotkal, možná spíš na wilsoňáku? Nebo byl na matějský, když byl malej? To bude ono a asi spadnul z řetízáku, co? *1* *1* *1*
-
-
"Cech od Prahy"? Tak to jo: tam jsou tyty,reagujici jinak nez zbytek CR bezni. ne nadarmo
byli jejich predci jiz historiky pokladani za vyhnance ze slovanskych kmenu, kteri se dopustili
obzvlaste zavrzenihodneho jednani: kradezi, vrazd, et cetera. *3* -
-
Jdi na logopedii, když už tě tam máma nevzala když jsi byl malej a pak se vrať a napiš to ještě jednou. Ale ty nevíš co to je, viď, tak jdi do .... *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Musí se konečně najít někdo, kdo zorganizuje barevnou revoluci v USA.
-
-
Už existuje ! Čonga Bihári z Chánova. Uráááááááá !!!
-
-
Sprostota Západu proti Rusku nezná mezí.Tím tlačí Putina do jediného rozumného řešení a to s celým Západem skončit.Přeorientovat se na spolupráci s komunistickou Čínou a Indií . Mnohem intenzivněji prosazovat cíl,aby se Rusko stalo soběstačné ve veškeré výrobě věcí,které potřebuje ke svému fungování.Takto bylo pak Západem nevidíratelné a zachránilo si své suroviny a nerosty pro další generace Rusů.Prostě se nenechat nadále drancovat Západem.Čím se Rusko snažilo víc Západu vyhovět,tím byl Západ drzejší.Proto se jeví uzavření,před další topnou sezonou,všech produktovodů z Ruska na Ukrajinu a EU nutností.Rusko je nuceno se držet přísloví,že na hrubý pytel hrubá záplata.Ti,kteří se v Česku orientovail na topení plynem,se tedy,v další topné sezoně nejvíce zahřejí tím,že budou v ulicích tancovat odzemek s kvalitním bejkovcem v ruce.Kdysi jsme byli pro Rusy bratrská země.Díky lumpům ,kteří se po komunistech prolhali k moci už dnes nejsme pro Rusy ničím.Podle toho se bude naše situace odvíjet.Protože je v Česku v politice hodně lumpů,tak by bylo ekonomicky výhodné je potom spalovat v tepelných elektrárnách.Vykrmení jsou dobře,proto by se z nich uvolnilo hodně energie a počet lumpů v Česku by se takto prudce redukoval k nule.
-
Debilům jako je tečka - Hmm- Jiřík aby věděli do čeho nás USA manipuluje daleko od svých hranic a jaký ohňostroj připravuje v Evropě a pak v celém světě.
- když pár kilometrů od nich bouchne atomovka, aby se pořádně dívali, že to vidí poprvé a naposledy.
Drž se této rady - blbe ! -
-
Jen nás může trochu uklidnit to, že tečka, Hmm. y, Jiřík, člen KSČM a já nevím jaké další ještě nicky používá, je pravděpodobně jen jeden fanatik nebo provokatér. Těžko by se našlo více takovýchto hlupáků.
-
-
To se mýlíš, ale ti ostatní jsou buď agenti najatí KGB, nebo smradlaví komouši. *12* *12* *12*
-
-
-
Tady je zase rudo až hnědo jak spodina papouškuje primitivní ruskou fašistickou propagandu.
-
-
No, včera agenti KGB brali, tak je z toho veselo, navíc výplatu dostali v USdolarech, protože ruble by se jim nevešly do kešeně. *12* *12* *12*
-
-
Dolary se bude podpalovat v krbech a kamnech , jinou hodnotu už nemají a plyn nebude. Tak do lesa na dříví a šisky. Čeká nás prudké ochlazení a sibiřské mrazy. . .
-
-
Zatím se všude platí dolarem, i v tom z a s r a n y m rusku, za doláč dostaneš všechno a tak to taky zůstane, tak s nim radši nepodpaluj, bude se ti hodit.
-
-
-
Blbe tečko, konečně si přiznej, že jde zejména o vyjádření osob z USA:
-