Přejít na výpis diskuzí
Není smrt jako smrt: Proč je soucit Evropanů selektivní
23.3.2016 | Vojtěch Ondráček
104 příspěvků
-
Mám pocit,že za chvíli tady budeme mít dušičky celoročně,pokud neřekneme dost bylo havla.
-
Já jsem si to myslela, že se nudíš a tak plácáš
-
Pozor na býče pitomečků.....
-
... vtipné :)))
-
... tvé rady nepotřebuji :)))
-
v tom případě sám sobě...pozor na cukrovku
-
Tak nereagu .. Ty! Jeden! Byjče! A jestli píšeš, že Tvé rady... . . totiž pro hlupáka každý hloupý...viď ?
-
... pindej s jinými, tvé výmysly mě nezajímají :)))
-
... pronudil jsem se zde k lepší zábavě, čau trotlíkové, čest vzácným výjimkám :)))
-
ty jo,... další indián...
-
... tvé chorobní dedukce mě nezajímají :)))
-
... ty se už nemáš kam řítit, vypatlo :)))
-
sám sebe usvědčuješ. z opaku.. i když to maskuješ za opak.. otázka a provokace zní, jestli máme selektivní pohled na věc.. a ptám se, jestli je to dobré....
-
... co to plácáš, s tímto materiálem žádná diskuze nikdy nebyla, nejsou holt lidi :)))
-
... pěna u huby?
-
... dobrý guláš, ale co také očekávat od 2 mozkových závitů v kombinaci s IQ 6, že :)))
-
Pánové, zkazili jste tuto diskuzi...jste pouze Uko Ješitové ...pokud píšeš, že s tímto materiálem.... trochu mi tím připomínáš bolševiky i fašisty
-
... ty o nepojímaní hodně víš, ty nejposlednější ubožáku mezi tiradory a jinými sráči, že :)))
-
Připomíná mi toto tažení kritiky. období před 89.. kde se jiný-nevětšinový názor pranýřoval... Pravidla a lidské hodnoty musí být neměnná, jinak s nám zle povede
-
od kdy umouněná lopata jemně naznačuje? Tvoje páchnoucí mozolnatá ruka smrdí až sem. Jsi klasika těchto stránek. Zparchantělý blb, zparchantělých rodičů.Množící se rodina dělením, jak tasemnice.