Přejít na výpis diskuzí
Někteří lidé se s Havlovým letištěm nikdy nesmíří, říká Fenič
20.11.2012 | Sebastian Kantor
187 příspěvků
-
Když Fero Fenič navrhl přejmenovat letiště,tak to měl zaplatit z vlastní kapsy a ne aby to platili opět spotřebitelé.
-
Já jsem s přejmenováním spokojen.
Konečně tento režim tímto aktem uznal,že agenti STB( ideový kandidát spolupráce) se pro tuto zemi( ne pro tento režim) zasloužili................. -
-
Také lituješ,že po Tobe ještě nic nepojmenovali?Ono by to docela blbě znělo-i.d.i.o.t.o.v.o........ *16* *16* *16*
-
-
Jistě,VH ukradl revoluci a jeho poklonkové zase letiště *12* *11*
-
Teda antiparoubku, tohle je fakt skvělej mozkovej průjem co tu předvádíš, ještě nechoď spát a pokračuj, takhle jsem se dlouho nezasmál. . . .
-
-
... už jste 4, děti moje, huš do postýlek :))))
-
-
To pojmenování není na věky a i tady to nemusí trvat dlouho!Mohou ho vynášet třeba do nebes ale mezi lidmi zůstane jako zrádce,lhář a zloděj a taky extra vožrala !
-
-
... po tobě nezůstane NIC :))))
-
-
Po tobě zde zůstane jen smrad hnilobného rozkladu.
-
Nečochtej nedomrde!!!
-
-
... pokračuj, co ještě umíš?
-
-
-
-
U 95 procent lidí to zůstane Ruzyně jen pro pár blbů to bude Havlovo, tož tak asi.
-
-
letiště, ale že z toho udělal smetiště to nikde není oslavováno *10* *10* *10*
-
... ty umíš počítat do 95, blahopřeji, blbečku :))))
-
-
nekušuj dobytku!!!
-
-
... čau, nezáviď mi vytříbený humor, blbečku :))))
... chudáků jako tebe zvládnu levou zadní třeba 50 -
-
Ty máš obě ruce levé.
-
-
... to ale nebylo o rukou, blbečku :))))
-
-
Nekasej se hlupáčku. Jsi zcela neškodný tlachal *1* *1*
-
-
... který tě a tvé kámoše zde ničí každým slovem :))))
-
-
-
-
-
-
Filmaři požadují státní dotace, nedělají nic zadarmo. Přitom se prezentují jako pravicoví-což je rozpor. Žádné peníze ze státního rozpočtu by neměli dostávat.
-
Z vyprávění disidentského kolegy jsem se dočetl, jak zachraňovali pana Václava Havla ,ležícího v poněkud zvláštním stavu v jistém potoce.Předkládám panu Ferovi nebo jiné mírně zpitomělé celebritě k uvážení předložení návrhu, zda i tento potok by nemohl nést jméno Václava Havla.
-
Přejmenování letiště byla samozřejmě zbytečné a nechápu ani pohnutky tohoto nápadu, snad snahu se peticí zviditelnit. Jsou v historii národa věci a názvy které se nemají měnit, napáchá se více škody, stejně to nefunguje a těžko se to napravuje..... *5*
-
-
Myslím, že hlavní cíl p. Feniče bylo se zviditelnit. Jeho projekty asi už netáhnou tolik, tak vymyslel něco nového. Ať to stojí, co to stojí. Jeho to nestálo nic!!!
-
a taky zbytečně vyhozený peníze
-
-
je mi to fuk,...ale poslat z letiště SMS tak už jsme sedli na Havla zní blbě. .