Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený Pendo, svi.ě (= prasata) bych sem netahal, nezaslouží si to ! K tomu pokoji a míru, zajištěném Ruskem "americkou cestou" - pochybuji, protože to by v tomto případě nastal mnohem větší mazec. *7*
  • Puso, hlavně neplácej demagogické nesmysly "mimo mísu", těch je tady už i bez tebe až nad hlavu ... *3*
  • tak,ten zk ur ve ný fašista jaroš je raněný,škoda rány která padne vedle,kdo má viset ten se neutopí
  • Špatně, špatně, Pen, Esel schreibt man mit S! *2*
  • To je fakt. A když člověk slyši kak govorit Putin ili Lavorov... *1* *16*
  • Hezky sis tu pokecal sám "skrytý" za několik přezdívek :-)
  • To je pravda, ale oni nejsou takové svi.ě jako USA a NATO a nebudou bombardovat (ani humanitárně) nevinné civilisty jako tomu bylo v Jugoslavii. Kdyby použili americký scénář, tak mohl být na Ukrajině pokoj a mír už dávno!!!!
  • Zdravstvuj DURAK soudruh Rudý Hladomor. Opět jsi dokázal, jak promyšlená jsou stará přísloví a zkušenosti. To ruské na tebe perfektně pasuje:"U duraka durackaja i reč!!" Protože tomu ty chlapečku asi nebudeš rozumět, tak si popros někoho staršího (kdo umí trochu rusky), ať ti to přeloží
  • Já miluji soudružku Semelovou! *14* *14*

My komunisté se ani konkurečních teroristů Islamistů nebojíme. Pro nás se pod
    jejich totalitní vládou nic nezmění. Zase budeme sloužit a klanět se Východním pánům.
    Zase budeme mít Bibli - jen ne od Marxe ale od Mohameda.

A zase budeme vzývat Boha. Jen to Soudruzi nepoplette - nevolejte Lenina ale Alláha.
  • a neudělal to naposledy někdo jiný? v Lybii, snaha i v Sýrii, v Jugošce, Iráku a Afganistánu - jen posledních pár let?
  • prosím vás, Obama má nějakého Laurova za poradce? to je ale náhodička, ruský ministr je Lavrov - skoro shoda jmen, že *2* *2* *2*
  • nemusíte do Koreje, stačí na Haiti, tam úřaduje velký bratr, a hrůza
  • fetujete nebo proč blábolíte nesmysly?
  • já bych to zase až tak růžově neviděla.... *1*
  • poletí letadlem a počkají tam na nádraží na Porošenka, až ho tam jeho ukrajinští bratři, kterým spadnou klapky z očí pošlou
  • no, třeba kdyby vydali Sevastopol US army nebo předali nějaké ty nerostné suroviny... nebo si nechali kecat do vlády, a rozkrást stát, pak by byl klid, že jo. a voni ne, *15* *15* *15* *15*
  • Ukrajina prý vyhlásí stanné právo a Porošenko se vrací domů - já na jeho místě bych se za těchto okolnosti domů nevracela,... *3* *3*

jinak, spoléháme na vás, Rusko.
  • Lidi zavolejte honem doktora!!

Ruského vojáka Edu Švejka zas popadl fantas a vykřikuje že to Rusko vyhraje. *15*
  • Hezké. Pane Lavrove, kdyby představitelé RF, vč. Vás osobně, operavdu tak MOC chtěli, tak byl na Ukrajině klid a mír už dávno. *3*
  • Edo proč my kradete nick ? je v tom nějaký úmysl ? nebudete my zase psát do mailu že mi ho chcete hladit že ? nebo jo,já zas budu jako dělat fóry *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit