Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ony to spíš byly vychcané vyžírky které toužily podívat se do světa. Za cizí peníze.A když už byli tady tak vyčuraně vyfičeli do DDR.Taky dobře.Nicméně je to brutální ponaučení, že přivandrovalce je třeba hnát od Evropy.Nemá to vychování je to neskonale drzé, sprosté a neponaučitelné,Místo této bandy je výhradně v Africe.Tam začali - tam musí skončit.Tady není místo pro expedimenty bubáků!
    • ... bláboly trapáky, který má pravopis osmiletého děcka, nelze číst a brát vážně :)))
  • už jsem dal podřízeným příslušné rozkazy. Vyšleme speciální komando které uprchlíky unese zpět k nám a budeme je hostit třeba násilím....
  • Co to máme za debilní vládu. Natáhne sem několik desítek slimáků a ještě si naivně si myslí, že nám budou vděční. Houby s octem. Vždyť to jsou všechno vychcaní šmejdi pro které jsme byly pouze dobrá přestupní stanice a naše vláda stádo užitečných idiotů. Ať si je tam Němci nechají, když mají takových šmejdů stále málo. Pokud by je vrátili, tak ihned odlifrovat zpět do jejich vlasti.
    A blbí lidi, dávejte peníze různým organizacím. Tady alespoň vidíte co se za ty peníze uskuteční. Zase sem jenom dotáhnou opět nějaké vychcané slimáky.
    • tato vláda je plná vlastizrádců
      • ... si debílek, známá to věc :)))
  • Pane Olšanský, sluníčko naše, nač ta manipulace?

Migranti byli pozváni do České republiky, podmínky, které jim zajistily bezpečí jim byly málo, tak šli do lepších ekonomických podmínek v Německu, které jim možná udělí asyl. Tečka.
    Nikdo po migrantech nechtěl nějakou vděčnost - proč tohle v článku podsouváte. Možná vděčnost očekávala Generace 21 - to ovšem kromě nich a migrantů nikdo neví. Ale ti "zaprdění Čecháčci" rozhodně nečekali jak píšete, že tu bude někdo "padat na kolena".

A proč žádá ministr vnitra ČR vysvětlení? Protože byla porušena pravidla pro přijímání uprchlíků, podle nichž asyl uděluje první bezpečná země. Tedy v daném případě Česká republika.

Německo samo odmítá možnost, že by si uprchlíci mohli svévolně vybírat zemi, kde chtějí trávit svůj asyl.

Očekávám, že to všechno na těchto stránkách uvedete na pravou míru. *4*
  • špíny muslimsko-křestanské,narval bych jim do rypáku jitrnici
  • Nikdo neřekne, že uprchlík v Německu má daleko lepší životní vyhlídky. Když v české republice člověk nastoupí do práce tak co dostane? 9 900 Kč. 58 70 Kč hrubého kolik je čistá mzda? Kolem 45 Kč. za hodinu. Tuto žebračenku ať si vláda nechá, za toto sed nedá vyžít. Důchod dostane pracující podnikatel 5 700 Kč za měsíc.
    Kolik mají, lidi co dělají zprávy v ČT. ať sdělí své měsíční příjmy, nebo taky pracují za minimální mzdu? Co nám říká vláda? Vláda se vždy chová zodpovědně, to jsou řeči přihlouplých ministrů. Poslanci si odhlasovali nárůst o 7 000 Kč/měs.
    V Německu má dělník na stavbě min. 11,10 Euro - 14 Euro. 300 - 380 Kč. hod. To je snad rozdíl mít 45 Kč nebo 300 Kč. Já bych v tomto státě taky nebydlel.
    Naše vláda je vláda gaunerů lumpů, zlodějů a co justice, samozřejmě justiční mafie.
    • ... jsi absolutní krypl :)))
    • A kdo vás tady drží? Jste přece občanem EU, tak můžete jí klidně pracovat do toho Německa. *3*
      • Já tam dělám. Jak můžeš psát abych tam šel pracovat, nechápu. Každému říkám jdi do světa jdi aby si poznal jak se jinde žije a ne poslouchat politické lži pánů Sobotků, Babišů a jim podobní.
  • Redaktore urážíš občany ČR: Nepodsouvej nám vinu za neúspěch ekonomických parazitů
    Nikdo z nich nechce dělat oroky ani je nenutí klečet. Jen musejí respektovat naše zvyky.

Ale pokud někdo žvaní o tom že se mu stýská po Iráku a pak zmizí jako zloděj do Německa
    tak je jasné že je to vychcánek který chce pouze za lepším korytem. Ekonomická situace není a nikdy nebyla důvodem k udělení azylu. Takže deportovat pryč.

Mezinárodní právo říká že uprchlík má zůstat v prvním neválčicím státě a ne cestovat přes půlku světa do Británie nebo do Německa kvůli lepší hospodářské situaci. Pokud nechtějí zůstat v česku ani v Rumunsku kde se neválčí tak jsou to jen ekonomičtí parazité.
  • Jediné řešení vidím v tom. Ano, pokud je někdo ohrožený na životě vlivem okolností, které si nepřivodil sám nebo příslušností k nějaké specifické skupině lidí, jsem pro poskytnutí pomoci nebo podpory. Ale s tím, že pokud okolnosti jejich ohrožení pominou, vrátí se zpět. Proč mladíci, kteří se vydávají za "ohrožené" sami ohrožují pořádek a občany zemí, kde utíkají a tyto své ambice nevyužívají v zemi, odkud "prchají"??? Když budu utíkat proto, že mi jde o život, budu si vážit všeho, co mi umožní přežít ve zdraví. Kdo má dojem, že tito lidé utíkají ze strachu o život???? Proti výrobě a distribuci drog systém, byť ne zcela účinně, funguje. Převaděčství je momentálně daleko výnosnější. Takže já to vidím tak, že převaděči inkasují obrovské peníze, převážejí lidi na plavidlech absolutně neodpovídajících všem normám, a co dělají naše bezpečnostní složky? Tím "naše" myslím Evropské, Evropské unie a v jistých okolnostech bych řekl i složky NATO, neboť se jedná o ohrožení bezpečnosti v rámci Evropy. Nebo NATO jako prodloužená ruka USA v rámci Evropy nemá zájem na aktivním řešení této situace neboť oslabení ekonomiky evropských států je v jejich zájmu. Za koho tedy v rámci NATO kopeme???? Nebo koho vlastně podkopáváme??? Vidím to tak, že sami sebe. Dejme imigrantům ne "německý" ale "americký" sen o životě v blahobytu........
  • nikdo je zpátky nechceme ale víte vůbec jak se tohle obrátí zase proti nám??
    bude se říkat "Česká republika je tak rasistická že odtamtud uprchlíci utíkají, Česko není schopno ani mít pár desítek uprchlíků...atd..atd."
    • Problém je v tom, protektorát stř. Evropa jim neumožní aby jim létali pečení holuby do huby a to se jim sakra nelíbí. Němci jim to dají a nebudou muset pracovat. Asi němcům chybí část obyvatel jež zveme NEPŘÍZPÚSOBIVÍ.
  • PROČ bych se učil česky a bral usmolených deset patnáct tisíc na hlavu když v Reichu mě nutit se učit němčinu nebudou a ještě mi dají tisíce eura?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit