Přejít na výpis diskuzí
Nepřipustíme novou studenou válku, prohlásil ruský ministr zahraničí
21.1.2015 | roj
134 příspěvků
-
tak,ten zk ur ve ný fašista jaroš je raněný,škoda rány která padne vedle,kdo má viset ten se neutopí
-
Já miluji soudružku Semelovou! *14* *14*
My komunisté se ani konkurečních teroristů Islamistů nebojíme. Pro nás se pod
jejich totalitní vládou nic nezmění. Zase budeme sloužit a klanět se Východním pánům.
Zase budeme mít Bibli - jen ne od Marxe ale od Mohameda.
A zase budeme vzývat Boha. Jen to Soudruzi nepoplette - nevolejte Lenina ale Alláha. -
-
Zdravstvuj DURAK soudruh Rudý Hladomor. Opět jsi dokázal, jak promyšlená jsou stará přísloví a zkušenosti. To ruské na tebe perfektně pasuje:"U duraka durackaja i reč!!" Protože tomu ty chlapečku asi nebudeš rozumět, tak si popros někoho staršího (kdo umí trochu rusky), ať ti to přeloží
-
-
To je fakt. A když člověk slyši kak govorit Putin ili Lavorov... *1* *16*
-
-
musí smeknout, že *15* *15*
-
-
-
-
Ukrajina prý vyhlásí stanné právo a Porošenko se vrací domů - já na jeho místě bych se za těchto okolnosti domů nevracela,... *3* *3*
jinak, spoléháme na vás, Rusko. -
-
Tak se nevracej ...
-
-
Lidi zavolejte honem doktora!!
Ruského vojáka Edu Švejka zas popadl fantas a vykřikuje že to Rusko vyhraje. *15* -
Hezké. Pane Lavrove, kdyby představitelé RF, vč. Vás osobně, operavdu tak MOC chtěli, tak byl na Ukrajině klid a mír už dávno. *3*
-
-
A co se vám zase tak strašně "nelíbí", vy podjatí blbounkové ? Rusko, vč. tohoto soudruha Lavrova, má také pěknou hromádku másla na hlavě, to jste dodnes nepochopili ? Tak to by mi vás mohlo být i líto, ale není, protože zatvrzelé hlupáčky, kteří nemyslí vlastní hlavou a pohodlně se jen vezou se stádem, nemám rád ... *3*
-
To je pravda, ale oni nejsou takové svi.ě jako USA a NATO a nebudou bombardovat (ani humanitárně) nevinné civilisty jako tomu bylo v Jugoslavii. Kdyby použili americký scénář, tak mohl být na Ukrajině pokoj a mír už dávno!!!!
-
-
Vážený Pendo, svi.ě (= prasata) bych sem netahal, nezaslouží si to ! K tomu pokoji a míru, zajištěném Ruskem "americkou cestou" - pochybuji, protože to by v tomto případě nastal mnohem větší mazec. *7*
-
-
takže, rozumímm tomu dobře, když zabíjejí Američané na cizím území civilisty je to v pořádku?
-
-
Nesnaž se něčemu rozumět, puso, je to ztráta času ... *3*
-
-
-
-
no, třeba kdyby vydali Sevastopol US army nebo předali nějaké ty nerostné suroviny... nebo si nechali kecat do vlády, a rozkrást stát, pak by byl klid, že jo. a voni ne, *15* *15* *15* *15*
-
-
Puso, hlavně neplácej demagogické nesmysly "mimo mísu", těch je tady už i bez tebe až nad hlavu ... *3*
-
-
tak si dej pauzu a neplkej blbosti, a bude tedy věcná debata (snad)
-
-
Blbosti tady plkáš dlouhodobě hlavně ty, tak nepiš ty své "úvahy" na úrovni pomocné školy - a bude klid ! *6*
-
-
-
-
-
Nu skažitě, požalujsta, pojdut Lavorov s Putin v Sibir pěškom, ili oni pojedut pojezdom? *14*
-
-
poletí letadlem a počkají tam na nádraží na Porošenka, až ho tam jeho ukrajinští bratři, kterým spadnou klapky z očí pošlou
-
-
Někdo se tady ptal kdo je tečka, je to Plzeňák který se jmenuje Pišta Žiga což je asi Petr, dříve se v diskuzích hlásil jako Petr je to ale chudák, patří ke 4 proc menšině a nikoho nemá, jen takovou salaš které říká honosně domek, žije jako kůl v plotě bez rodiny a bez přátel.
-
-
Edo proč my kradete nick ? je v tom nějaký úmysl ? nebudete my zase psát do mailu že mi ho chcete hladit že ? nebo jo,já zas budu jako dělat fóry *14*
-
Hej more lopato mi meme velku rodzinu brrcha fero ma 10 dzecí ty býlá homokláda neber si me do hubi nebo ti natrhnem kulo
-
Brání se jen velmi chabě psaním nesmyslů které jsou úplně mimo mísu.
-
-
Sledujte dámy a pánové jaké nesmysly tady píše, uděláte si úsudek o jeho inteligenci.
-
-
-
Já miluji soudružku Semelovou!
Předseda Filip nás oddá před Stalinem tedy před naším Bohem. Pojedeme do KLDR:
Kim natáhl kolem země rudý totalitní drát aby k němu ta zlá paní Svoboda nemohla.
Pohraničníci na hranicích mají její fotku a pokud přijde začnou střílet!
Je to pro nás komunisty hrozný rok. Sotva se vrátíme z pohřbu soudruha Rubla
už zas dochází dech Číně. Zase bude muset pracující lid na povel plakat a naříkat.
Kdo to udělá dostane chlebíček - kdo ne dostane Gulag! -
no formulace slov nemusi vždy znamenat kladnou odpověď *7* válku raději žádnou.
-
Nepřipustíme další studenou válku!
Příští válka bude teplá! -
-
*14* konečně *14* proto v rusku chtějí zakázat gayum řídit auta,udělají z nich teplou pěchotu,už se těším na invazi *14*
-