Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak neziskovka se bojí o prachy, u uprchlíků se projevilo svobodomyslné myšlení plné touhy. No není to paráda. A páni autoři článku vy si myslíte, že jsme tak tupí, proč my jsme měli něco očekávat?, neházejte to na nás normální lidi, očekáváte akorát vy, neziskovky a pravdoláskaři.My pouze odsíráme vaši nenažranost ať už je v jakékoliv podobě.
  • muslimským křesťanům narvat jitrnici do rypáku a kopat do perdele až na hranice
  • Život pod vládou bolševické lůzy a s hradem plným komunistického slizu je skvělý a nádherný. Jasně to ukazuje volba Syřanů - lepší smrt v Sýrii, než živoření v komunisty zasviněném Česku.
    • Pane Lojzo, V jste skutečně Lojza !
    • Lojzo, máš pravdu. Raději smrt ve válce než živořit v České republice, lépe už jsi to nemohl vyjádřit. V České republice pro průměrně pracujícího člověka je mzda pouze živoření od výplaty k výplatě a ještě ti lumpové řeknou, kradeš si zloděj, viz. Babiš, šetři si na důchod, protože žádný nedostaneš.
      Vláda musí do republiky tahat nějakého chudáka aby vypadala před lidmi jaká je humanitární pro chudáky a jak s nimi cítí. Tito chudáci co jim jde o život, nechtějí žebrat v nějaké chudé zemi ve středu Evropy. Tito lidé chtějí žít.
  • Všechny vlastizrádné lumpy,kteří chtějí do takto rozprodané a rozkradené země jako je Česko tahat uprchlíky je třeba odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí za vlastizradu.
  • Jako u mnoha mediálních "skandálů" je potřeba se ptát... Například:

    - kdo uprchlíky přesvědčil k tomu, aby odjeli do Německa a pomohl jim zajistit dopravu?
    - jde o precedens, který má Čechy přesvědčit, že u nás uprchlíci stejně nechtějí zůstat a proto je sem ani nebudeme brát?
    - jde o to dokázat, že uprchlíkům se nelíbila míra luxusu poskytovaná nadací G21 a proto se velmi rychle objeví nějaká polostátní dotační pumpa, která se bude o uprchlíky starat velmi okázale při několikanásobně vyšších nákladech?
  • http://www.novinky.cz/domaci/399855-vemte-si-zpatky-vsech-25-irackych-uprchliku-pozadalo-oficialne-nemecko-cr.html
  • Myslím si, že od začátku tato rodiny počítaly s tím, že ČR pro ně bude pouze přestupní stanicí...

    Jsem pro, aby jeli všichni domů, a za své...
  • Oni ani u nás být nechtějí. Poslechli slova prezidenta Zemana, že je tu nechceme a tak jedou domů..
    • prezident je trochu silné slovo, to si Mlhoš nezaslouží
  • Děkuji naší vládě, je k smíchu. Kocourkov a švejkovina je naše slavná vláda. Říkají, rozumíme našemu ministru vnitra, já osobně už ničemu nerozumím. Naše vláda si neporadí ani s 25 uprchlíky, co by vláda dělala až by jich tady bylo několik desítek či stovek tisíc. V této republice nevládnou normální politici. Ministr vnitra řekne, že Maďarsko přijalo asi 150 uprchlíků a všichni jim utekly do Německa a že se s tím dalo počítat. Tak proč je sem přivezl? Pane ministře, vezměte vládní letadlo posaďte do něj české děti, které nemají rodiče a odvezte je někam k moři na prázdniny. Tím uděláte větší gesto než s tím vaším velokolotočem. Nemoudří nezkušení mladí kluci nám tady vládnou, taky to tak dopadá. Tuto zem již nic nezachrání nevěřím tomu. Když si spočítám státní dluh, zadlužené domácnosti a rozprodaný majetek, který vlastní cizí společnosti, tak toto je začátek konce tohoto státu. Nepotřebovaly jsme ani válku a přesto nám již nic nepatří a děláme ve vlastní zemi jenom levné nádeníky.
    • Píšeš pravdu ale ty lumpy,kteří toto zbídačení národa Čechů zavinili je třeba odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.
    • Nebuď k vládě až zase tak moc kritický. Musíš si uvědomit, že s migrací tento národ nemá holt žádné zkušenosti a tudíž tohle téma je absolutné nové. Lidé kteří vedou tento stát jsou čecháčci kteří byli nejdál za humny, mají české školy, jsou vygumováni češstvím a neví jak vypadá svět. V zásadě s tebou souhlasím ve všem o čem píšeš. O tom jak demokratické vlády za posledních 25 let pod hlavičkou demokracie zpustošily tuhle zemi, z lidí nadělali novodobé otroky, rozprodaly stát a co je nejhorší, zadlužily stát. Nediv se tudiž, že do takové společnosti se migranti nehrnou. Vždyť co by je tu čekalo dobrého. V ČR mají problém vyžít i normalní pracující lidi, pokud mají to štěstí a mají solidní zaměstnání.. V zásadě jsi uhodil svým příspěvkem hřebíček na hlavičku. Řekl jsi pravdu, tzn. že můžeš a že ještě není tak zle, že existuje svoboda slova a nikdo tě nebude perzekuovat..
  • *_Názor divačky na zpravodajství ČT:_*
    *Taky mne to pěkně štve, že mi vyjde kubík vody na 182,- Kč,
    tj. vodné + stočné cca 80,-Kč plus jakýsi paušál ve výši
    1960,- Kč za loňský rok. Po dlouhém bádání jsem vyšla za
    blbce, který tomu nerozumí ... Prý je to tím, že zdroje adistribuce vody vlastní zahraniční firmy. **CHCI TÍMTOSDĚLENÍM PODĚKOVAT NAŠÍ VEŘEJNOPRÁVNÍ TELEVIZI A HLAVNĚ ČT
    24. SICE SE NEDOZVÍM, KTERÝ BLB DOVOLIL PRODAT TAKOVOU
    STRATEGICKOU SUROVINU, JAKO JE VODA, ZAHRANIČNÍM FIRMÁM, ALE
    ZATO JSEM SKORO DENNĚ INFORMOVÁNA O TOM, CO DĚLÁ KIM ČONG
    UN! * ;
    *Ať se ČT zeptá toho Kim Čong Una, když jsou s ním pořád vespojení. Prakticky každý den redaktoři vědí, co dělá jehoteta, co jeho strýc, kam šel a co řekl, takže bude určitěznát i toho blba, co tady prodal tu vodu!!!*
    • vanhorne
      "KTERÝ BLB DOVOLIL PRODAT",sedi v posranecke snemovne a senatu.
      • Nebyl on taky prezidentem ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit