Přejít na výpis diskuzí
Neohrabaný tanec na hrobě kardinála Vlka
24.3.2017 | Tomáš Chalupa
169 příspěvků
-
"abych mu hlas dal."
Pridej mu k tomu hlasu treba i nedopitou flašku, cim driv se uchlasta tim lip.☺ -
"ma aspon charakter"
Ktery mu muze zavidet i reznicky pes. -
Nevidím rozdíl mezi raným šířením křesťanství " ohněm a mečem " a současným rozlézáním islámu. Násilí jako násili. Díky křesťanským lumpům tanto národ nemá nejstarší historii. Násilnou christianizací přišli slované o SVOU mytologii a kořeny. Teď je ve fázi rozkrádání svých statků a povědomí cizáky..
-
A lézt do konečníku Putinovi je v pořádku??? To je opravdu pašák, ten Zeman...
-
Kardinál Tomášek byl oblíbený ale Vlk byl jako restiuční vlk. *11*
-
Chybí ti brzda a osvětlení. Čekej 30.000,- pokuty ve prospěch Vatikánu. To ale nebude ten miliardový církevní tunel.
-
Hele soldříku, nechybíš náhodou v okupační koloně vozidel US Army. Tak ať při vašem rajcování po ČR nedostaneš do rypouše sám.
-
zeman je pašak na rozdil od cirkevnich zlodeju ma aspon charakter a neleze jim do zadku.
-
Souhlas, vše si zaznamenáme a stáhneme, v pravý okamžik strana práv zemanovců důkazy vytasí *3*
-
Zeman je mstivý, zákeřný, škodolibý a poťouchlý. Na druhé straně kdyby se uděloval metál zasloužilý církevně-tunelářský aktivista, kdo by tento metál jako první obdržel ?
-
No já je mám staženy - kdyby bylo potřeba.... někdo už by jim měl zzatnout tipec - aby se konečně začali chovat lidsky a přestali se na některé lidi navážet. Vím, že jsou to nuly, co samy nic - jen plivou - ale ono na ně taky dojde.
-
houbelec - stačí se kouknout - kolikže "přátel " přes to dvoudenní vystavování tam bylo. , kolik sereblit a věřících tam došlo... Nula od nuly pojde a tak hloupě nekecejte
-
Katolická církev není nic jiného než jen jeden spolek z mnoha jiných, které tvoří tuto občanskou společnost. Je pravda, že se v tomto případě jedná o spolek poměrně velký (zhruba srovnatelný řekněme s členy a příznivci spolku který se jmenuje FAČR) s dlouhou historií, která je lemována spoustou velmi zlých, ale i dobrých skutků. Kdyby ale měl prezident chodit na pohřby všech bývalých šéfů/předsedů/atdatd kdejakého spolku, tak by nic jiného nedělal...
-
Jsem aligátor.
-
To nejsou vrtochy, ale arogance kombinovana s nevychovanosti...
Myslim si, ze v zivote prezidenta jsou chvile, kdy volba pro a proti neni ...
Jit na pohreb kardinala by mela byt pro prezidenta neco jako povinnost, at uz byly jejich vztahy jakekoliv...
Ale to by udelal opravdovy prezident... -
soudruhu BTW, tvůj několikrát soudem uznaný lhář, pomstychtivý a zlý člověk je přesně co vy kolaboranti a přízemní závistivci obdivujete, ještě že máte internet, ve skutečném životě by jste dostali po rypáku *3*
-
Toto je jen hloupé blekotání. Každý člověk má právo volby, i prezident. Autorovi také nikdo nenařizuje, kam má jít a komu vzdát čest. Vrtochy prezidenta Zemana mne také moc nebaví, ale je to jeho právo. Vše mohu dnes vyjádřit v příští volbě. Ovšem takovéto články mne podpoří k tomu, abych mu hlas dal. Takže houšť pane redaktore. Snažte se a bude nás víc. Pokud se pan Vlk dívá na své ovečky z nadoblačných výšin, asi mu to tak může vykreslit na tváři blažený úsměv. Jak prezidentovo chování, tak tento článek.
-
Není třeba litovat zemřelé. Smrt je pouze přechod do našeho PŘIROZENÉHO STAVU SVOBODNÉHO VĚDOMÍ KDY JSME V KONTAKTU S PRVOTNÍM ZDROJEM. Zde na Zemi jsme pouze na exkurzi. Něco jako voják nebo cestovatel který ve skladě nafasuje výstroj a vydá se do neznámého území sbírat zkušenosti a informace. Když splní svůj průzkumný úkol odloží výstroj (tělo) a vydá se zpět domů. Nic víc nic míň. Pokud někdo věří náboženství materialismu a ve hmotu, v pořádku. Každý má potřebu svého druhu zkušeností kdy zapomene KDO JE A ODKUD PŘICHÁZÍ. Každý má svou cestu a je na nás abychom ho nechali svobodně po ní jít.
-
O mrtvých jen dobré. Ale: pro církev udělal hodně moc. Ale tím to pro mne jako ateistu končí. Ostatní -už jen výtky mohu říct až po pohřbu k.Vlka.
-
Take nechapu, proc Tiscali meni k jednomu clanku nekolikrat nadpis.
Ted to neni poprve...