Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já KAŠLU /velmi slušně řečeno/ na to co se děje mimo Eropu !
    tady zabíjí muslimové křestany. nezajímá mě když muslim zabíjí jinou muslimskou pakáž
  • to jsi se zas vyznamenal. Stromy v Praze jsou obtěžkány redaktorskými šalamouny okresního formátu. Rozburáceně tady apeluješ, abychom vzpomínali na nějaké cizokrajné hadráky.Proč nás nezajímají?Protože to n e n í n a š e v ě c ! Protože jsou nám u zadku.Protože tady máme svých starostí dost.Protože jsme tady Bruselem nuceni k tomu, abychom zde trpěli přivandrovaleckou nespolehlivou chátru.Protože je už jenom na nás abychom jim tady sami zpestřili pobyt natolik, že sami dobrovolně a rychle vyfičí! Tak pro to není a nebude žádného soucitu.
    • ... je obdivuhodné vidět absolutní nulu, když dá dohromady 6,5 řádků blekotů :)))
      • sám sebe usvědčuješ. z opaku.. i když to maskuješ za opak.. otázka a provokace zní, jestli máme selektivní pohled na věc.. a ptám se, jestli je to dobré....
        • ... tvé chorobní dedukce mě nezajímají :)))
          • Tak nereagu .. Ty! Jeden! Byjče! A jestli píšeš, že Tvé rady... . . totiž pro hlupáka každý hloupý...viď ?
            • ... tvé rady nepotřebuji :)))
      • Blbce pitomečka alias Antisračku je třeba urgentně nechat vykastrovat, aby nezamořil celý svět idiotama mající jeho DNA.
        • ... ano, jsi primitiv každým slovem, kdykoli z tebe udělám, co chci, nemáš na nic :)))
          • Závorko alias hovnožroute, ty uděláš tak akorát h o v n o :))) možná tak závorku, viď ty blbe, dej pozor ať tě z toho neklepne..hi..hi..hi
      • vidíš, ale ON si to může dovolit.Ty lůza máš nárok tady jen bezmocně skučet a prskat.Nic naprosto nic s tím nemůže dělat.Protože ti zparchantělí rodiče zařídili takový zpackaný život.
        • ... blé blé blé, rád jsem poznal tvé dětství, které nikdy neskončí, jsi v hajzlu, trapáku :)))
  • blegh
    Zcela upřímně a nepokrytecky - nesoucítím s nimi, stejně jako jsem nesoucítil 11. září 2001, nesoucítil jsem po útocích v Madridu, po tsunami v tichomoří, zemětřesení v Japonsku, nesoucítil jsem ani když úkáčka sejmuly to holandský éro, ani s frantíkama vloni, kdy najednou byli všichni Čárlí (aniž by věděli proč) a nesoucítil jsem po sejmutí ruského éra nad Egyptem. Důvod je prostý - nikoho z mrtvých nebo zraněných neznám a na nikom z nich mi osobně nezáleží. Soucítit budu s vlastní rodinou, případně s rodinami přátel a známých. Je smutné co se stalo, je to tragédie, ale toť vše.
  • autor článku je nějak mimo. Na jeho otázku za sebe odpovím: Je mi naprosto jedno kdo umírá někde v turecku nebo podobných zemích Byl jsem evropan, jsem evropan a budu evropan tudíž je mi líto krajanů- nějaké torky apod verbež řešit nebudu stejně jako kofoly z afriky!!! Tak se prober a běž raději dělat něco přínosného než vymýšlet podobné články
  • Je suis kurdi,kterých turecko vraždí za ustavičného tleskání,demokreatůr ,havlovců,sluníčkářů,kalousků a knížat
    • ... mícháš tradičně zelenou s modrou, šmudlo?
      • a toto má být jako směšné? Nebo legrační?To je takový sociální humor chamradě od popelnic,co? Tím se jako baví zparchantělý proletariát?
        • ... jsi tak primitivní, že nevidíš, jak jemně naznačuji, že se už nepotřebuješ ztrapňovat :)))
          • Pánové, zkazili jste tuto diskuzi...jste pouze Uko Ješitové ...pokud píšeš, že s tímto materiálem.... trochu mi tím připomínáš bolševiky i fašisty
            • ... co to plácáš, s tímto materiálem žádná diskuze nikdy nebyla, nejsou holt lidi :)))
          • od kdy umouněná lopata jemně naznačuje? Tvoje páchnoucí mozolnatá ruka smrdí až sem. Jsi klasika těchto stránek. Zparchantělý blb, zparchantělých rodičů.Množící se rodina dělením, jak tasemnice.
            • ... pěna u huby?
        • ... tvrdil někdo, že to mělo být směšné, směšný jsi naprosto dostatečně ty, troubo :)))
        • ... tvé soudy jsou jako výkaly žirafy v ZOO, když pozře zkažené zelí, pochop to už :)))
  • Dnes byl zveřejněn záběr na jakousi "demonstraci" bruselského objímání se navzájem mezi "nemuslimy", s muslimy a všichni se veselili...hrozná prča asi, či co...namísto toho, aby místní ty parchanty fackovali na potkání, nebo jim alespoň plivli do xichtů. *12* *16* *12*
    • ... ano, primitiv jako ty bez "záběrů" nedá ani ránu, po tobě nikdo ani neplivne, pako :)))
      • Koukám,že v jedličkárně měli vycházku.Antisrágora se projevuje.
  • Islámští neandrtálové, chcete li si udělat radost a rádi si hrajete s bombičkami, co tak si to zahrát tam u vás, na písku? Bez naší účasti! Nedrážděte kobru (11) bosou nohou...Ten s knírkem totiž nikdá nespí!!! A vy máte docela našlápnuto v jeho buzení.... *12* *16* *12*
    • taky už by bylo sakra načase... *3* Blaničtí rytíři a v jejich čele nový Áda! Jediná spása Evropy...
  • Evropané nepotřebují falešný, impotentní a "korektní" soucit v tom, co se děje v místech, odkud právě přicházejí ti, co chtějí Evropu záměrně, řízeně i zcela cíleně oslabit, rozeštvat všechny a všechno mezi sebou., mezitím vysát a pak zničením přetvořit k obrazu svému.. Na takové, falešné pokrytectví a "korektnost" už není prostor, ani právo, protože jde o přímou podstatu a pud sebepřežití Evropy. Evropané potřebují naopak najít sílu a odvahu, aby tzv. z mosta do prosta.. už konečně pochopili, že Evropa je !!!.. v hybridní i bohužel stále sílící válce a jde tedy skutečně už i o hubu a doslova i o krev.. a že pokud se nezačnou bránit a to zdůrazněno skutečně bránit diktaturou !.. i s použitím hrubé, ale přece je demokratické síly většin, nad menšinami, tak tou menšinou, krčící se poníženě v koutě, jako cizí vazalové a špinavý hadr..budou brzy a to opět zdůrazněno brzy !.. oni sami i s těmi zrádnými i impotentně, korektnímí "politiky", co je do této situace a to právě proti vůli většiny, tedy zcela nedemokraticky a tudíž i většinou protizákonně dostali a kterých je stejně tak nutno se zbavit rovněž a nahradit jinými, co budou hájit zájmy většin a to v jejich prospěch i vůli a ne většinou parazitních a stále drzejších "menšin".. na úkor i utrpení většin a to úplně ve všem !
  • Mám pocit,že za chvíli tady budeme mít dušičky celoročně,pokud neřekneme dost bylo havla.
    • ... je překrásné vidět, jakou tupostí se řídí tvé myšlenkové pochody, ubohý primitive :)))
      • Ty vogo, tak tuhle smysluplnou a duchaplnou myšlenku čtu od tebe poprvé. Co přijde příště? Prohození slov? *14* *14* *14*
  • ten člověk má pravdu *2*
    každý kdo napíše příspěvek proti muslimům tak automaticky dostává 6 mínus bodů *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit