Přejít na výpis diskuzí
Není to přejezd, ale nácvik ústupu americké armády, říká Huml
21.3.2015 | red
209 příspěvků
-
Typickej socanskej "srandista" proč se nevrací cestou kterou tam dojeli????? A proč nejedou přes Slovensko??? Není to proto že Slováci jsou jejich karamádi... no Takhle blbnout lidi . Pročpak musí naší kotlinou a kopečkama, když v Polsku mají rovinu???? Vysvětlil by mi to pan Huml...Vydávat výhružnou SPANILOU JÍZDU za nácvik útěku - to snad není možné...
-
-
já myslím, že spanilá jízda to nebude, vzbuzuje jen rozpaky a smích....to od spanilých jízd nikdo neočekává *3*
-
-
tečko jsi mužského pohlaví, proto nemůžeš mít nick soudruzka, máš v kaťatech minipindíka a proto jsi soudruhPusinka, uvědom si to hlupáku. *15* *2* *1*
-
-
nic , je to bocni vyvod . Odpoved od tohohle bude znit , jsem holka / to ma z radia nebo televize / a prsa mam trojky . To j sen tohohle soufalce , nekdy neco takoveho videt na zivo a a ne jen na tech upatlanejch obrazkach.
-
-
Jste lhář a používáte Stbácké podpásovky na pošpinění názorové odpůrkyně.
Jsem pěkná holka. Můžete se užrat závístí ale nic na tom faktu nezměníte. -
-
kdyz uz o sbe sama tvrdis ze jsi peknej cholka , aspon se prosimte ohol na tlame , kdyz uz nikde jinde . A taky dost pachnes , jak vymetas ty popelnice a hajzliky na predmestich. Jinak dobry , jsi holka , mas malyho pindoura a mas rad usa !!!
-
-
Jste nechutný a špiníte názorovou odpůrkyni na debatě.
Pěkná holka Simona. Můžeš se užrat závistí ale nic na tom faktu nezměníš.
-
-
-
-
Jste nechutný a zase jste zničil celou debatu jen proto že tu zaznívají
protiputinovské názory.
Jsem holka. Tečka straší pouze ve tvé pomatené rudé hlavě.
Pokud máš v kalhotech malou žížalku je to tvůj problém rusofile.
Simona.
-
-
Nakopat je třeba tebe gayi tečko, to si uvědom.!!
-
-
Už jste s vaším neexistujícím kamarádem Tečkou otravný.
Pěkná holka Simona která ve vaší Plzni nikdy nebyla. -
A to pořádně s rozmachem. *12* *12*
-
-
Večer ti přijde tečko rozpis služeb v Gay klubu, máš týden noční dal jsem jim tvou mailovou adresu soudruzkaPusinka@tiscali.cz divili se proč tam máš ženský nick, tak jsem jim vysvětlil že jsi asi postoupil operaci na změnu pohlaví.
-
-
-
Nesnažte se ty rudé zoufalce tady korigovat a argumentovat, je to zbytečné, budou tady vždy, je to skupina tupých individuí, které ztratili legitimní výhody za oddanost okresnímu tajemníku KSČ, jsou neschopní saturovat jakoukoliv informaci, mající odlišný základ než na levém spektru politiky. Budou tady onano-turbovat vždy a jsou tady co Novinky existují. Buďte demokraté, nechte je krafat na americké síti za použití amerických technologií, jinak by byli v ři......
-
Tak se tečko soudružkoPusinko připrav že ti někdo dnes natrhne pr....l máš v klubu noční. *3* *3*
-
-
Jsem nezávislá majetná holka ubožáku. V nočním klubu jsem nikdy nepracovala.
Pokud ti v hlavě stále straší nějaký Tečka navštiv pschiatra. On už ti ho z hlavy vyžene.
Pokud nemáš peníze napiš před kterým hlavním nádražím žebráš.
Ráda ti nějaké drobné pošlu. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
Pa pa chudý Lumírku na sociálních dávkách. *2* *2* *2* *2*
-
-
všichni jste tečka
-
-
da
-
-
Ne na darmo se o tobě u nás na gymplu učíme.Jako o takovém čilíkovi co by chtěl být moc vidět.Je totiž nic.Nula.Zlatá éra skoncila.A tak alespoň prská kraviny.A tak jsi zařaze v takové tabulce "hnoji".Ty jsi teda takový spíš hnůj všech hnojů.Maš vedle sebe třeba Bobošíkovou,Bursíka,Klause Kateřinu Peak ....... Samá lepší společnost ,co?
-
To je ten rozdíl.
USa pouze projede. Rusák zůstane a 20 let vás okupuje. -
http://www.zemavek.sk/articles/view/sme-rukojemnikmi-nato
-
Huml je nastrčený komouš do ČSSD, ty snadno poznáte, Foldyna , Mládek nebo dříve Melčák, Pohanka, Wolf atd