Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to ti řekl kdo?Naše media? No těm teda věřim *1* *1* *1* *1*
  • pasoval Rusko do pozice země, která chce vytvářet podmínky pro řešení krize. "Chceme zastavit krveprolití *1* *1* *1* a na to poslal na Ukrajinu tanky a 2000 vojáků. No, pravý ruský samičky od *12* *12*
  • Že ruští politici jsou lháři, to je možné, ale naši a evropští včetně amíků jsou jejich vzorem!!!
  • Hele dzixy, o nikom nepíši,že je blb. Jsem dost často zapojený do zdejší diskuze a snažím se vysvětlovat skutečnosti i s tím, že poukazuji na zdroje odkud čerpám. Historie Země je velmi složitá a ověřit si historická fakta je poněkud složitější (pro někoho - pozor,tím neřikám někomu blb). Problémy začínají v industrializaci,se vznikem bank,vytváření a zneužívání finančních toků. Po první světové válce snad nebyl rok,aby někde nebyl válečný konflikt. Dnes jsou USA a Rusko kapitalistické země. Proč se tedy do sebe pouští? Za jakým cílem? Amerika má Rusko obklíčené vojenskými základnami. Kolik má Rusko ve světě vojenských základen? Ruskem se prošel Napoleon a zemi zpustošil , pak se tam prošly nacistické jednotky. Země byla opět zničena. Kolik válek se přehnalo přes území USA? Jak měly USA zničené hospodářství? Rusů padlo kolem 20 milionů,Němců něco kolem 10 milionů a Američanů méně než Čechoslováků. Jsi přesvědčen,že se Rusům chce stále válčit? Pokud se chceš seznámit s americkým názorem na historii USA, na její zločiny a podvody, stáhni si filmy Olivera Stoneho (je jich asi 10),stáhni si a podívej se na film - "Tajné války CIA" .Podívej se na dokument - "Válkou se to vyřeší",nebo se podívej na dokument "Ukradené Kosovo",případně se podívej na film - "Válka proti demokracii" a samozřejmě si pročti materiály,které napsal zakázaný spisovatel Jan Van Helsing. Samozřejmě,že někdo může namítnout - takových dokumentů můžu natočit. Ale ty dokumenty jsou pravé,historicky doložené. Bohužel žijeme ve třetím tisíciletí a při pohledu zpět je vidět dost krve. Proč by jí mělo být víc? Protože jsem pacifista,myslím si,že pravda je na straně Rusů. Ti neválčili v Korei ani Vietnamu ani v Laosu,neválčili ani v Grenadě či Iráku a ani nebombardovali bývalou Jugoslávii. Dokonce ani nehodili atomové bomby na Nagasaki a Hirošimu. Dokonce ani kobercovými nálety nezabili tolik civilních obyvatel ve druhé světové válce jako Američani. My Češi nemůžeme Rusům odpustit rok 1968 a to oprávněně. Neměli bychom ale odpouštět ani Mnichovskou zradu a německou okupaci. Svět v té době byl rozdělen,ale ten svět nerozdělili obyčejní lidé. Tak si polož otázku, kdo ten svět rozdělil a proč.
  • Hele, Lery, ale nepíšeš co je vlastně pravda, když už každý zde je podle Tebe blb. Nemysli, i jiní mají možnost cestovat po světě a vidět a dokonce si myslím, že kde kdo je schopen stejně dobře jako Ty odhadnout, co je pravda a co lež. Tady si diskutéři sdělují své názory na určitý problém, událost. Tys nic podobného neudělal. Takže zkus to.
  • Že jsou Rusští politici naprostí lháři je vidět z naprosto odlišných prohlášení dvou klíčových osob Ruské vlády. Lavrov volá, že Rusko nepřipustí žádnou další novou studenou válku což má dvoje výkladů. Buď podle Lavrova budou jednat a jednat, až se problémové věci vyřeší, nebo bude platit to, co vzápětí prohlásil Putin, že Rusko bude vylepšovat svou armádu novými zbraněmi a řady vojáků budou rozšířeny. Teď aby jeden šel za Pýthii a dozvěděl se, co vlastně je pravda. I když jsou Ruští politici lháři jako naši, nelze jim nevěřit, protože jak Putin, tak Lavrov mají pravdu. Větší ma ale Putin *3*
  • Pro pusinku: no, díky za vysvětlení, puso ! Tak prý "výhodnou" směnu pro Finsko ? Přečti si něco málo o Finsku, jeho zdrojích a potom též o územích k tzv. směně - poté tady už nebudeš kdákat takové hovadiny. Tohle je už totiž debilita opravdu na tvojí úrovni - kde ses to dočetla (Pravda, prohlášení TASS) ?
    A "zlí" Finové tehdy navíc sami napadli SSSR, který měl na hranicích zrovna připraveny 3 armády ! Neuvěřitelná "náhoda".
    K těm Polákům - zamysli se, než začneš hloupě kvokat. Tak Poláci v zajateckých táborech po 1.sv.válce zabili STOVKY ruských (?) vojenských zajatců. No, dobrá. Ale bolševici v r.1940 LOGICKY tzv. na oplátku zabili přes 20 000 polských důstojníků (a víme o všech ?).
    To je ta skutečná tvář Rusů, které tady mnozí tak hájíte. Zamyslete se už konečně nad svojí blbostí !
  • Ty jsi sloužil v RA za války, že tak znáš její národnostní složení ? Tak povídej, ale fakta (vč. zdroje) ...
  • Žádný strach, já bydlím v paneláku.
  • Poplach soudruhu Proroku!

    Křoví před domem se ve větru pohnulo. Honem se utíkej podívat zda tam nečíhá
    nepřítel lidu. *1* *1*
  • Tak se nevracej ...
  • A co se vám zase tak strašně "nelíbí", vy podjatí blbounkové ? Rusko, vč. tohoto soudruha Lavrova, má také pěknou hromádku másla na hlavě, to jste dodnes nepochopili ? Tak to by mi vás mohlo být i líto, ale není, protože zatvrzelé hlupáčky, kteří nemyslí vlastní hlavou a pohodlně se jen vezou se stádem, nemám rád ... *3*
  • Ty blitky jsou z vaší hlavy nebo scénář píšou klucí od CIA?
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Odpornemu ruskemu lhari nemuze slusny clovek verit ani slovo to je jasne!!! *11*
  • Lavrov bez mrknutí lhal když tvrdil že Ruští vojáci na Ukrajině nejsou!!

    Na Krymu před jeho obsazením Ruská vojska operovala bez označení. Ruská vojska
    byla zadržena na Ukrajině. Následovala směšná lež Putina že tam jen bloudí.

    Je třeba všechny tyto nalezené zbloudilé vojáčky na Ukrajině bez milosti věšet jako
    teroristy. Jejich kamarádi v Rusku si pak dají větší pozor na cestu.
  • Blbosti tady plkáš dlouhodobě hlavně ty, tak nepiš ty své "úvahy" na úrovni pomocné školy - a bude klid ! *6*
  • Nesnaž se něčemu rozumět, puso, je to ztráta času ... *3*
  • Miku. Něco tak hloupého jsem dlouho nečetl.
  • Na rozdíl od většiny zde diskutujících,mám možnost navštívit jak Rusko,Ukrajinu, USA i ostatní země světa. (Ne jako turista, to bych chtěl podotknout). Jsem překvapen,jak zde někteří zasvěceně píší o té,či oné zemi. Kdo nezná poměry v uvedených zemích, moc se ztrapňuje. Většina nezná nejenom geopolitické poměry ale ani základní ekonomické veličiny hospodářství daných zemí. Jsem přesvědčen,že ani neví,co se děje u nás doma. (Tím myslím objektivní informace). Je smutné,že většina lidí u nás souhlasí s tím, aby byla klamána a podváděna.
  • takže, rozumímm tomu dobře, když zabíjejí Američané na cizím území civilisty je to v pořádku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit