Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je třeba skoncovat s tou celosvětovou americkou agresí. Miliony mrtvých a vyhnaných na blízkém východě jen za uplynulých 10 let, jsou typickým příkladem toho, jak si američtí imperialisti snaží podmanit všechny zdroje nerostů a energií.
    • Válka je vůl, ale američtí imperialisté by potřebovali dostat jednou na pr..l. Jinak si nedají pokoj.
  • Lavrov je uznáván jako nejlepší světový diplomat, určitě ne bezdůvodně.
  • USA - impérium zla je třeba zničit. Teprv pak bude klid.
  • Je to tak, tak kvalitního diplomata nemá žádný jiný stát,
  • Velmi sympatický člověk ten Lavrov, klidný a rozhodný.
    Ten kdyby vopičákovi z Fašinktonu jednu natáh tak si vopičák ze zubů může udělat tak maximálně korále vzít oštěp a mazat zpátky do džungle, kam patří.
    A teď se havlistické podebrané nádhery můžou vzteky potrhat *1* *8* *14*
  • Ukrajinští vojáci v Luhansku ustupují, prý před ruskými jednotkami

    Ukrajinští vojáci v Luhanské oblasti ustupují, v noci na středu opustili zničené kontrolní stanoviště 31 a přesunuli se do opěrného bodu. Podle velitele praporu Donbas čelili útoku regulérních ruských jednotek. Jeho tvrzení ale není možné ověřit.
    • Přece nepřiznaj,že jsou to jen obyčejní zbabělci co uměj jen vraždit a upalovat bezbrané lidi. Stejně jako prolhanej Porošenko a spol.
  • Z jeho vyjádření a chování Ruska je vidět, kdo celé roky usiluje o válku a nadvládu nad světem. Ukazují nám to i lokální válečné konflikty po celém světe, které rozpoutal americký imperialismus a částečně západní země Evropy. Válka by prospěla pouze krachující ekonomice USA. Evropa a Rusko válku nepotřebuje. Ikdyž, válěční štváči se najdou všude. Hlavně mentálně omezená pravice by chtěla pořád s někým válčit. U nás je to ODS a TOP. Ještě, že jejich volební preference jsou v součtu stejné jako preference komunistů a stále klesají. Lidé si konečně uvědomují, že zlodějskou pravici na nic nepotřebují.
  • to je borec, ne jak ty kreatůry z USA kerry, bidet a jim podobní
  • Na doplnění si přečetěte následující informaci - je opravdu zajímavá:

    Z tisku: Varšava 21.ledna 2015 Koncentrační tábor „Osvětim- Birkenau“ osvobodili Ukrajinci!!!
    S takovým tvrzením vystoupila v polském rozhlase hlava Polského Ministerstva zahraničí. Ruská strana takovou „zprávu“ samozřejmě ráda hned publikovala na všech kanálech takto:

    С таким утверждением выступил в эфире Польского радио глава МИД Польши Гжегож Схетина, отвечая на вопрос о приглашении президента России Владимира Путина на 70-ю годовщину освобождения лагеря Красной Армией 27 января 1945 года. "Первый украинский фронт и украинцы освобождали (лагерь). Так как в тот январский день там были украинские солдаты, то они и открывали ворота лагеря", - сказал он.

    První ukrajinský front a Ukrajinci osvobodili tábor. Protože v ten lednový den tam byli zrovna ukrajinští vojáci, to oni otevřeli brány tábora“ – řekl ministr. Takže, drazí čeští spoluobčané vezměme rozum do hrsti, MÁTE-LI NA TO NÁLADU. Kdo ví co to byl v organizaci sovětské armády FRONT a podle čeho byl pojmenován (podle směru úderu a ne podle národnosti vojáků // na to opravdu Stalin nedbal//), ten kroutí hlavou nad takovým tvrzením. Tady chybí už jen prohlásit, že k osvobození lágru ležícího nba polském území byli specielně vybráni (kým? Snad NKVD?) právě |Ukrajinci (někteří samozřejmě byli i na druhé straně)
    Věřím, že i takoví, kdo na české straně Rusku nefandí, kroutí v tuto chvíli hlavou nad tím kam až vede bezbřehá nenávist polských nacionalistů. A k jakému lidskému materiálu asi promlouvají. Když se nad tím zamyslíme je jasné PROČ tam dosud neuznali, že třeba s tím letadlem ve Smolensku havaroval JEJICH polský pilot pod JEJICH nátlakem. Poznámka- před rokem poukázala ruská strana na Fond Muzea v Osvětimi 1 milion dolarů.
    • no ono to celkem barvitě doplňuje tvrzení o doněckých podlidech, nutnosti ruskojazyčné vybít atomem a o ruské agresi na Ukrajinu a následně do Německa v bojích druhé světové. Ne, nejsou to náccci, kdepak, co si to o nich myslíte *8* *8* *8*
    • to snad není možné,co je to za verbež,takže podle nich prahu osvobodili taky ukrajinci a berlín ukrajinci s bělorusama,to se teď budou učit na školách,pravdoláskaři podporující fašismus už už tisknou nové osnovy
      • Ty jsi sloužil v RA za války, že tak znáš její národnostní složení ? Tak povídej, ale fakta (vč. zdroje) ...
  • no formulace slov nemusi vždy znamenat kladnou odpověď *7* válku raději žádnou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit