Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miloš Zeman je jeden z mála politiků kteří si v současné době zachovali jakžtakž zdravý rozum a chladnou hlavu. Jsou věci, v nichž s ním nesouhlasím, ale to nemění nic na tom, že v současnosti je to náš asi nejlepší člověk pro funkci prezidenta, jehož máme k dispozici. Děsím se toho, co by se dělo, kdyby tam byl nějaký zkorumpovaný fanatický bezmozek......
    • Naprostý souhlas,poslanci by se měli pokusit prosadit zákon o možnosti doživotní funkce pro Zemana,jen tento způsob vlády nás může ochránit od uSSáckých okupantů,Zeman dělá dobře že nás přiklání k Ruské federaci.
      • no doživotní funkce bych se bál....a je jedno zda se jedná o prezidentský či jiný úřad...dost natom že tady máme 25 let parlament a vládu bez jakékoli kontroly a zodpovědnosti a vidíme kam nás dostali.....
      • Pokud se váš proruský Zeman začne chovat jako diktátor tedy Putin
        bude sesazen a potrestán. Zde vám proruským vlastitrádcům pšenka
        nepokvete.
        • A v čem se konkrétně chová jako diktátor? To by mne zajímalo....zatím vidím dvacet let diktaturu jen od sekt ODS TOP a podobných zlodějů a uzurpátorů moci......
          • Najmenoval si vlastní nikým nevolenou vládu a snažil se provést puč
            v ČSSD která se stala vítězem voleb.

Tak se nechová prezident ale diktátor.
            • No ony celé ty současné "volby" jsou jen fraška a cirkus takže si nemají co vyčítat....
  • Každý, kdo byl na vojně, nebo není totálně blbej, ví, že takový konvoj by měl fičet po železnici. Ale, to by musel někdo odpovědný přemýšlet. A bylo by vymalováno. To pojetí "kolony" je trapná provokace, či nedořešená věc - pitomost. Proč něco udělat jednoduše, když to jde i pitomě? *1* *1* *1*
  • no tenhle pán zblbnul neskutečně.asi nějakej virus TV nova *7*
  • tečka zase soudruzkaPusinka??
    • ruznymi podobami . Tecka je jen jednou z nich . Mozna se to neco domniva ze kdyz se to necha nejak upravit / nechape ze je to nemozne / , dosadi to nekam do nejaky spravni rady , jak se ted zase mele ze zeny do vedeni a tak podobne .
      • Váš Tečka neexistuje. Už jste s ním trapní.
        • neni a uz tecka neexistuje , to chapeme . Zmenil jsi si neco v nazvu . Jen jsi citelny jak stopa vychcana do snehu .
          • Jděte se léčit. Psychiatr už vám vám vašeho neexistujícího kamaráda
            Tečku z hlavy vyžene.
            • Jsem holka tak přestaň pomlouvat a špinit názorovou odpůrkyni StBáku.

Mám prsa číslo 3 ne 3 prsa. Naučte se číst a pak se vraťte na debatu. *15* *15* *15* *15*
            • moc neprojel , kdyz jsi nebyl ani v Plzni hochu . Ze by uzavrene oddeleni ? Kdepak jsi byl nejdal ?? Zahrada ustavu nebo dokonce na balkone , sice s mrizema , ale uz nad zemi jako v ty telce co se smis obcas divat ty trojko zarputila . Ale bacha hochu ! Opravdove zeny nemaji tri prsa , ale jen dve . Podivej se poradne na soudruzku osetrovatelku.
            • Váš Tečka prý žije v Plzni.

Já jsem v Plzni nikdy nebyla zlato. Takže se zklidni lháři.

Holka Simona.
            • ze by prvni priznaky hysterie oteckovana puso ?
    • Netečkuj a nenič debatu Rusofile.

Tečka neexistuje. Je to jen nálepka kterou dáváš všem kdo píší pro Rusko
      nepohodlnou pravdu.

Holka Simona.
      • dost vyda za podprsenky s vycpavkama . Ze by jsi to byl ty ??
        • Nechte si to pomlouvání.

Jsem holka a mám prsa číslo 3.
          • dal ten hlas . Podporuje to sebevedomi tak nejak .
          • tramvaj ta trojka ? Tobe verit snad muze uz jen ten vuml , nebo jak se to jmenuje.
            • Jste ubožák.

Mám prsa číslo 3. Holka Simona.
      • bezregistrace
        Myslíte že je každý takový moula jako vy. Každý trochu soudný člověk si rozebere Vaše příspěvky a příspěvky dalších z kterými jste spojován ... a není těžké poznat co mají společného a jak jsou psány ....tak že s těmi plky běžte v ........

jen mímusy to je vše na co se zmůžete inu jak říká slabota a prostota ducha a hřbet ohnutý k zemi
  • Priznam se vam . Jsem otyly , silne se potici hosik , ktery si nikdy nedokazal najit zenskou. Innternet byl moje spasa , zmenil jsem si , tedy podle sebe pohlavi a zacal se tady projevovat. Holka samozrejme nejsem , zadnou jsem ani nikdy nahou nevidel . nedavno jsem nasel u popelnic / cenzura / casopis , dosti ulepeny a byly tam zobrazena prsa c 3 , tak uz vim o co jde a mohu s tim argumentovat. tak me tady prosim nechte , kam mam jinam nakonec jit ?
    • Jsem holka. Přestaňte špinit a pomlouvat názorovou odpůrkyni na debatě.
      • to vis ze jsi prima holka s trojkama , jak jinak.
        • Simona. Pokud vy chodíte s nějakým Pavlíkem je to váš problém. *2* *2*
          • se Simonou co si nechava rikat v tech momentech Pavlik . Prot ji taky miluju .
            • Jste trapný lhář. Přestaňte špinit názorovou odpůrkyni na debatě.

Holka Simona.
  • Rusofilové jste ubožáci.

Napsala jsem pro Rusko nepohodlnou pravdu. Takže zase nastupují vaše StBácké
    hnusné podpásovky na pošpinění názorové odpůrkyně.
    Tečka neexistuje. Už jste s ním trapní. Jenom ničíte provás nepříjemnou debatu.

Jsem holka a mám prsa číslo tři. Dostala jsem čtyři žádosti o fotografie
    a dvěma pánům jsem je poslala.

Simona.
    • Tak to mě teda uklidnilo.
      • videt ty kozy tohohle zivocicha ?
        • Jsem holka. Ovšem chudá levicová socka jako vy ještě žádnou neměla.
          Proto jen bezmocně pomlouváte. *15* *15* *15*
    • kozy kluka jsem snad jeste nevidel .
      • Já jsem holka.

Přestaň pomlouvat a ničit debatu rusofile.
  • Rusofilní zloděj nicků a lhář zase zničil celou debatu.

Měsíce krade nick jako anonym. Pak se jako Jarda posmívá vozíčkářům a starým lidem.
    Ač sám bude jednou starý a nikdo neví zda na vozíčku také někdy neskončí.
    Pak zase přijde s neexistujícím Tečkou. Je to pouze jeho nálepka.

Jsem holka. Napsala jsem pro Rusko nepohodlnou pravdu a tak nastupuje StBácké
    špinění názorové odpůrkyně.
  • Huml za sociální demokracii se bojí říct přejezd , uvádí ústup.Přejezd nebo ústup, to je jedno, hlavně, že zde projedou a ukáží sílu NATO agresivnímu Rusku, které připravuje velikou oslavu vraha Stalina.
    • je celkem zjevné, že nerozumíš dobře psanému textu, ale že až tak je přece jen překvapení. *3*
      • Nebuď slovíčkář.Nejde o slova , ale o agresivní politiku Ruska
  • Velká chyba, že v r. 1990 nebyl proveden "odsun" rusofilů do jejich země zaslíbené.
    • To je stejné jako kdyby jste řekl, že v roce 1945 nebyl důsledný odsun fašounů do jejich země zaslíbené.
  • Za totalitní Putinovský režim kpe i dvojka Zeman Klaus.

Zemanova partaj je propojena s Ruským LUKOILEM: U Zemanovců jsou překabátění
    komunisté s kontakty na Rusko. Třeba Zbytek který chtěl v roce 1989 střílet do lidí.

Zeman otevřeně lhal když tvrdil že Ruská vojska na Ukrajině nejsou.
    Po zásluze za toto lhaní sklidil posměch v celém NATO.

Ruský LUKOIL platil i vydání knížečky Vaška Klause v Rusku.
    • koupit i v cechach ? V Plzni jsem sice nikde nebyl , je to na me daleko bez dozoru , ale jinak bych mela zajem .
      • Jste ubožák který umí jen pomlouvat a špinit názorovou odpůrkyni na debatě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit