Přejít na výpis diskuzí
Nevděčným uprchlíkům nebyl život v Česku dost dobrý. Ale stejně je chceme zpátky!
5.4.2016 | Dalibor Olšanský
96 příspěvků
-
PROČ bych se učil česky a bral usmolených deset patnáct tisíc na hlavu když v Reichu mě nutit se učit němčinu nebudou a ještě mi dají tisíce eura?
-
špíny muslimsko-křestanské,narval bych jim do rypáku jitrnici
-
Zajímalo by mně jak pan Olšanský přišel na to, že " se Česko rozhodlo ".
Alespoň mě se nikdo neptal. Olšanský zřejmě sám sebe pasoval do role
mluvčího všech Čechů. -
-
Ono se taky Česko k ničemu nerozhodlo. To se jen pan Olšanský pasoval do role idiota. *3*
-
... správně :)))
-
-
*_Názor divačky na zpravodajství ČT:_*
*Taky mne to pěkně štve, že mi vyjde kubík vody na 182,- Kč,
tj. vodné + stočné cca 80,-Kč plus jakýsi paušál ve výši
1960,- Kč za loňský rok. Po dlouhém bádání jsem vyšla za
blbce, který tomu nerozumí ... Prý je to tím, že zdroje adistribuce vody vlastní zahraniční firmy. **CHCI TÍMTOSDĚLENÍM PODĚKOVAT NAŠÍ VEŘEJNOPRÁVNÍ TELEVIZI A HLAVNĚ ČT
24. SICE SE NEDOZVÍM, KTERÝ BLB DOVOLIL PRODAT TAKOVOU
STRATEGICKOU SUROVINU, JAKO JE VODA, ZAHRANIČNÍM FIRMÁM, ALE
ZATO JSEM SKORO DENNĚ INFORMOVÁNA O TOM, CO DĚLÁ KIM ČONG
UN! * ;
*Ať se ČT zeptá toho Kim Čong Una, když jsou s ním pořád vespojení. Prakticky každý den redaktoři vědí, co dělá jehoteta, co jeho strýc, kam šel a co řekl, takže bude určitěznát i toho blba, co tady prodal tu vodu!!!* -
-
"KTERÝ BLB DOVOLIL PRODAT",sedi v posranecke snemovne a senatu.
-
-
Nebyl on taky prezidentem ??
-
-
-
Další falešný článek jednoho redaktora. Je mi z toho zle.
Ministr Chovanec se zachoval profesionálně.
Problém je ale v Generaci 21, co jim naslibovala za peníze daňových poplatníků a naprostém chaosu v EU, kde se nectí žádná pravidle a zákony.
Brusel je out a nestřežené vnější hranice EU nahrávají podobným praktikám.
Evropští politici se odsoudili na smetiště dějin. Volby jsou jen fraška. -
nikdo je zpátky nechceme ale víte vůbec jak se tohle obrátí zase proti nám??
bude se říkat "Česká republika je tak rasistická že odtamtud uprchlíci utíkají, Česko není schopno ani mít pár desítek uprchlíků...atd..atd." -
-
Problém je v tom, protektorát stř. Evropa jim neumožní aby jim létali pečení holuby do huby a to se jim sakra nelíbí. Němci jim to dají a nebudou muset pracovat. Asi němcům chybí část obyvatel jež zveme NEPŘÍZPÚSOBIVÍ.
-
-
Já se nedivím , alespoň naší vládě dali najevo jak se tu krásně žije. Já bych taky raději odešel do Velké Británie nebo kamkoliv na západ, zde život pro normální lidi není. Předražené nájemné , nízké důchody, předražené nekvalitní jídlo, dřel jsem 45 let, po šedesátce pro všechny jsme pro tuto společnost
odpadem. Laskavě se podívejte jak si žijí starodůchodci pokud nemají to štěstí a nevlastní svůj byt nebo nemovitost. Kolik je zde dětí vyrůstajících v dětských domovech nebo na ubytovnách. Tento zlodějsko- komunisticko-odeesácký stát rozkradl absolutně všechno.
Ptejte se na statistiku sebevražd, mlží, mlží a mlží......100.000 dětí rodiče mají problém zaplatit obědy. -
-
Jako kritik,který vyjadřuje svůj názor a dalších přemýšlivých přátel souhlasíme s názorem.Co tato deformacie způsobila za 26 let to nemá ve světě obdobu.Já dám osobně nějakému dítěti ,podotýkám českému na oběd nebo na zdravotní péči ,ale ne přivandrovalci,který se tady nepodílel daněmi apod.
-
Vyměním svůj českej důchod za příspěvky pro emigranta v Německu! *14* *14* *14*
-
-
Imigranti k nám přináší středověk, tedy i ten katolický. Generace 21 je skupina skrytých
importérů mohamedánů do střední Evropy, a jestli pak víte, že taky za naše daně... -
-
... tobě středověk nosit nemusí, trapáku:)))
-
-
Olsansky mluv ci v tvem pripade blij pouze sam za sebe. Vetsina lidi v CR tady zadne vyzirky ani jejich vdecnost nechce a nepotrebuje. Uz tak je tu dost politiku, senatoru, uredniku na vsemoznych zbytecnych uradech a cikanu. Myslel jsem, ze nejvetsi srackomet na Tiscali je tvuj kolega Ondracek, ale ted uz si tim nejsem jist:-)
-
-
... neber si to tlamy většinu lidí v ČR, na 99% z nich nemáš, troubo :)))
-
-
Jak chceme je zpátky? Mluvte laskavě za sebe. Za mě bude nejlepší, když si je tam hakoši nechají. Dobře jim tak. Navíc většina lidí v ČR se MUSÍ chovat jako loutky pod karabáčem současného totalitního režimu a nikdo jim žádné byty zdarma nedá, tak nepište zas ty vaše d.mentní sr.čky!! *11* *12* *11* *12*
Tady je rozhovor s tím zasr. dobroserem z Generace 21, co to všechno zpunktoval, napakoval si kešeňu úplatky od uprchlíků, změnil jejich seznam, ty chudáky, co to potřebovali, vyřadil a místo nich tam dal zazobaný papaláše, co si chtějí namastit kapsy a nejsou to ani křesťané. Pěkně koktá, zm.d. http://video.aktualne.cz/dvtv/utek-irackych-uprchliku-premluvil-je-nejaky-nemec-je-to-podr/r~8951be30fa8111e587030025900fea04/ -
-
Vládne zde vlastizrádný dobytek zralý na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně.
-