Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám pocit,že za chvíli tady budeme mít dušičky celoročně,pokud neřekneme dost bylo havla.
  • Já jsem si to myslela, že se nudíš a tak plácáš
  • Pozor na býče pitomečků.....
  • ... vtipné :)))
  • ... tvé rady nepotřebuji :)))
  • v tom případě sám sobě...pozor na cukrovku
  • Tak nereagu .. Ty! Jeden! Byjče! A jestli píšeš, že Tvé rady... . . totiž pro hlupáka každý hloupý...viď ?
  • ... pindej s jinými, tvé výmysly mě nezajímají :)))
  • ... pronudil jsem se zde k lepší zábavě, čau trotlíkové, čest vzácným výjimkám :)))
  • ty jo,... další indián...
  • ... tvé chorobní dedukce mě nezajímají :)))
  • ... ty se už nemáš kam řítit, vypatlo :)))
  • sám sebe usvědčuješ. z opaku.. i když to maskuješ za opak.. otázka a provokace zní, jestli máme selektivní pohled na věc.. a ptám se, jestli je to dobré....
  • ... co to plácáš, s tímto materiálem žádná diskuze nikdy nebyla, nejsou holt lidi :)))
  • ... pěna u huby?
  • ... dobrý guláš, ale co také očekávat od 2 mozkových závitů v kombinaci s IQ 6, že :)))
  • Pánové, zkazili jste tuto diskuzi...jste pouze Uko Ješitové ...pokud píšeš, že s tímto materiálem.... trochu mi tím připomínáš bolševiky i fašisty
  • ... ty o nepojímaní hodně víš, ty nejposlednější ubožáku mezi tiradory a jinými sráči, že :)))
  • Připomíná mi toto tažení kritiky. období před 89.. kde se jiný-nevětšinový názor pranýřoval... Pravidla a lidské hodnoty musí být neměnná, jinak s nám zle povede
  • od kdy umouněná lopata jemně naznačuje? Tvoje páchnoucí mozolnatá ruka smrdí až sem. Jsi klasika těchto stránek. Zparchantělý blb, zparchantělých rodičů.Množící se rodina dělením, jak tasemnice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit