Přejít na výpis diskuzí
Nevděčným uprchlíkům nebyl život v Česku dost dobrý. Ale stejně je chceme zpátky!
5.4.2016 | Dalibor Olšanský
96 příspěvků
-
zahráli moc pěkné divadlo.Ale ten n a h o ř e to všechno viděl a dnes rozhodl jinak. Předně si banda myslela, že už se tady nikdy nevrátí.I začali dnes pohotově házet špínu na zdejší pomoc.Prý se vše kupovalo ve slevách, voda byla ta nejlevnější a skromné bydlení až ve třetím patře! Takto to dnes nahlásili německým mediím! Ale zasáhla vyšší moc - a němci rozhodli, že je přeci jen vrátí! Panečku tak to bude radosti.Ti budou skučet a spílat systému.Ti budou nadávat! A my všichni s obrovským zadostiučiněním se budeme chlámat, chechtat prstem ukazovat.Protože TOTO se hostitelské zemi nedělá. Všichni přivandrovalci jsou nositelé potíží.A takto je třeba se k nim po celou dobu jejich zpackaného pobytu stavět!
-
-
... neptej se, jak je třeba stavět se k totálním zdegenerovancům tvého kalibru :)))
-
-
jejda to byl dnes nářez, zase mi moji zparchantělou matku vykopali z Kaufladu.Tak se nedivte mám zlost a kopu bezmocně okolo sebe.....
-
-
... s primitivy nediskutuji, s tebou na prvním místě, tvá tupost je bezkonkurenční :)))
-
-
jo jo takto mi lidi venku říkají - primitiv, tupec, blbeček! Kdy už to skončí? Mam zparchantělé rodiče, ale za ně nemůžu.
-
-
-
-
-
... Olšanského bláboly jsou známé, ale tradičním pitomečkům zde to vyhovuje :)))
-
Další falešný článek jednoho redaktora. Je mi z toho zle.
Ministr Chovanec se zachoval profesionálně.
Problém je ale v Generaci 21, co jim naslibovala za peníze daňových poplatníků a naprostém chaosu v EU, kde se nectí žádná pravidle a zákony.
Brusel je out a nestřežené vnější hranice EU nahrávají podobným praktikám.
Evropští politici se odsoudili na smetiště dějin. Volby jsou jen fraška. -
Tihle a nejen tito., tu přišli většinou a hlavně z parazitní vychcanosti, která jak se zdá, není cizí ani křesťanům..Tohle je skandální drzost a sprostota, za to ještě citově vydírat a urážet ty., co chtěli pomoci, přivezli je sem..opravdu, jako s cestovkou..i s vědomím, že když tedy "utíkají před válkou", je potřeba jim pomoci..a bez poukázání na to, že by tedy měli správně zůstat hned v první bezpečné zemi a ne jít jen tam, kde se jim to hodí, či nehodí..Není vůbec pravda, že si nemá hostitelská země dávat podmínky, naopak má, kdo říká, že nemá, či dokonce nesmí..! Tohle citové i jiné vydírání už přestává lidi dojímat a strkání děcek, před kamery a různé jiné komedie také..Stát se macešsky nestará o vlastní občany, bezdomovce, matky s našimi dětmi, důchodce i nemocné, ale umí se o to více starat o úplně cizí.. a to právě a zcela absurdně na úkor a dokonce i za peníze vlastních občanů..S takovým vydíráním, obrácenou diskriminací, šikanováním a málem už i vyhrožováním..ať jde každý "aktivista a sluníčkář " , včetně "neziskovek" ,co se stejně starají akorát o cizí a jiné..doslova do "zadku" !
-
-
... jenom primitiv přiblble opakuje pojem "sluníčkář" apod. :)))
-
-
jo jo takto se mi všichni posmívají! Prej primitive! Ale copak já můžu za to že mi mamu poskákal nějaký orangutan?
-
-
-
Zajímalo by mně jak pan Olšanský přišel na to, že " se Česko rozhodlo ".
Alespoň mě se nikdo neptal. Olšanský zřejmě sám sebe pasoval do role
mluvčího všech Čechů. -
-
Ono se taky Česko k ničemu nerozhodlo. To se jen pan Olšanský pasoval do role idiota. *3*
-
... správně :)))
-
-
Imigranti k nám přináší středověk, tedy i ten katolický. Generace 21 je skupina skrytých
importérů mohamedánů do střední Evropy, a jestli pak víte, že taky za naše daně... -
-
... tobě středověk nosit nemusí, trapáku:)))
-
-
Jeste jeden prispevek... U nas se vubec nehovori o novych obyvatelich z afriky, ale jiste vsichni mame poneti o tom, ze v africe je mnoho humanitarnich programu, co tam vozi jidlo, vodu, stavi tam skoly a uci, doktori jsou tam take v ramci humanitarni pomoci zdarma.
Tuhle jsem koukal na jedno video noveho obyvatele africkeho puvodu...
https://www.youtube.com/watch?v=lo9Gmfd4Hdk
Z celeho projevu mi vyslo, ze slecna vyuzivala v africe vyhody humanitarnich pomoci plnymi dousky a kdyz se nasel mesias co ji zaplatil cestu a pobyt v evrope ocekava od evropy samozdrejme a prirozene ze i zde je vse zdarma... Planuje mit v evrope 5 deti a rodinu....
Jen zde v evrope si stezuje na diskriminaci... Ze preci ma uplne stejny narok na to aby ji system zivil, vcetne potomku, stejny narok jako jakykoliv jiny evropan
Uprimne me nikdy nenapadlo za jak samozrejme maji v africe to, ze evropa jim tam vse vozi zdarma. Na duhou stranu pak chapu, ze pokud vyuzivaji sluzeb humanitarnich pomoci a prijdou do evropy, zazijou sok, ze zde se k nim uz tak usluzne evropani nechovaji. -
Olsansky mluv ci v tvem pripade blij pouze sam za sebe. Vetsina lidi v CR tady zadne vyzirky ani jejich vdecnost nechce a nepotrebuje. Uz tak je tu dost politiku, senatoru, uredniku na vsemoznych zbytecnych uradech a cikanu. Myslel jsem, ze nejvetsi srackomet na Tiscali je tvuj kolega Ondracek, ale ted uz si tim nejsem jist:-)
-
-
... neber si to tlamy většinu lidí v ČR, na 99% z nich nemáš, troubo :)))
-
-
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/399598-odesli-bez-jedineho-slova-prijati-krestansti-uprchlici-ze-syrie-utikaji-z-polska.html
-
-
špinavé zrůdy
-
-
... celá tvá famílie, ubožáku :)))
-
-
-
Uprchlik utika ve vetsine pripadu s holou pldeli.Uprchlik-turista tahne 3 kufry za pldeli .
-
-
uprchlík turista se z ničím netáhne,všechno zahodí do škarpy,protože ví,že další noc znovu dostane výbavu a žrádlo
-