Přejít na výpis diskuzí
Není smrt jako smrt: Proč je soucit Evropanů selektivní
23.3.2016 | Vojtěch Ondráček
104 příspěvků
-
Každý je nahraditelný i Babiš když na to přijde. Jenom si říkám, když už to jeho hnízdo napsal na děti, proč potom po pěti letech si to hnízdečko přepsal na sebe. Kdyby ho nechal dětem tak by měl pokoj a nic by nemusel řešit. Kladu si otázku, je tak vážně nenažraný, že ani dětem nenechal nějakou kulhavou herku s maštalí? Přitom říká děti jsou to nejcennější co máme. Přestal jsem mu věřit!!! Babiš je u mne prolhaný a nepřející člověk, který nepomáhá tomuto lidu, spíše naopak. Babiše živí jeho stálý nedostatek majetku, peněz, nepřeje drobet toho lidského štěstí pro obyčejné lidi. Stálo mu za to dostat 50 mil. když má miliardy?
-
Takhle se nám směje do očí zloděj Babiš, není to jedno?
-
Jen tak k pseudoklikání. Názory podstané většiny diskutujících dostali od TISCALI automaticky 6 nesouhlasných. Nevážený blikátore máte tam i dle vaší ideologie CHYBY. To je faktická cenzůra a vymývání mozků.
-
Přesně tak. Asijští, afričtí muslimové jsou cizinci, naplaveniny, kt. nemají v EU co dělat a t do jednoho.
-
totiž nebýt jej, tak se nám právě tam vysmívá Petřík Nečas, řízený tou hlupaňou Nagyovou. Všichni by se smáli až by se za bachory popadali, kradli si ze státního a kontrarozvědka v čele s Páleníkem by šetřila i prdnutí na pánském WC ve sněmovně.
-
Tak jsme se včera konečně dověděli, že Babiš je nevinný jako prasse, nic neukradl, jen to odclonil na dcery, které rády jezdí na koníčky. Jsme fakt v Česku. Ještě že na Hradě sedí střízlivý, nemstivý a pravdomluvný mládenec, těšící se pevnému zdraví.
-
U nás i petřínskou rozhlednu.
-
Koukám,že v jedličkárně měli vycházku.Antisrágora se projevuje.
-
Dle mého je normální a lidskou přirozeností, že truchlí nad smrtí hodně blízkých lidí. Těch, které osobně znal, takže na prvním místě členů rodiny, potom kamarádů a blízkých známých.
Truchlit nad smrtí lidí, které jsme neznali vůbec nebo je známe jen přes TV obrazovky (herci, zpěváci), už považuji spíše za divadlo pro druhé. -
nejdiulizetejsi je vrazdici muslim plejstejsn se ukryva v mozku uplne vsech moravaku a z brna!!!!!
-
ses na tom v lihni!!!!! ses jako brisni vyssilas c ses vedec na muslimsky utoky
(!!!! -
Autor článku Ondráček se opět mýlí, když píše o tom, že "našinci" prokazuji málo soucitu s obětmi jinde, než doma v Evropě. Omyl je v tom, že tam se zabíjejí sami, "domácí" občané, i když i toto je odsouzeníhodný čin, kdežto zde "našince"zabíjejí cizinci ze skupiny teroristů. Větší soucit naším evropským obětem, pokud se to autorovi zdá, je namístě, protože cizinec přichází k nám jako host, a místo vděku vraždí. Evropa se o něj stará, má vše a nic neodvádí, a potom vraždí. Proto smrt evropských obětí má větší míru soucitu, než kdekoliv jinde. Ono každá smrt cizí násilnickou rukou vyžaduje soucit a vrah odsouzení, a občané Evropy to jistě takto cítí, protože hrozby smrti a mrtvé již zažili vícekrát, ale vykazovat soucit, který je viditelný zde, doma v Evropě, je více viditelný proto, že aktéři jej vyjadřují zde, přímo namístě. Autor zřejmě zapomíná, že naše národy dovedou vyjádřit svou soucitnou účast s nespravedlivým děním, Zda to byl Tibet - Dalajláma, nebo smrt obětí různých katastrof, ale i samotná účast v boji proti teroristům a následná pomoc našinců, je dost dobrá ukázka soucitu vůči obětem jinde, než doma. Doma oplakáváme blízké, kteří umřeli zákeřnou smrti vrahů a jsou naším srdcím jistě blíž. Každý zmařený život je politováníhodný čin, plakat se dá ale pouze nad hrobem obětí.
-
Kdyby bylo o jednoho bijce méně Evropa by nic neztratila, určitě já bych netruchlil, protože každý týden se jmenovat pokaždé jinak dovede jedině nedonošený kůl. Nadpis dává výstižně co si o sobě myslíš. Jen tak dál.
-
miluju anální a orélní sex s bruselskými muslimskými policisty v dodávce !!!!!!
-
Závorko alias hovnožroute, ty uděláš tak akorát h o v n o :))) možná tak závorku, viď ty blbe, dej pozor ať tě z toho neklepne..hi..hi..hi
-
... na to ti se*u :)))
-
... ano, primitiv jako ty bez "záběrů" nedá ani ránu, po tobě nikdo ani neplivne, pako :)))
-
... jsi neškodný moula :)))
-
... je překrásné vidět, jakou tupostí se řídí tvé myšlenkové pochody, ubohý primitive :)))
-
autor článku je nějak mimo. Na jeho otázku za sebe odpovím: Je mi naprosto jedno kdo umírá někde v turecku nebo podobných zemích Byl jsem evropan, jsem evropan a budu evropan tudíž je mi líto krajanů- nějaké torky apod verbež řešit nebudu stejně jako kofoly z afriky!!! Tak se prober a běž raději dělat něco přínosného než vymýšlet podobné články